Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
sislaciii #149 üzenetére
megvan a tökéletes "ajándék":
bezabálsz rendesen babból, tojásból, májasból... elmégy a lányhoz, nem viszel semmit... amikor érzed, hogy reccsenteni kell, mondod neki, hogy csukja be a szemét, mert hoztál neki valamit... belereccsentesz a tenyeredbe, megpróbálod megfogni és az orra alá dugod...ha elküld a p*csába és mindenféle bunkónak nevez, akkor nem is szeret igazán... megmarad a pénz is és mondjuk elk*rvázhatod... ha pedig csak mosolyog és megcsókol, akkor tudhatod, hogy tényleg szeret... ebben az esetben nyersz is rajta, mert "az hordja egy kapcsolatban a nadrágot, aki először f*ngik a másik előtt"... ebben az esetben legközelebb vihetsz is neki valami komolyabb ajándékot
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #133 üzenetére
én 5kor kelek kb 2001 óta...
de ha dorbézoltam, akkor is ritka volt, hogy 8-9 óra után én még aludjak... ha hazaértem koncert után részegen reggel 7kor, általában akkor is felkeltem utána 9 körül... 1-2 nagyon durva eset volt, amikor átaludtam a fél napot... beállt a szervezetem, hogy 5-6körül magamtól is felkelek hétvégén is... minimum 5-6óra alvás megvan, akkor az nekem bőven elég... de ha felkelek, akkor azonnal kávé kell... egyébként alacsony a vérnyomásom, szédelgek és olyan vagyok, mint a zombi...
-
mephi666
nagyúr
kis nagyképűséget vélek felfedezni az írásban... a kommentek között meg ellentmondást... egyik kommentben szerelmes, aztán 10-zel később meg "hogy lenne szerelmes 2hét után"
12k-t a csajra pár hét után... "nagyképű-e vagy?"
ui: én tegnap töltöttem fel a hűtőnket kb 5ezerből és maradt 3ezer a következő 2hétre... 2személyre... ma vagyunk 4hónapnál, de egy jókis vacsora összejön azért estére: tejfölös-sajtos sült hekk majonézes krumplival...
örülnék, ha 12ezrem lenne a következő hetekre, de így sem aggódok mert zsömle/kenyér/tej azért belefér...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Silvercrest Rajztábla
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest