- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
sislaciii #149 üzenetére
megvan a tökéletes "ajándék":
bezabálsz rendesen babból, tojásból, májasból... elmégy a lányhoz, nem viszel semmit... amikor érzed, hogy reccsenteni kell, mondod neki, hogy csukja be a szemét, mert hoztál neki valamit... belereccsentesz a tenyeredbe, megpróbálod megfogni és az orra alá dugod...ha elküld a p*csába és mindenféle bunkónak nevez, akkor nem is szeret igazán... megmarad a pénz is és mondjuk elk*rvázhatod... ha pedig csak mosolyog és megcsókol, akkor tudhatod, hogy tényleg szeret... ebben az esetben nyersz is rajta, mert "az hordja egy kapcsolatban a nadrágot, aki először f*ngik a másik előtt"... ebben az esetben legközelebb vihetsz is neki valami komolyabb ajándékot
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #133 üzenetére
én 5kor kelek kb 2001 óta...
de ha dorbézoltam, akkor is ritka volt, hogy 8-9 óra után én még aludjak... ha hazaértem koncert után részegen reggel 7kor, általában akkor is felkeltem utána 9 körül... 1-2 nagyon durva eset volt, amikor átaludtam a fél napot... beállt a szervezetem, hogy 5-6körül magamtól is felkelek hétvégén is... minimum 5-6óra alvás megvan, akkor az nekem bőven elég... de ha felkelek, akkor azonnal kávé kell... egyébként alacsony a vérnyomásom, szédelgek és olyan vagyok, mint a zombi...
-
mephi666
nagyúr
kis nagyképűséget vélek felfedezni az írásban... a kommentek között meg ellentmondást... egyik kommentben szerelmes, aztán 10-zel később meg "hogy lenne szerelmes 2hét után"
12k-t a csajra pár hét után... "nagyképű-e vagy?"
ui: én tegnap töltöttem fel a hűtőnket kb 5ezerből és maradt 3ezer a következő 2hétre... 2személyre... ma vagyunk 4hónapnál, de egy jókis vacsora összejön azért estére: tejfölös-sajtos sült hekk majonézes krumplival...
örülnék, ha 12ezrem lenne a következő hetekre, de így sem aggódok mert zsömle/kenyér/tej azért belefér...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest