- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
sislaciii #149 üzenetére
Aham, ertem mar.
Ha viszont ez teljes mertekben a te hibad (marpedig egy korodbeli sracnak nem igazan lehet semmi olyasmi a kornyezeteben, ami miatt mindenkepp fenn kene maradnia hajnali 1-2-ig, es inkabb az iskolaban kelljen aludnia), akkor nem javaslom, hogy panaszkodj miatta, mert eros visszatetszest kelt. Mindamellett meg hulyen is jossz ki belole, ha valaki ramutat, hogy mar megint furcsakat beszelsz. -
mephi666
nagyúr
válasz
sislaciii #149 üzenetére
megvan a tökéletes "ajándék":
bezabálsz rendesen babból, tojásból, májasból... elmégy a lányhoz, nem viszel semmit... amikor érzed, hogy reccsenteni kell, mondod neki, hogy csukja be a szemét, mert hoztál neki valamit... belereccsentesz a tenyeredbe, megpróbálod megfogni és az orra alá dugod...ha elküld a p*csába és mindenféle bunkónak nevez, akkor nem is szeret igazán... megmarad a pénz is és mondjuk elk*rvázhatod... ha pedig csak mosolyog és megcsókol, akkor tudhatod, hogy tényleg szeret... ebben az esetben nyersz is rajta, mert "az hordja egy kapcsolatban a nadrágot, aki először f*ngik a másik előtt"... ebben az esetben legközelebb vihetsz is neki valami komolyabb ajándékot
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #145 üzenetére
Ilyen divatpics&kra nem kell hallgatni...
Ha megjelennék egyszer előttük egy Ferrari-val, ajándéknak meg vinnék egy rózsaszín cabrio Audi A5-öt, lehet, hogy nekem is azt mondanák, hogy olyan vagyok mint Brad Pitt...
akkor jó, a bnőm nem divatpicsa.
szóval hallgatok rá.
Arról van szó, akiről a képet betetted?
A csaj még talán elviselhető, azt semmiképp nem mondom rá, hogy ronda, de hogy divatpics& az biztos. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #130 üzenetére
meg tudtam ismerni
Nagy vonalakban. Ha majd egyszer, 10-15 év múlva(feltéve, ha az ereidet addig nem vágod fel), egy csajjal együtt leszel már több, mint 1 éve, akkor erre visszaemlékszel, és fejedhez csapsz: Úristen, én semmit nem is tudtam arról a csajról!
Vagy valami hasonló reakció. Elkeseredésedben lehet, hogy 5kg-s súlyt aggatsz a 'fültágeszbe', de ez már egyéni megoldásnak számít.nem vagyok emo-s, hogy ereket vágjak..
Képed alapján ebben egyáltalán nem vagyok biztos...
Belül szerintem megvannak az 'imo' hajlamaid, csak elfelejtetted már. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #125 üzenetére
2 hét alatt megismerni?
Az én barátnőm 1 év után is tud újdonságokat mondani, sőt, anyám 21 év házasság után tud új dolgokat mondani apámnak.Elmentem orvoshoz, beutalt a kórházba, vettek vizeletet, vért, 13:00-tól 15:00-ig kell érte menni, aztán majd eldől, hogy mi lesz.
Ajjjajjj, már a kórházakkal is baj van.
Pszichiátrián mióta vesznek vizeletet?Amúgy jótanács, és ez tényleg az, nem baszogatás, meg nem azért, mert nem akarunk itt látni fórumon, de ha lázzal sokkal jobb lenne, ha ágyban feküdnél, betakarózva, FORRÓ teát vedelve, kiizzadni a betegséget. Hidd el, sokkal hamarabb elmúlik.
De jótanács off, ilyet egy ideig még nem kapsz... -
dew28
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest