- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gamerkiller #69 üzenetére
A szitu amit leírsz nekem nem ismert. Mindegy a lényeg h vannak akik elszállnak kissé az ajándékokkal, az sem jó.
-
válasz
gamerkiller #66 üzenetére
Azt én sem fizetném ki neki. Nem ilyen dolgokról beszélek mint pl elmegyünk vásárolni. Hanem pl párom telóján nem látni az értékét pedig van benne hidd el, ezek szóba nem kerülő dolgok és ritkák. Karácsonyra kaptam.
-
válasz
gamerkiller #64 üzenetére
Soha nem kapott tőled drága dolgot?
-
válasz
Vakegérke #58 üzenetére
Ne legyél már ilyen, ez nem rendszeres dolog szerintem. Bár egyik haverom súlyos eset, ő számolja mennyit költött már barátnőjére, millióknál tart. Ő máshogy látja a dolgokat, ő étteremben gondolkozik meg egyebek és higgyétek el van aki erre ha nem is vevő idővel az lesz. Ismertem egy csajt aki ezt benne kihasználta, de amúgy nem olyan típus. Ez hosszú mindegy, a lényeg h ne szállj el laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
-
válasz
gamerkiller #52 üzenetére
Aham! Azért van aki nem került ki ebből a képből, hála ég őket nem látom gyakran, max a barom poénkodó fú de jó fej művelt vagyok hozzászólásaikat.
-
Húúúú bakker! A szál rózsa nagyon működhet. A nagyon jó pillanatot kell elkapni, nekem egyszer annyira sikerült..... Azóta is kint van neki, nem is tudom 4 éve volt kb.
gamerkiller! Mi lett a fejeddel?
Te nem is vagy barom mint aminek tűntél, de tényleg. Csak mellékes info.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Macska topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest