- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #145 üzenetére
Ilyen divatpics&kra nem kell hallgatni...
Ha megjelennék egyszer előttük egy Ferrari-val, ajándéknak meg vinnék egy rózsaszín cabrio Audi A5-öt, lehet, hogy nekem is azt mondanák, hogy olyan vagyok mint Brad Pitt...
akkor jó, a bnőm nem divatpicsa.
szóval hallgatok rá.
Arról van szó, akiről a képet betetted?
A csaj még talán elviselhető, azt semmiképp nem mondom rá, hogy ronda, de hogy divatpics& az biztos. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #133 üzenetére
Na, az már nekem is korán. Néha-néha fél 5kor fel kell kelljek, de minden bajom van még legalább 1 órán keresztül utána. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #130 üzenetére
meg tudtam ismerni
Nagy vonalakban. Ha majd egyszer, 10-15 év múlva(feltéve, ha az ereidet addig nem vágod fel), egy csajjal együtt leszel már több, mint 1 éve, akkor erre visszaemlékszel, és fejedhez csapsz: Úristen, én semmit nem is tudtam arról a csajról!
Vagy valami hasonló reakció. Elkeseredésedben lehet, hogy 5kg-s súlyt aggatsz a 'fültágeszbe', de ez már egyéni megoldásnak számít.nem vagyok emo-s, hogy ereket vágjak..
Képed alapján ebben egyáltalán nem vagyok biztos...
Belül szerintem megvannak az 'imo' hajlamaid, csak elfelejtetted már. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #128 üzenetére
Mi!
Én 5kor kelek hétköznap, már lassan 3 éve, megszoktam.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
sislaciii #125 üzenetére
2 hét alatt megismerni?
Az én barátnőm 1 év után is tud újdonságokat mondani, sőt, anyám 21 év házasság után tud új dolgokat mondani apámnak.Elmentem orvoshoz, beutalt a kórházba, vettek vizeletet, vért, 13:00-tól 15:00-ig kell érte menni, aztán majd eldől, hogy mi lesz.
Ajjjajjj, már a kórházakkal is baj van.
Pszichiátrián mióta vesznek vizeletet?Amúgy jótanács, és ez tényleg az, nem baszogatás, meg nem azért, mert nem akarunk itt látni fórumon, de ha lázzal sokkal jobb lenne, ha ágyban feküdnél, betakarózva, FORRÓ teát vedelve, kiizzadni a betegséget. Hidd el, sokkal hamarabb elmúlik.
De jótanács off, ilyet egy ideig még nem kapsz... -
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #121 üzenetére
Nem, hanem hogy "szakított 1 hónapja a csajával, majd 2 héttel később új csaja lett, akit 2 hét alatt annyira megszeretett, hogy 12k-t költ rá, mert ő élete párja, de igazán még nem is ismeri, nem is szerelmes bele"....
sislaciii: ezt nem értem, korán van még nekem.
Ja, pár év múlva majd rájössz.
Egyébként elvileg neked nem suliba kéne lenni?
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #44 üzenetére
Hmmm, ma különösen fáradt vagyok, de akkor ezek szerint túl erős volt.
Mindegy, Laci úgy is tudja, már első topikja óta, hogy nem a szívem csücske, és én úgy érzem, hogy a szíve mélyén hiányzik neki már az is, hogy kommenteljek....
De ok, vettem, visszafogok, bár tényleg ma nem érzem, hogy súlyos lett volna.Banánból már gyűjteményem van, a következő az végleges lenne.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #42 üzenetére
Jajjj, csak azt ne.
Súlyos látóideghártya gyulladást okozna a megnézése. Bár ha ki van takarva egy nagy fekete zsákkal, és nem mozog, jöhet... -
_Voyage_
aktív tag
mivel eléggé elbasztam mindent.
Remélem több esze van, és szóba se áll többet veled...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest