- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
nos, nem akarlak megsérteni, ezért csak az egyharmadát írom, annak amit hirtelen...
mivel mindenki azt firtatta, hogy abból a tudásból nem élek meg amit az egyetemen szereztem erre reagáltam, hogy van más szakmám... amennyiben ezt kérkedésnek sikerült felfogni, ahhoz csak gratulálni tudok, kérlek fáradj be az általános iskola 6. osztályába szövegértésre!
Nyilván az, hogy ma kedves kicsiny hazánkban valakinek több szakmája van sajnos teljesen szokványos, általános dolog, mert a minimálbérből (amit általában fizetnek a munkahelyeken) nem lehet megélni... Természetesen egy BME-s szupergépészmérnök halálra keresi magát, amint kitette a lábát a diplomaosztóról...
Alapvetően a műszaki egyetemen már ha jól tudom 2,5ös átlagtól nem kis ösztöndíjakat osztogatnak, míg nálunk anno úgy volt, hogy az adott évfolyam átlagához mérten adták, 12-en voltunk, és a kitűnő átlagú tanuló kőkemény 7500Ft-ot kapott (mert a 12 fő átlaga 4,7volt), és hidd el tudom a BME-s is sokat tanul a 2,5-ért, de mi sem füvezésből, meg kávézgatásból vizsgáztunk, ahogy szintén szól a sztereotípia...
bocsánat ha sértő voltam, nem (
feltétlen) annak szántam...
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest