Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"azt ne mondd nekem, hogy a munkaerőpiacon nem az anyagelvűség elvei vannak jelen. az, hogy otthon ki mit gondol, csinál, minek él a családjával, ahhoz senkinek semmi köze. a munka világa viszont erről szól, szigorúan az anyagról, az előállított értékről. akkor van baj"
Szerintem meg akkor van baj, ha a munkaerőpiacot kizárólag az anyagelvűség uralja. Nézd csak meg a válságot. A túlnépesedést. A környezeti katasztrófát. Mind az anyagelvűségnek köszönhetjük.

(#116) ArchElf:
Hajrá. Miért ne. Polihisztorság lehetetlen. Viszont a szakbarbárság eluralkodott. Ezért volt pl, nálunk is értelmiségi modul rendszer. Így tanultam pl: digitális fényképészetet. Nem tudom, műszaki képzéseken tanulnak bármi humán dolgot? Ha nem, akkor nem ártana.

(#119) Huma:
Még nem. Viszont tegnap este Hajdúböszörményen kocsikáztam át este. A szemem csípte a füst.
Talán már gázmaszkkal járnánk mindenhová, mert a természetes oxigén megszűnt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest