- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Mind az anyagelvűségnek köszönhetjük
ugyanakkor az anyagelvűségnek köszönhetjük azt is, hogy egyáltalán létrejöhet mi most így online, egymás ismerete nélkül beszélgethetünk az anyagelvűségrőla túlnépesedést, pláne pedig a természeti katasztrófákat pedig aztán borzasztóan felesleges idekeverni...
az első gondolatodra visszatérve: az a helyzet, hogy mivel te csak egy szereplő vagy a munkaerőpiacon, ezért lényegében baromira nem érdekel az senkit sem, hogy szerinted helyes-e vagy nem helyes az az állapota a piacnak, amelyben éppen létezik. ezt megint ilyen bölcsészes lelki ámokfutás: de jó lenne ha...ugyanakkor tanulmánnyal, racionalitással nem támasztható alá, így objektív pozitív vagy negatív vélemény nincs róla. ha nem alkalmazkodsz a játékszabályokhoz (jelen esetben az anyagelvűséghez) legalább ott, ahol feltétlenül szükséges, akkor lehet, hogy kegyetlennek és igazságtalannak látod majd a világot, holott nem az, csak nem tudsz benne együtt élni a többi emberrel.
(#122) Vladi
ugyan még nem vicceltem vele, de jó, hogy mondod, legutóbb a kálvinon egy kisboltban az árufeltöltő pólójára egy hatalmas elte btk felirat volt nyomtatva -
hoffman_
nagyúr
Hát, erre csak azt tudom mondani, hogy amelyik mérnök nem képes letenni egy nyelvvizsgát, az ne is kapjon munkát, mert segghülye - ráadásul nem is mérnök, mert ez nem az az irány, amit el lehet végezni olvasással.
A Suzukihoz hívják tolmácsnak. 400k-s kezdővel.
Teljesen oké- Van az országban 20 ilyen ember, kapjon 400k-t, nem is őt minősítik a "büfészbölcsész" szavak.
De most komolyan. Nem hanyagolhatnánk már ezt a bölcsészezést, meg büfészakozást, mert kicsit már unalmas.
Nyilván nem véletlenül alakult ki. De leírtam, hogy ebben van sztereotípia is bőven, szerintem is.
Én is marhára büfésnek éreztem magam, amikor a boncteremben, agyszeteket turkálva vizsgáztam kizárólag latinul beszélve.
Nem is vagy az ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged