Hirdetés
Aktív témák
-
Aureal
senior tag
Na teljesen jól jósoltam, csak még én is meglepődtem bele!
A most bemutatott nagytesó Galaxy S is Samu módra vissza lesz fogva a buzi social hubos fosukkal. Lehet majd okoskodni aki megveszi, mit hogyan heckeljen, hiába ott Android van. De a legnagyobb gáz, a vaku hiánya ott, úgyhogy most kicsit az ár miattis a Wave felé húzódom.
(aztán majd kijön az LG is vmivel oszt jól pofánvágja a samut) -
Laccyka.
csendes tag
Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de mégis ki lesz a különbség a Wave és a Galaxy S között? Ok, tudom, hogy egyik Bada, másik Android, de ennyi? Vagy ez sokat számít? Most szeretnék venni egy hasonló telót és ezek jöttek számításba: HTC Desire, Wave, Galaxy S.
Sajnos egyenlőre nem tudok dönteni
Valaki segítene?Samsung Wave | Marha jó kereseti lehetőség -> Érdeklődni priviben!
-
-
Harlek
tag
válasz Laccyka. #763 üzenetére
Számomrea a legnagyobb különbség tényleg a Bada - Android vonalon található. Mint kiderült, a Samsung eléggé "aljas" módon fizetőssé tette a Social Hub komolyabb funkcióit, mivel én ezt szeretném aktívan használni, ezért az Android annyival jobb, hogy ezt a Social Hub ökörséget meg lehet kerülni, mert ott az Android market, miközben a Samsung folyamatosan felügyeli a programoktól még egy ideig nem hemzsegő Samsung App Storet (így garantálni fogja szerintem, hogy ne lehessen megkerülni a Social Hub előfizetést).
Valahol sose voltam híve a zárt rendszereknek, talán ezért húz a leginkább a szívem az Androidos telók irányába, de az is igaz, hogy az új szifon és a Wave is felkeltette az érdeklődésem annyira, hogy a nap végén valószínűleg pénzfeldobás fog dönteni. (Azaz megnézem, mennyi pénzem van, sóhajtozom egy sort és nem veszek semmit.)
-
Laccyka.
csendes tag
Vagyis a Galaxy S-ben ingyen (+ internet előfizuért) lehet használni az MSN, facebook Gmail cuccokat? Ez elég jó, ha igaz
És ezért lenne sokkal drágább? Azt hallottam, valakitől, hogy 180.000 körül lesz.
Ennyiért nem venném meg.Ami jobban tetszik a Wave-ben, hogy nem műanyag
Akkor egy kérdés: Az anyaghasználaton és az oprenszeren (jah és a vaku hiányán) kívül, miért jobb az S? Nem értem Miben tud többet?Samsung Wave | Marha jó kereseti lehetőség -> Érdeklődni priviben!
-
legiaap
félisten
válasz Laccyka. #767 üzenetére
Vagyis a Galaxy S-ben ingyen (+ internet előfizuért) lehet használni az MSN, facebook Gmail cuccokat? Ez elég jó, ha igaz
Na én pont ezért inkább az Androidot támogatom.
A Badának szerintem még sokat kell fejlődnie, hogy Android szintet elérje.
Ez a Social Hub-os dolog, meg tényleg nagy kö...ség a Samsungtól. Ez nem megszokott tőle.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Con Troll
senior tag
De ez annyira logikátlan a samsung részéről. Azt modják, hogy a wave-el akarják befutattni a bada-t. De egy ilyen megoldással, hogy az msn, push e-mail stb. csak fizetős szolgáltatásként van jelen, ez nem tudom hogy fog sikerülni. Ezek a funkciók a leggagyibb okostelefonoktól kezdve majdnem mindegyik készülékben ingyenesek, vagy megkerülhetők valahogy. De itt sajnos még megkerülhetőnek se mondható, köszönhető a nem teljesen olyan multitaskingnak amit előszőr ígért a samsung. 10 millió darabot akarnak eladni idén...ilyen baromkodással kiváncsi vagyok mennyi fog sikerülni. Engem már megingatott ez a dolog, most már nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a wave lesz a következő telefonom. Szerintem azoknak az embereknek, akik 80-100 ezer forintért vásárolnak egy okostelefont, alapkövetelménynek számít az email szinkronizálás és az IM programok ingyenes használhatósága. Remélem olvasgatja valami samsungos ezt a fórumot...bár nem hiszem, hogy olyan sokat számítana pár leendő vásárló buzgálkodása a hülye megoldásaik ellen.
-
Chelsea4ever
tag
Wave vagy i8910HD? elsődlegesen azoktol kérdezném akiknek már volt ilyen telefonjuk: D (röviden miért is..áruk kb egy szinten van, főleg zenehallgatás+fotózás+wifi)
-
-
Con Troll
senior tag
válasz Zolesz007 #776 üzenetére
Halvány remény él bennem, hogy ez talán azért van, mert a samsung nem döntötte még el teljesen, hogy mi legyen a social hub sorsa. De hát...álmodik a nyomor Ezért várom már nagyon az itthoni hivatalos debütálását a készüléknek, mert akkor lenne egy-két infó erről a területről is.
-
Zolesz007
őstag
válasz Con Troll #777 üzenetére
csak zárójelben ( elkotyogták ugye hogy novemberben indul itthon a prémium alkalmazásbolt... Nos hátha a prémium social hub-is illetve az ahhoz tartozó szerverek... lévén a samsung honlapja is azt írja, hogy országonként eltérő, hogy a social hub basic vagy prémium...) Szal hátha ingyenes lesz az de csak majd ha lesznek fizetős app-ok De tartok tőle ez csak szép álom...
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
törölt tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Samsung Wave is zárt rendszerű akárcsak a Monte a Corby vagy az S5230?
Külön Ovi vagy Igo navigációt lehet rá telepíteni? -
Zolesz007
őstag
válasz #62853120 #779 üzenetére
Egy új operációs rendszert a Samsung által készített Bada-t futattja tehát okostelefon lesz hozzá alkalmazásbolt (mint Apple Iphone-hoz) Egyenlőre még nincs de készül hozzá pár navigációs program pl Ndrive (lévén teljessen új oprendszer még nem fejlesztettek hozzá sokat)
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Crydan
senior tag
Valaki nem próbált meg rajta MKV-t lejátszani? Elvileg alapból képes erre, külföldi tesztek szerinr.
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Steam Deck - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
legiaap
félisten
Milyen fájl ez az mkv?
Még nem hallottam róla.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Con Troll
senior tag
Ez egy videóformátum, rendes nevén matroska video. Itt találhatsz róla sok érdekességet.
-
Crydan
senior tag
Ha MKV le is tud játszani, kiváncsi vagyok a feliratokat le is tudja-e majd kezeni
Ezalatt az MKV-ba ágyazott feliratokra gondolok (ASA - Advanced SubStation Alpha)
Ha ezeket is tudja, messze a Wave az egyik legjobb készülék e téren
Nem sok mobil dicsekedhet alapból MKV lejátszássalK750i --> Samsung Wave
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Steam Deck - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
A Stargate: Universe 1x12 van rajta a telefonon most (a HIMYM óta formáztam), a felbontása 624x352, a bitrátát a telefon nem mondja meg, USB kábelem meg nincs itt. Mindenesetre tök mindegy, hogy álló vagy fekvő helyzetben van a telefon, egyenletesen szaggat a videó.
Pedig ez már az első júniusi szoftver.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest