Hirdetés
Aktív témák
-
user137
őstag
más, h a múltamból mit akarok megosztani a világgal, és más, h a nap-mint-napi életemet mennyire tudja a Szolgáltató (üzleti partnerek, céges levelezés, tárgyalások helye, leírása, stb...) te nem érzed ezt nagyon veszélyesnek egy üzletre?
Persze, fenn vagyok az iwiwen, so what? Ettől még a gugli nem tud rólam mindent, sőt, amit tud, az rég nem aktuális nagyrészt.
-
user137
őstag
nem sir, nekem az a bajom a Droiddal, h nincs más út, csak a minden megosztása. ez az, ami kiverte a biztosítékot. Miért nem lehet (nem lehet?) lokálisan szinkronizáli a vasat, mint egy Symbiant, Bluetooth felett vagy USB-n?
tök jó lenne az android, ha opcionális lenne a G*-os szinkron, de nekem úgy tűnik, h nem az, és így inkább kizárom az egészet, és egy kőkorszaki Symbian telót használok.
-
Solten
őstag
Egesz kellemes. Samsung.. tud valamit, minoseg melle parosulo kellemesnek mondhato arral hengerel...
Saor Alba
-
manchester85
veterán
Nem, de gondolom a többéves múlt nagyobb tapasztalatot is hordoz magában. Ennek a rendszernek meg egyelőre semmi múltja. Legalábbis a gyakorlatban A jövő meg ugye csak egy bizonytalan kérdés. Szóval bizonyára ennek a rendszernek is ki kell forrnia magát, csak éppenséggel a konkurencia ugyanezt a vonalat már 2-3 éve tapossa. Szóval nagyon szép, hogy jön egy új OS, új alkalmazásbolttal, meg mindennel, amit 2007-ben elkezdett az Apple, majd később a Google, de mi előnyt hordoz magában egy felhasználó számára, hogy JELENLEG olyan rendszert válasszon, ami egyelőre csak ígéretekről szól, míg a konkurencia már az évek folyamán beért.
i6 Silver
-
user137
őstag
válasz manchester85 #142 üzenetére
bocsánat uram, a Microsoft elég jó szoftvercég? És hol is van az über microsoftos teló?
-
Bling95
őstag
nagyon jó lett és még az árral sem szálltak el, szerintem már most is nyugodtan kiadhatnák
-
David75
őstag
Nagyon jó lenne ez az egész.A videó magárt beszél de mégse tetszik a gui.Viszont 100 körüli kezdőárral azt kell mondjam hogy a felsőkategóriás telefonok 90% helyett inkább ezt venném.Ár/érték arányban ez a legjobb ajánlat az teljesen biztos.És a samsungnak esik a legkönnyebben az ára...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
tariattila
veterán
válasz manchester85 #154 üzenetére
nekem bizonyíték kell nem igéret...
azért egy nyitó op. rendszertől (ami mai napon még bétának nevezhető) elég nagy számnak tartom a magyar nyelvet...
a híres android pl tojik a magyar és egyéb "futottak még kategóriás" országra...
ebből én azt veszem le, hogy kinek mi az elsődleges... a saját üzleti érdek vagy netán a felhasználóknak való megfelelési vágy...
manchester85: nekem volt samsung tamagocsim de már abban is volt magyar menü... a windózodban meg most is csak külsős ráheggesztések vannak... talán a samu itt is kivétel???
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
válasz tariattila #163 üzenetére
az android az csak az OS a lokalizációért már a gyártók akik felhasználják a felelősek
-
RandomGosu
senior tag
ezt nem bizták a véletlenre, már csak megkéne venni
-
veterán
válasz manchester85 #142 üzenetére
"Én úgy érzem, nagy fába vágták a fejszéjüket, ugyanis szoftver szó hallatán inkább választanék olyan cégeket, akik a hosszú évek folyamán letettek már valamit az asztalra. A samsung nem tartozik ide, én meg nem szívesen lennék béta felhasználó. Majd aztán évek múlva lehet, hogy változik ez is."
És azok, akik " a hosszú évek folyamán letettek már valamit az asztalra", azok hogy kezdték? az android hogy kezdte? És az iPhone OS? Milyen hosszú évekről beszélsz? Néhány éve még ilyen, mint okostelefon sem létezett és csak PDA volt és WinCE.
"amit 2007-ben elkezdett az Apple, majd később a Google, de mi előnyt hordoz magában egy felhasználó számára, hogy JELENLEG olyan rendszert válasszon, ami egyelőre csak ígéretekről szól, míg a konkurencia már az évek folyamán beért."
Szóval akkor senki ne kezdjen semmi újba, mert azt már az Apple úgyis megcsinálta. Értem. Akkor majd szólok nekik, hogy projekt törölve, innentől a világ is megállhat, mert az Apple már úgyis megcsinált mindent.
[ Szerkesztve ]
-
tHD
csendes tag
Jó teszt, jó teló
nekem a külsőnek elég alienware-es beütése van[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik
-
manchester85
veterán
Látom, nem sikerült felfogni. A hozzászólásomban a hangsúlyt végig a felhasználókra helyeztem. Nem arról van szó, hogy a Samu ne fejlesszen, hanem, hogy ki az a célcsoport, aki jelenleg inkább választaná ezt a rendszert, mint mondjuk a már jobban kiforrott másik kettőt. Ezért mondtam, hogy később még ez változhat, de igen, tulajdonképpen az Apple már mindent megcsinált, hisz a Samu ugyanazt most kezdi el. Tettek bele jó hardvert, szép kijelzőt, jó fényképezőt, stb, na de most indul az alkalmazásbolt és az új OS. Ezt az utat már több szoftveróriás is végigjárta. Nem arra panaszkodott mindenki a Maemo-val kapcsolatban, hogy alig van rá alkalmazás? Mióta is nem hallunk semmi hírt arról a platformról?
i6 Silver
-
zazahoho
őstag
az idő eldönt mindent,de az ár fontos tényező,samu azért nem szokott nagyon elszállni
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, ha ebből a rendszerből raknának az alsóbb kategóriába, az nagyon jó lenne. Számra is meggyőző ez így, ahogy van.
@manchester85: Az Apple az más, kicsit más költségvetésből dolgozik ilyen téren, mint más gyártók, meg sztem ott az egész fejlesztői háttér más...
Nade, célközönség, sokan megveszik az újat, ha jön, mert kíváncsiak az emberek. A Te példádat felhozva, az Apple Iphone-t is sokan vették, pedig relatív újdonság volt a piacon mint készülék, és mint OS a telefonokon..[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
veterán
válasz manchester85 #170 üzenetére
De, felfogtam, de te most azt mondod, hogy fejleszteni is kár, mert senki nem venné meg, hisz van iPhone OS, pedig ebben tévedsz. A Samsungot sokan kedvelik és sokan fogják választani is és sokan pont a Bada miatt. Valahogy be kell törni egy piacra, valahol el kell kezdeni. Én személy szerint egy HTC oprendszert is szívesen látnék és engem marhára nem érdekel, hogy van már másik oprendszer a világon.
Ja, a Maemo kapcsán érdemes megemlíteni az Intel - Nokia együttműködést. Azért ők se hobbiból dolgoznak össze. Majd lesz abból is valami.
[ Szerkesztve ]
-
Olyanok pl. simán választhatják, akik szeretnének hívásokat felvenni.
Ez a nagy kiforrott platformok egyikén se oldható meg tisztán, nemhogy ingyenesen“All nothings are not equal.”
-
user137
őstag
amióta a Nokia saját magát lövi tökön (S40, Symbian S60v3, v5, Symbian^3, Maemo), úgy 3-4 éve folyamatosan. A flagship Symbian S60 is egy rakás bughalmaz.
de ennek semmi köze a Samsunghoz. Szerinted nem lesznek rá alkalmazások, értjük. Majd idővel elválik, h igazad lesz-e.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem azt mondom, hogy a 10k-s telefonokba tegyenek.. Nem arról van szó.. De ha pl. jönne egy s5230 utód, az sztem nagy tömegtelefon lenne...
Ugye kategória..: Hát mit mondjak, lehet hamarabb vennék ilyet, mint almafónt.. Nem tudom elmagyarázni miért.. De sztem hamarabb venném meg ezt, sőt hamarabb vennék Android-os telót, iphone-t.. Dehát ez az én véleményem. Az alkalmazások terén ugye azért jobb tán az alma, mert "szabadabb", dehát akkor ott az android, meg mondjuk sztem lesz erre is, csak várni kell..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
CséZé
őstag
Ilyenkor bánom h Arena-m van, lassú dög
-
cqr
aktív tag
Azt sajnos még nem tudjuk, hogy milyen grafikus chip került a készülékbe
Egyre valószínűbb, hogy SGX540.Ez esetben milyen remek lehetőség lesz a wave-en és a galay s-en az android-bada os sebességének összehasonlítására.
-
manchester85
veterán
válasz hackeeeee #172 üzenetére
"A Te példádat felhozva, az Apple Iphone-t is sokan vették, pedig relatív újdonság volt a piacon mint készülék, és mint OS a telefonokon."
Ugye nem kell magyaráznom, hogy mennyire új és más volt az iPhone 2007-ben, és az egész koncepció, amit árasztott a készülék. Abban az időben a csúcskészülék fogalma a Nokia symbian telefonokban tornyosult ki. Ennek tudatában a Wave mennyi újdonságot hoz magával 2010-ben a mostani mezőnybe? Ugye ezt az analógiát te se gondoltad komolyan, mert a Wave semmivel nem több, mint a kornak megfelelően felszerelt csúcskészülék, házon belüli, debütáló oprendszerrel. Ennek az újdonság tartalma még csak egy lapon se említhető azzal, amit 2007-ben az iPhone teremtett meg. Márcsak azért sem, mert most tök ugyanazt csinálják Samuék, mint 3 éve az apple, ami ugyan szép és jó, hisz jó hatással lehet a piacra, de újdonságról meg innovációról ne beszéljünk már a Bada esetén. Nézz körül, milyen mobilok vannak most a piacon, és nézz körül, milyenek voltak 2007-ben, mikor kijött az iPhone.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Gyufaaa
veterán
Hmm. Szépre sikeredett a kicsike. Nem semmi.
-
Vtwo
senior tag
Szép is,jó is.Az ár se vészes(már ha tényleg 100e lesz az induló).
Nagyon nem lehet belekötni. -
madstunt
addikt
válasz manchester85 #181 üzenetére
ugyanazt csinálják Samuék, mint 3 éve az apple
reinkarnálódott a már réglátott de számomra kedves,tapitelefontopikos mondat: "IPhone másolat"[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Szép darab lett! Az OS, meg a programok is repülnek, tényleg.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
FRENK1988
veterán
Most ez a teló ennyire jó (remélem) vagy ....
Komoly vetélytárs az N8 és a Desire melett[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
MODERÁTOR
-
manchester85
veterán
válasz madstunt #184 üzenetére
Látom, neked is nehezen megy a szövegértés. A Samsung bejelentette saját gyártású oprendszerét. A Samsung bejelentette, hogy elindítja saját alkalmazásboltját. Mi ebben a forradalmi? Biztos jó telók lesznek, biztos jó lesz a Bada, de nehogy már ezektől a bejelentésektől essünk hasra. Haladnak a korral, a mai kornak megfelelő hardvert tettek a gépbe, de mivel az előző kommentelő az iPhone újdonságához hasonlította a Badát, valamint a Wave-et, így azért megjegyezném mellékesen, hogy itt az égvilágon semmiféle újdonságról nincs szó. Haladnak a korral, de innovációról ne beszéljünk már, főleg ne az iPhone-hoz képest. Vagy szerinted annyival ad többet a Wave a Bada rendszerrel a mai telefonos piacnak, amennyivel az iPhone adott a 2007-es év idején futó E90-es csúcskészülékekhez képest?
i6 Silver
-
Alexios
veterán
válasz manchester85 #190 üzenetére
mondjuk az e90-et se érdemes az iphone-al összehasonlítani mert teljesen más felhasználói rétege van a két telefonnak. Viszont nem ad többet annyival a mai piacnak, sőt. Viszont nem is rosszabb(szerintem) mint az iphone, akkor ennyi erővel miért ne ezt válassza? Mert nem 3 éve jelent meg az első badás telefon? Ettől még simán lehet jó ez is, szerintem alkalmazásból se lesz kevés rá ha megjelenik.
-
AS
félisten
SZUPERAMOLED és a BT 3.0 már eleve igen nagy újítás....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Bayzee5
tag
Az alma mobil mit adott 2007-ben? Felhasználói élményt... Kár, hogy telefont elfelejtettek akkor adni mellé :-) Amúgy pl. érintős telefon volt már akkor is. Alkalmazásokat lehetett venni már akkor is. Tehát tulajdonképpen ők is csak a meglévő dolgokat rakták össze, illetve csiszolták ki jobbra. Ugyan ezt csinálja most is a Samsung, csak ők legalább mindent összeszedtek és nem hagytak ki bosszantó apróságokat.
-
manchester85
veterán
Nem erről volt szó. Én azt mondtam, hogy mivel ez egy prémium kategóriás mobil, így a vevők azok közül kerülhetnek ki, akik valami jobb Androidot vagy iPhone-t akarnának venni. Viszont az a két platform már többnyire kiforrott, miért választana valaki most egy születőben levő rendszert. Max az a 15-20k dönthetne, amivel olcsóbb a Desire-nál.
Erre Hackeeee azt nyilatkozta, hogy az újdonság varázsa miatt, ahogy annó az iPhone is új volt, mikor kijött, új szoftver, frissen induló alkalmazásbolt, stb. Erre mondtam én, hogy ne hasonlítsuk már össze ezt a két projektet 2007-ben és 2010-ben. Egyszerűen az érdekelne, hogy mit tud adni a Wave és a debütáló Bada 100k-ért most, amiért megérné ehhez a platformhoz csábulni. Egyedüli előnyét a mérsékelt árában látom. Persze, 1-2 év múlva lehet, hogy megváltozik a véleményem, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy aki ebben az árkategóriában gondolkozik, abból kit csábít egy frissen induló OS, ami max lohol a másik kettő után.
i6 Silver
-
LA_COSTE
senior tag
Imádat ez a készülék! Bárcsak nagyobb kijelzője lenne!
-
AS
félisten
válasz manchester85 #195 üzenetére
Szerint jobb ha elmész a többi Almás barátoddal együtt innen és nem írsz hülyeségeket....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
manchester85
veterán
Akkor is volt már ujjal érdemben használható, kapacitív érintős mobil, persze. Milyen alkalmazásbolt volt 2007-ben, amit a telefonról érhettél el? Így van, a Wave egy korszerű készülék, minden benne van, ezt nem is vitatom. De ez a rendszer annyira új, hogy szerintem jelenleg a legtöbb ember nem a Bada mellett fog dönteni. Elkötelezni magunkat egy OS mellett, ami még most nyit szoftverboltot? Miért várna bárki is, ha máshol már rég ki van járva az út. Én ezt nem értem. Később igen, de nem most, és nem ez.
i6 Silver
-
erdoke
titán
Alapvetően egyetértek mindennel, amit írtál, kivéve két dolgot:
1. Egyelőre nem tiszta, hová pozícionálja a Samsung ezt az OS-t. Nyíltan, kiemelten tolja tovább az Android szekerét, de legalább 2 db WP7, és legalább 1 Symbian készüléket is fog idén piacra dobni. Nagyon úgy néz ki, hogy ebben az évben nem az Androiddal akar szembe menni, hanem egy olcsóbb alternatívát kínálni.
2. "vannak az iPhone-nál sokkal erősebb hardverrel szerelt android eszközök, de játék szinten évekkel el vannak maradva, mert ezeket az erős hardvereket semmi nem használja ki"
Mondj egyetlen androidos készüléket, amiben a 3GS-nél erősebb 3D gyorsító van...Azokkal is egyet tudok érteni, akik a rendszer összeollózásáról írtak. Jól működő widgetes rendszerek már régóta léteznek, ahogy a Home/Win gomb megnyomására előbújó Home/Start menü sem újdonság. Ehhez képest messze nem vizuális orgia, amit nyújt, de nem reklamálok addig, amíg a skinezhetőség bemutatásra nem kerül.
A teljesítmény/üzemidő arány nagyon dicséretes.
BTW, a szabad memóriáról van valami infó? Elsőre kevésnek tűnik a 256 MB, kivéve ha a rádióknak adtak dedikált memóriát. De azt meg nem szokták kihagyni a marketingesek, sokkal jobban hangzik összevonva, még ha az utóbbit sose látja az OS.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Eszleny
aktív tag
Svájci webshopokban 460chf körül van az Wave (rendelhető) ára , míg a HTC Desire 560 chf-től kapható. A Desire rendes boltokban is megkapható 600chf-től. A magyarországi árakra, az arányok alapján lehet következtetni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest