Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz Zolesz007 #78 üzenetére
Attól nem lesz prémium kategória, mert Armani bácsi a nevét adja hozzá. Max csinálnak egy mobilból egy divatterméket, teljesen értelmetlenül. Hardveresen valóban ott van a Samsung, csak kérdés, szoftveresen mennyire jók. A Google és az Apple két olyan szoftveróriás, akik gyakorlatilag bármit képesek megmozgatni a háttérből. Nem véletlen az iPhone és az android mobilok sikere sem. Főleg mivel a HTC is kifejezetten erre szakosodott gyártó. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a Samsung a maga szoftverével, szoftverboltjával fel tudná venni a versenyt olyan iszonyatos cégekkel, mint az Apple vagy a Google, és versenyképes mobilokat tudna piacra dobni úgy, hogy töredéknyi háttere sincs a két említett céghez képest. Hogy az apple mióta prémium márka? Hát ezt inkább nem kommentálnám...
i6 Silver
-
törölt tag
válasz Zolesz007 #327 üzenetére
nekem van fényképezőm, psp-m, mp3 lejátszóm és ébresztőórám is külön (videókamerám nincs, mert nem videózok), és ha gyakran kéne navigáljak, akkor bizony egy pna-t is vennék inkább, minthogy telefonon bohóckodjak vele. bár talán egy 4"-os képernyőn már elmegy a nvigáció, de azt meg már telefonak nehéz használni...
-
törölt tag
válasz Zolesz007 #331 üzenetére
nekem a 3"-os kijelző kicsi lenne, ha ennyiből áll az egész telefon. navigációra elég kicsi az is már. videózásra még éppen elég lehet, de nem egy hatalmas élmény. még psp-n sem, pedig az jóval nagyobb. én gyalog nem használok navigációt, legflejebb megnézem a térképet, mert lemerül, mire odaérek. mp3 lejátszásra sem igazán jók a mobilok. persze amikor csak úgy elmegyek otthonról, akkor jó, de mondjuk utazáshoz szoktam mp3 lejátszót is vinni, mert sokkal jobb a hangminősége, a készenléti ideje. dettó a kamerával.
nem is meggyőzni akartalak, cska az ironizálásodra írtam, hogy pedig vannak ilyen elvetemült emberek is. -
-
-
válasz Zolesz007 #645 üzenetére
Nem "gyorsabb" az IM, jelenleg nincs más lehetőséged rá.
Najó, a Java ME-s eBuddy felkúszik, annyi előnye van a Palringóhoz képest, hogy megy rajta az MSN, és nem elveszíti, hanem összegyűjti a kikapcsolt képernyő mellett kapott üzeneteket. (Aztán paff, megjelenik többszáz, amikor megint feloldod a képernyőzárat.)[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
GrooveHero
addikt
válasz Zolesz007 #633 üzenetére
hőnnye na az a nemsemmi dehát mit csináljak annyi tárhellyel? meg gondolom a teló árát is jól megdobja, nem hiszem hogy sokat tévedek, ha azt mondom, hogy majdnem a duplájára. a 2-4 giga az korrekt. igazából úgysem fogom tudni kihasználni az összes lehetőséget ami a készülékben rejlk, youtube, facebook, meg twitter, meg msn, meg yahoo, meg hotmail, nekem ezek felejtősek, inkább megnézem otthon 20 megabiten, mint ezen, ezért nem adok pénzt, sztem rohadtul nem éri. ami pedig a többit illet, nos...az összes többi része úgy jó, ahogy van, nem is kell ennél több, de kevesebb sem. kicsit még várnom kellene, ha lenne pénzem se bizti, hogy bele mernék ugarani azonnal a vásárlásba. így hogy pééézem sincs, meg pláne
nem csak a magyar nyelv miatt, de valahogy még úgy érzem, kell neki egy kis idő.de egy ugye most akkor már magyar régióba szánt teló, mégha nincs is magyar nyelv benne, ugye?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Zolesz007 #651 üzenetére
khm...mikor is lesz pontosan magyar nyelvű és magyar régiújú telefon itt az országban eladásra, függetlenül? ehh, el kell kezdeni spórolni
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Zolesz007 #678 üzenetére
igazából ezt a független dolgot nem értem. mármint világos, csak úgyis mindenki amikor megveszi, vagy T-s, vagy Telenoros, vagy Vodás kártáyt tesz bele. mondjuk még mindig jobb, mintha megvennéd részletre a szolgáltatótól, és még 2 év előfizu. és is függetlenül veszem, ha veszem, de úgyis T-s kártyát teszek bele.
sztem ott is lesz, mindenhol lesz, ezt nem fogják kihagyni a szolgáltatók sem. legalábbis ha van egy csöpp eszük, akkor nem
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
válasz Zolesz007 #776 üzenetére
Halvány remény él bennem, hogy ez talán azért van, mert a samsung nem döntötte még el teljesen, hogy mi legyen a social hub sorsa. De hát...álmodik a nyomor Ezért várom már nagyon az itthoni hivatalos debütálását a készüléknek, mert akkor lenne egy-két infó erről a területről is.
-
Kobe
veterán
válasz Zolesz007 #1250 üzenetére
azt hittem az én vagyok (lásd aláírásom )
bár most megcsapant kicsit az elkötelezettségem, miután az lcd tv is bexart - még gariban álisten....meg a telefonom is....de kompenzálják azzal hogy az új cuccaik legalább faszák...lásd pl 3dled tv valami álalt cucc ...bár még van egy működö samu mp3am, aminek a hátulja be lett nyomva, a kijelző is megrepedve, a festék lekopva de még mindig visz 20-30 óra zenét -
Laccyka.
csendes tag
válasz Zolesz007 #1250 üzenetére
Arról az oldalon leszedhetek új firmware-t?
Azzal ugrik a garancia, vagy meglehet oldani, mintha misem történt volna?
És hogyan lehet frissíteni?Nagyon szeretném, ha a hibák a telómból végérvényesen eltűnnének...
Samsung Wave | Marha jó kereseti lehetőség -> Érdeklődni priviben!
-
Jadro
veterán
válasz Zolesz007 #1486 üzenetére
Nehogy én legyek a rossz, nem fikáztam én semmit, mégis mindenki rajtam vezeti le a dühét.
Egyébként ha a social-hub dolgot elbarmolják, magukra vessenek. Nem vagyok nagy rajongója a dolognak, de kis mértékben használom. Nem kizáró ok ugyan ha nincs, de miért ne választanék másik alternatívát ahol ez is megvan rendesen, korlátok nélkül? Szóval kíváncsi leszek a végeredményre.
Még mindig azt mondom, hasznos a várakozás.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
lebok
csendes tag
válasz Zolesz007 #3106 üzenetére
Köszönöm!
Illetve akkor nincs olyan program rá, mondjuk ami mutatja a térképeket és lehet úgy mond nézegetni rajta, hogy most merre menjek? De navigáció nélkül! Mert nincs kedvem ahhoz hogy egyik kezemben a teló másikban a gps és sétálok Azt hittem a google Maps olyan hogy simán lehet magát a térképeket nézegetni és tanulmányozni, illetve csak úgy offline-ban az utcákat megkeresni mondjuk egy találkozó előtt....
-
erdoke
titán
válasz Zolesz007 #3852 üzenetére
Megnézném én azt az 5 órát egy izmos játékkal, full fényerőn... Bár azért van a 2-3 cm fölösnek tűnő túlnyúlás, hogy a jó nagy akksi beleférjen...
(#3855) mandala72
Én úgy gondolom, hogy egy jó női/kis kezűeknek való felső kategóriás okostelefon lehetne, de veszettül hosszúra nyúlt. Talán még így is az lesz. Általános felső kategóriához kicsi a kijelzője.Beugrok a legközelebbi T dílerhez, és megnézzük az asszonnyal. Még az is lehet, hogy este már személyes használattal tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest