Hirdetés
Aktív témák
-
Jadro
veterán
Tud ez wifi routerként működni és 3G kapcsolatot megosztani wifin?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Crydan
senior tag
válasz Lopottmotor #1094 üzenetére
Origo GSM, magyar menüvel. 1 éves magyar Samsung garanciával.
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Steam Deck - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
skygod
csendes tag
sziasztok, van egy i8910hd-m és megvagyok vele elégedve, mert jó kis teló, bár az akksi elég gyenge. Na de, néztem ezt a telót, és nagyon bejön, csak nem tudom hogy ez a Bada mennyire lesz nyerő, a jó cuccokért fizetni kell majd gondolom, és senki nem tud rá csinálni semmit, mint a symbianra? Mert filózom hogy androidos teló legyen v bada, mert nagyon jó telókat csinál a samu, és a videók, tesztek alapján, engem meggyőzött!!!!!!
-
Rike
tag
Sziasztok!
Végre eloben is a kezemben volt a Wave! ez a kijelzo PÁRATLAN!!!
pedig rajta volt a vedo folia is!Azt hiszem mar csak orak max napok kerdese hogy legyen egy sajatom is! egy fejleszto ismerosommel sokat konzultaltam aki most bada-ra dolgozik a Samunak! azt mondta hogy az IM korlatot leszamitva tokeletes a telefon! En azt sajnalom legjobban hogy nincs hozza semmilyen skype kliens de remeljuk hamarosan lesz ha mas nem fring!
Valaki irta hogy neki megy rajta az MSN live! milyen formaban tetted fel ra? vagy hogy mi? a cimboram ebuddy-t hasznal neki ugy megy!
Bender's humor by Microsoft Joke
-
Varszegig
veterán
sasungapps-ban megjelent az ndrive, egyelőre portugál. azt hiszem nem kell sokat várni a többire sem, nem hiszem hogy innentől a teljes eu térképadatbázis portolása komoly feladat lenne nekik.
-
sparks
senior tag
Van ebben a telefonban SIP lehetőség? Voip hívásokat a Nokia telefonom tökéletesen kezeli, de szeretném már lecserélni valami komolyabb darabra, viszont ez alap követelmény lenne.
Tehát voipbuster klónnal szeretnék hívni, mert ugye külföldről így szinte ingyen tudok hazatelefonálni wifi kapcsolaton keresztül. Tud ez ilyet? -
Rike
tag
Instant Messaging
ezert erdekelne hogy megy rajta a live! :-)
Bender's humor by Microsoft Joke
-
Crydan
senior tag
http://kephost.hu/image-4ACB_4C17D326.jpg
-
-
Crydan
senior tag
A Mobilaréna tesztvideójának 3-ik részében ezt is bemutatták.
-
Az a nagy helyzet, hogy én Bochával együtt kaptam a Wave-et. Eredetileg egy magyarul is beszélő XXJC7 szoftver volt rajta, ami a videón is látható, működő MSN, Google Talk és tsa. támogatással (prémium Social Hub). Aztán mindketten kaptunk egy XXJEC frissítést, amivel basic módra váltott vissza mindkettőnk mobilja, mint anno írtam is.
Nekem például így néz ki a felvett Windows Live fiók a Saját fiókokon belül:
Lényeg: ha a Tied nem így néz ki, ne frissíts.
Inkább nézd meg nekem a szoftververziódat, hogy mit próbáljak megszerezni.
Például kellene a Beállítások - Névjegy alól a verziószám, valamint az, hogy mit válaszol a telefon a *#1234# kódra. Ebből talán meg lehetne fejteni, miért különleges a Te mobilod, és mindenkinek lehet prémiumja Köszi
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Crydan
senior tag
Nekem speciel S8500XXJEE firmwarrel van telepítve, egyébként a multitasking nekem egyáltalán nem lasította be a mobilt, ahogy Bocha írta a cikkben, de ezt asszem írhatjuk a tesztkészülék számlájára. (Kb. 7-8 futott egyszerre)
-
AS
félisten
Wave helyben hagyja 2 Android nagyágyút
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók