Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
szebev
senior tag
válasz leslieke #32539 üzenetére
Nem nezlek hulyenek!Csak segiteni akartam.Bocs ha igy jott le neked!En you tube downloader-rel oldom meg ha vmi nagyon erdekel.3G-n nekem is rossz a vidi,de Wifivel jo.Es nincs SH-m!
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
bexinho23
őstag
válasz szimike79 #32544 üzenetére
Igen, az 1. pontot a szolgáltató előnyére írtam, ezzel párhuzamban viszont a fogyasztó is "jól" jár, hiszen odafigyelés hiányával nem lépi túl mondjuk az 500as keretet napi néhány YT-ozással
(#32546) Varszegig:
Ezt nem értem, most miért mondod. Szerintem nem csak a wave-eseknél van ez a jelenség. Félreérted!
(3G-n gyenge minőségű stream - Wifi-n akár HD minőségű stream)[ Szerkesztve ]
-
quazar
csendes tag
Tud valaki olyan progit amivel konvertálni lehet számrendszerek között?
-
motkany91
csendes tag
Estét!
Tudom teljesen nem ide vágó dolog , de engem érdekelne mint friss tulajdonos ,hogy ti használtok e Widget -eket?! ha igen akkor miket érdemes ,vagy nagyon lehúzza az akkumulátort ezek az apróságok ?!
Előre is köszönöm szépen kedvességeteket !
PSN : motkany91
-
Binyi01
aktív tag
válasz Varszegig #32570 üzenetére
Már régóta érdekel, miért írod, hogy gányolt?
Sztem az is hivatalos!Jampi358: Nekem van kint pár widget, de pont tegnap néztem, proci 26 és 52% között mozgott. Újraindítás után 1 és 24% között. De nálam így is kibír 3 napot, pedig mindennap netezek rajta, zene is napi szinten 2-3-4 óra, meg játék is van, pluszban még megy a push, 2 címre.
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
a510
aktív tag
Most látszik mennyivel jobb lenne ez a böngésző ha nem takarná el semmi alul/felül. Mé' nem tudják rárakni a navigációs cuccok előhozását pl. a fényképező gombra???
-
jozf
tag
Na Skype on wave ugy látszik van már vmi mozgolódás ez ügyben is, s már 1.2-n is lehet skype voip támogatással Csak persze ha jól értettem amit a badas.ru-n irtak mi nem vagyunk benne az elsö körben ahol elérhetö lesz
-
Varszegig
veterán
válasz Binyi01 #32571 üzenetére
Azért írom, hogy gányolt, mert az Adott mondjuk egy német készülék, behozzák, rámultiznak egy magyar firmet (persze a legrégebbit), a usernek eladják, ő meg várja a frissítést. Szidja a samut, hogy nem jön a készülékére. Pedig csak annyi, hogy a product code, a csc, és a firm olyan katyvasz, hogy a kies ezt nem frissíti. A régi az regedit trükkel igen, de az új már nem, és innentől marad az örökös multizás az örökös adatvesztéssel.
Ezt persze a sufnigsm bolt elfelejti mondani, mert akkor kb. 25%-kal olcsóbban kéne reálisan adnia, hiszen a készülék így nem teljes értékű. Mi ez, ha nem gányolás?? -
Binyi01
aktív tag
-
szunyog199
tag
Üdv.
Na msot már énis egy Samsung Wave II boldog tulajdonosa vagyok. Most ismerkedek vele, mondjuk nekem ez az első érintőképernyős telefonom, nemtud valaki vmi részletesebb használati utasítást? Mert amit hozzáadtak az elég kevés sztem
-
jlala
csendes tag
Pár Java-s alkalmazás:
http://dls.scione-music.de/apps/ -
leslieke
Jómunkásember
válasz szunyog199 #32583 üzenetére
Első hozzászólás, illetve Felhasználói kézikönyv
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Goldmen75
őstag
Van valami lényegi difi a wave s a wave II között? A kijelzőn kívül?
-
MerLinh
senior tag
válasz szebev #32586 üzenetére
két "lényegtelen" dolog csak =) VOIP, meg a háttérben való futás, bár láttuk mér hogy egy java palringo tud menni háttérben, nem tudom skype esetén mennyire megoldható
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
consono
nagyúr
válasz szebev #32586 üzenetére
Látványosan nem sok, legalább is ránézésre (kipróbáltam a progit). Nem lehet indítani a menüből, csak a "Játék, egyéb" alól. Meg a widgetből, de azt nem próbáltam...
Merlinh: ebben van VOIP is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szunyog199 #32591 üzenetére
Route 66. Hogy jó-e vagy sem, arról megoszlanak a vélemények. Hivatalosan ez érhető el itthonról.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Z_A_P
addikt
Samsung Apps-ra meg lassan semmilyen program nem kerül, kb egyik fejlesztő sem látja benne a potenciál
Na-na-na!! Fenomenalis progin dolgozok/unk, mar lassan latszik a vege is, es akkor felkerul
Mondjuk utana portolni kene Szifon/Droidra is...nem tudom mennyiben kell ujra tanulni oket nullarol Bada SDK utan
OK
-
bokrosolajos
őstag
válasz leslieke #32585 üzenetére
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a Nr.1 hsz tartalmazná a Felhasználói kézikönyv linkjét...
De mintha ezt is írtam volna párszor... Új app, és új program sincs a Nap alattBeszélgessünk a Hangrögzítőről. Piros gombra indul. Rögzíti a hangokat. El is menti fájlba.
Karma: Jah, Z_A_P rosszul nyitott: tetszettek volna javázni!
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
Nem is az APIra gondoltam, az osztalyok nyilvan tok masok, hanem a "megkozelitesre", a felepitesre (Application/Frame/Form/Control).
Ezek is tok masok?
Latatlanban ugy tippelnem, hogy a bada <> droid hasonlo(bb), szifon masabb.@bokrosolajos: java-tol mentsen meg az isten
Amugy nem nyitottam rosszul, a telo arat mar reg visszahozta tobbszorosen az elso progim, szoval a cel teljesitve lett. (fokepp emiatt valasztottam anno a Bada-t, mert tok uj volt, ures Apps-al, szoval egybol "be lehetett torni")OK
-
bokrosolajos
őstag
Miért, csak nem te vagy B. Gábor?
Rise of the Undead most Free, v1.0-ra is OK
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Rázzuk fel a hangulatot, let's bulee!
Scrollozó widget, van függőleges, meg vízszintes is
Ráírsz valamit a képernyőzár feloldása után a nyomasssa szöveget végtelen. Legalább van valami mozgás a Home screenen! Majdnem Android!Ezek az újdonságok vannak, kérem!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #32599 üzenetére
Ez egy igen hasznos app! Pont mint a vuvuzela.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest