Hirdetés
Aktív témák
-
consono
nagyúr
Nekem nem csinál ilyet az ARDefender, pedig tegnap többször is el lett indítva (minden haverom ki akarta próbálni ), meg becsukva, de reggelre semmi nem változott az aksin...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
silvergod
őstag
nekem 1 nem volt soha..ezért kérdeztem én is mert húgomnak is ez van és neki stabil az 1%-3%
Az lesz akkor a gond mert az egyik a flipclokx
meg van egy magyarított gyors hívom az egyik lapon
meg 5 különálló app launch widget...a filpclockx et meg azért szeretem mert ebben a htc-s órát tudod nagy kövér kinézetre
váloztatni nem tetszik a sima htc óra kiirás túl vékony....Levetem a flippet az a ludas most 3-10% között ugrál de nem intenzíven és inkább kisebb értékek mint 10...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
nekem nem lesz 1% szerintem soha ...nem a telefon hibája remélem...
nem lesz ettől baja hogy 10-30% körül ugrabugrál folyamatosan a proci?
gondolom többet fogyaszt....remélem nem fekszik meg tőleIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
widgetek kilőve 3-7%között ingadozik...
Bakospe: kikapcs megvolt stabil 1% valóban...a widgeteket kipakoltam úgy is
de amint kiteszem a flipclockx-et megint ugrál összevissza ...le kell cserélnem valami jóra...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
ruszi_tomi
aktív tag
Hát nekem Samsung gyári bőrtokom van, úgy hogy pont rá van varrva a telóra, ELVILEG!!
Egyébként amit itt többen felvázoltak, ezt a Korea-Kína párhuzamot a gyártásban, lehet benne valami, teljesen hihetetlen hogy ami a Kínában készül az sz*r, de sajnos így van.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8T 8/256
-
Atomgeszi
veterán
Én nekem az irányítása fura.. Sose arra akar nézni meg menni amerre én szeretném. És jó lett volna belerakni egy Are your sure kérdést mikor játék közbe rámegyek a Quit-ra. Amúgy mit kell csinálni? Felvettem a könyvet meg a papírt kihúztam a dugót, aztán? Cut'Em All-ba nektek se menti a pályát??
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
leslieke
Jómunkásember
Amit szeretnél az nem működik az 1.2-ben sem. Ha egy előadótól 2 album van, akkor az előadóra bökve ott is marad a számok abc szerinti rendezése. Ez az abc-s rendezés valakinek nagyon a mániája lehetett, mert mindenhol ez van.
Én is az albumok nézetet használom.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
s4tch
veterán
Leslieke beszúrt tegnap egy linket, ami neked való. Egy régebbi Kies - némi registry-buzerálással - megcsinálja a frissítést. Nekem is T-s telefonom van, pár hónapja Kiesszel frissítek, egy kivétellel minden rendben lezajlott. Ha bizonytalan vagy a multizásban, nyugodtan ráhagyhatod a dolgot.
Egyébként a multitól sem kell tartani. Karma leírta tegnap, milyen sorrendben érdemes egymásra pakolni a különböző FW-ket, Leslieke adott linket a magyar CSC-hez, szóval minden adott.
Viszont tudd, hogy multival 3 lépésben frissítenél, Kiesszel egyben; multival elveszik minden adatod, Kiesszel normál esetben semmi. A helyedben Kiesszel kezdenék, és ha valami félre csúszik, csak akkor multiznék.
-
Ja, nekem van. Ket dolog van jelenleg: 1) egy adott idopontban induljon el az alkalmazas (vagy ertesitest kap), 2) soros porton lehet figyelni egy adott parancsra.
Kar, hogy ez az utobbi erosen aluldokumentalt, nomeg SYSTEM privilegiumszint kell az egeszhez, ugyhogy semmi jelentosege.
“All nothings are not equal.”
-
Itt megtalalod kiszurve a cikkeket.
Celtalanul nem ajanlom annyira az ezzel valo foglalkozast, inkabb talalj ki valami feladatot magadnak, amit korbe akarsz jarni. Nomeg keszulj fel arra, hogy a legtobb testnyilasodbol ver fog folyni, ha komolyan belemelyedsz nemely teruletbe, pl. UI. Bar lehet meguszod.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
mesa23
aktív tag
Én még a júliusi megvásárláskor a kezdetleges softvernél tapasztaltam ilyet, én azóta nem is próbáltam automatán! Azóta csak a kézit használom!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
bokrosolajos
őstag
a510ekem azt írták, nem fognak erre a platformra fejleszteni, mert nincs rá kapacitásuk.
Talán ha lesz 20 millió badás készülék, már megéri! Nyilván soha ne mondjuk, hogy soha... Az Angry birds készítői is azt mondták, aztán csak megcsinálják badára isthe radish: warez szag akkor lenne, ha itt osztogatnák az emberek a direkt linkeket. Attól, hogy emlegetetik az alternatív megoldást, attól még nem warezol senki. Attól sem lesz senki meleg, ha sokáig mondogatja
consono: nekem egyre kevésbé twetszik a bada kettő. A végén kapunk egy wannabe androidot
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
1.2-es frissítést csináltam tegnap este, mikor visszaraktam a mem. kártyát akkor vettem észre hogy a rendszerinfóban 1 gigát ír a 2 helyett. Volt restart, majd kártya formázás is telóval, de semmi nem változott. Viszont az az érdekes hogy ha beállítások>memória>mem. kártya adatai, ott viszont 2 gigásnak látja.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
ABal
őstag
Viszont az jól látszik a vidóból, hogy a Wave egy dologban IPhone4 szinten van: egyikben sincs natív sortördelés. Tényleg, csak én nem hallok erről soha ha i4-ről van szó, vagy ezt nem illik firtatni? De jól van, nem akarok elindítani egy újabb i4 hullámot itt.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
szimike79
őstag
A T-s frissítés elméletileg meg kell hogy legyen, mert már ők is árulják az S8530-at. Azon meg az 1.2 fut.Úgyhogy szerintem kérésre frissítik az S8500-at is 1.2-re. De ennek nem érdeklődtem utána csak egy tipp annak aki nem akar otthon frissíteni. De előtte azért érdeklődje meg, potyára ne utazzon senki.
-
szimike79
őstag
Király kis zseblámpa progi, már pár napja leszedtem. Ezt tetszik a legjobban a világítós cuccok közül. Az aksit sem eszi nagyon mert fekete szinte az egész kijelző, ráadásul a sötétben nem is zavar be a kijelző világítás.
-
leslieke
Jómunkásember
Saját fiókok -> Samsung fiókhoz tartozó e-mailt kiválasztod -> Töröl
(#36367) gamek!ller Nekem a gmail ilyen. Évek óta van címem, csak nem használom. Most jól jött, bár a jelszó emlékeztetőre szükség volt, amit meg a hotmailre küldettem el. És a kör bezárult.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
Egyik megoldással se tudod törölni?
1, Saját fiókok -> Samsung fiókhoz tartozó e-mailt kiválasztod -> Töröl
2, Menüben email gomb, fióklista feljön. Alul felhozod a menüt. Itt megnyomod a Beállít opciót. Következő menüben kiválasztod az E-mail fiókok fület. Ezután megint felhozod az alsó menüt és ott találod a Fiók törlése opciót.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Battlefield 2042
- Gumi és felni topik
- Társasjáték topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Legszebb nők!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán