Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz __Zoolee__ #32799 üzenetére
Szia!
Multiloader-rel lehet frissíteni, de ekkor a teljes szoftvert újratelepíted. Érdemesebb lenne előtte kipróbálni egy másik kábellel is, mert ha esetleg az nem jó és multizás közben is megszakad a frissítés, nem fogod tudni használni a telót, míg nem rakod rendbe.
peterkA wp7 kb ugyanott tart, mint a bada, csak nagyobb a hátszele. Mondjuk ráfizetés nélkül most sztem nem lehetne jobbra cserélni a telót, de aki most vesz, annak van alternatíva hasonló árban és sem a minőség sem a tudás rovására nem megy. Max jobb store-t kap, ha android-t választ.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Varszegig
veterán
->1. hsz.
-
study
tag
Nem bántani akarlak de előbb kicsit körül kéne járni a témát és utána frissíteni mert könnyű téglát gyártani a telefonból.Olvasd el legalább az 1. hozzászólást.
-
Goldmen75
őstag
Épp a minap beszégettem egyik kedves ismerősömmel, (szintén wave tulaj) s nem értjük mi folyik itt a fórumban...Mi mindketten örülünk mint majom a farkának a telefonunknak! Nyilván van 1-2 APRÓ negatívum, de ezt elnyomja a sok pozitív tulajdonság, s nyilván amit választottunk hosszas válogatás után, azt szeretettel használjuk!! Itt meg, sokan káromkodnak, elégtelenkednek...hihetetlen! Pedig ez egy tényleg nagyon jól sikerült telefon!!
-
study
tag
válasz Wheelbarrow #32805 üzenetére
Hirdetni nagyon ügyesen szoktak de akkor tőlük nem vásárolunk.
-
ABal
őstag
válasz Wheelbarrow #32796 üzenetére
Készülj fel a Multiloaderre, ha nem gyári garisat választasz. Saját tapasztalatból mondom, én is így jártam.
Varszegig nem is olyan régen leírta már, hogy mi a helyzet.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #32798 üzenetére
Igazad van, most hogy körülnéztem, azért én is találtam két alternatívát(T-nél néztem, nem kártyafüggetlent). Az egyik a Omnia 7, a másik pedig az SE X10. Árban ezek vannak egy szinten, és hardveresen, összeszerelési minőségben. A platform jellemzőket most és sajátosságaikat figyelmen kívül hagytam mert mindenkinek más igénye van. Ja és még a Wave II kicsivel drágábban.
Zoolee: Én azért a helyedben kipróbálnám az USB csatit is hogy jó-e, vagy próbáld meg másik csatlakozón!(gondolom több is van a gépeden) Ha a csatlakozási probléma továbbra is fenn áll, úgy a multis frissítés is felejtős.
Próbáld meg más módban is csatlakoztatni, a telefont. Pl.: Háttértár módban.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
richies
senior tag
sziasztok,
gps progi vasarlas elott allok, angliai terkep kellene foleg ,de nyugat eu se lenne rossz
csak nem tudom melyik legyen..
ugy olvastam route66 nem tud post code-ot keresni uk-ben ami eleg gaz...
2 heten belul kellene megvennem :S
sajna sygignak meg nincs uk-s terkepe..
koszi a valasztric
Rozsomak of Power
-
DeXoor
csendes tag
válasz richies #32811 üzenetére
Sygic map: Google első találat -> http://tinyurl.com/6e2keg4
[ Szerkesztve ]
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Goldmen75 #32804 üzenetére
Itt elégedetlenkednek?
Olvass bele egy Androidos fórumba. (pl Motorola Defy)Tele van vérpistikékkel akik ezrével ontják a "rútolás" rejtelmeiről a hozzászólásokat. Persze ezen fölbuzdulva a tompikák is nekiállnak aztán megy a nyavajgás, hogy behalt a cucc. Ha egy egyszerű halandó bekérdez náluk, hogy most akkor tényleg nem annyira jó az a cucc, hogy ennyit nyavajognak akkor lehordanak a sárga földig, hogy miért fikázod azt a remek telefon.
Itt inkább annak van gondja aki sufniboltban vette a Wave-t. Itt meglepően normális és segítőkész a csapat. -
GrooveHero
addikt
Whellbarrow nem válaszoltál a privátra. Amúgy meg a GSMLine nekem már ott letette a névjegyét, hogy 3 napja nem képesek egy kurva mail-ra válaszolni, akkor adják el a szarjukat másnak, nekem nem kell, megveszem máshol, ahol legalább Samu garival adják. Az más kérdés, hogy Wave II-t veszek.
Egyébként ki mit ajánl, hogy miben tartsam a telót? Mert az oké, hogy a kijelző karc és kopásálló. Egy bizonyos szintig. De én ezt is szeretném elkerülni. Meg asszem a fólia lehúzásáva semmi nem védi a kijelzőt, szal egy fólát kéne rá rakni. Nemdebár?[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Tomajdon
aktív tag
válasz GrooveHero #32815 üzenetére
Hello, ez a tok téma érdekes kérdés. Én vettem rá egy 2000 ft-os szilikon tokot, de 1 hónap múlva raktam is le az asztalra. A teló poros lett, és amikor ki-be rakosgattam a telót, a "puha" műanyag szétkarcolta (hajszálkarcok, de akkor is) a telón lévő műanyagot. Van egy zokni tokom is, néha belerakom, de túl sok értelme annak sincs, mivel legtöbbször zsebben hordom, ott meg nem karcolódik (tudtommal). Maradtam annál hogy nem rakok rá tokot, csak ha a helyzet megkívánja. A kijelzőre fólia, nem tudom. Én fél naposan vettem észre az első hajszálkarcot a teló kijelzőjén. Ideges lettem, de csak egy bizonyos megvilágítás alatt, egy bizonyos szögben látszik. Ha normálisan hordod (nem rakod kulcsok mellé stb.), akkor sztem nem lesz baja.
u.i.: ha egy 5000 ft-os szilikon tokot veszel rá, az lehet hogy jobb minőségű. (személyes vélemény, hogy ezek a tokok mind elcsúfítják a telót...)
-
Közben gyorskérdés: a portfolio.hu appját végül sikerült telepíteni, működik valamennyire? Lőjön nekem egy privátot valaki légyszi, akinek van tapasztalata, esetleg megjegyzése hozzá. Lehet, hogy tudok tenni valamit a bugok fixálása érdekében.
BTW: Java ME fejlesztőknek üzenem, hogy a bada nem garbage collectoros, és a Formok végtelen mennyiségben történő létrehozása csak összeomláshoz vezet.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Wheelbarrow
aktív tag
Bocsi most vettem észre, válaszoltam.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Egy másik Wave-s fórumon ezt ajánlotta valaki karc ellen.
[link]Egy kérdés. A kijelzőnek nem árt a mágneszáras övtartó mágnese? Szintorzítás, érzéketlenség, stb?
-
GrooveHero
addikt
Akkó mibe rakjta bele?
Mert vmibe bela karom, nem akarom szétkarcolni szegény picit, nem illeti meg, joga van a karcmentes élethez
De most komolyan. Vmi bőr tok sztetek nem lenne jó? Mondjuk abból meg állandóan elővenni..áhh..nem tudom. Elvileg csütörtökön mán meg is lesz, hacsak hétfőn nem tudnék szerezni egyet. Vagy vesz nekem vki egyet pesten 1 év samu garival, én meg hétfőn megyek fel pestre és adom a lóvét. Na mit szóltok?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
study
tag
válasz Wheelbarrow #32822 üzenetére
Fél éve használok mágneszáras ővtartót.Semmit nem vettem észre.
-
m.zso
aktív tag
válasz Speedy86 #32826 üzenetére
Nekem van rajta fólia. Amikor felfedeztem a kijelzőn egy hosszú nagyon minimálisan észlelhető hajszálkarcot, egyböl rendeltem rá. A kijelző érzékenysége nem romlott és én is nyugodtabb vagyok
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
m.zso
aktív tag
válasz GrooveHero #32828 üzenetére
Nem volt bajos. Csak annyi volt a gond,h nem sikerült előszőrre egyenesen feltenni. Próbálkoztam vele és 3x-ra sikerült és nem buborékos. Előtte a kijelzőt alkoholos szemüvegtörlő kendővel letisztítottam, majd amikor tökéletesen tiszta volt, elkezdtem felhelyezni. Szinte odaszippantotta magát.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz leslieke #32830 üzenetére
Pedig egyszerű a trükk. Langyos vízzel kell bevizezni a fóliát felrakás előtt és vizesen, persze lerázva és nem tocsogósan kell fölrakni. Én először a kijelző hosszú oldalához illesztem és egy papírkártyával simítom rá. Ha buborékos akkor óvatosan leszedem, folyékony szappannal lemosom és újra próbálom. Ha jó akkor óvatosan még rásimítom kézzel. Egy két napig halványan foltos lesz de kiszárad mert a fólián apró lyukak vannak.
Vannak jó minőségű méretre vágott fóliák szinte minden típusra csak keresni kell. -
gabbó
csendes tag
válasz GrooveHero #32828 üzenetére
A legegyszerűbb ha vásárláskor veszel rá rögtön és akk felteszik rá helyben, ha elrontják, reklamálsz
-
bexinho23
őstag
Ez vicc?
http://bit.ly/eKXu8n
-
bexinho23
őstag
válasz mrhitoshi #32834 üzenetére
Na közben találtam egy ingyenes megoldást, amivel az eredeti Palringo helyére lehet bele varázsolni ezt a verziót. Automatikusan forgatható képernyő, facebook chat-től kezdve MSN, GTALK alkalmazások futtatása. A hozzá adott Stune + leírás segítségével könnyen feldobható a telefonra. Nekem a Social Hub hiánya miatt most ez jól jött.
http://bit.ly/fq8Wkd
-
GrooveHero
addikt
Az lesz, bemegyek, megveszem a telót, megmonfom, figyu öreg, dobjá rá egy vinnyettát de nagyon gyorsan Aztán ha elcseszi, akkor ad másik telefont, ajánlom, hogy legyen nekik raktáron, aztán majd elgyakorol a srác
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Spoortcyty
tag
Az éjszaka nem tudtam aludni, így jobb híján frissítettem 1.2re
kérdés: a parlingo frissülhetett? Mert nekem eleve hiánycikk belőle az IM
/csak Gtalk, Aim = zero használat / és jó lenne ha bővült volna egy MSNel, mert így akkor megspórolnék magamnak egy soc.hub aktiválást preconfiggal. Sajnos nincs wifi a közelbe, így nem tudom leellenőrizni még a verzió számot se..nexus5
-
mrhitoshi
veterán
válasz Spoortcyty #32839 üzenetére
Ha csak multival feltoltad az 1.2-es firmet, attól még nem lesz benne aktív a soc.hub. Külön kell aktiválni.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Spoortcyty #32841 üzenetére
Ha már úgyis multiztál, akkor szerintem megér egy preconfigot a soc.hub.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Polllen
nagyúr
Akinek 1.2-je van megnezne nekem, h valasz e-maileknel meg mindig az elmes "valasz" szocskat teszi a targyba? (minden valasznal 1x hozzaadja a jf2-nel, kb 3 e-mail utan mar km hosszu a targy...)
koszi
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Hubzsi
tag
Sziasztok!
Nektek mennyire merül jobban az aksi ha soc hub alatt be van kapcsolva a push szolgáltatás?
Nekem le vitte egy napra, eddig két három napig elment a telefon.Valakinél hasonló tapasztalat?
Köszi,
Hubzsi -
szebev
senior tag
Hi ! Akinek szokta hasznalni a Youtube downloader-t, megnezne nekem , hogy most mukodik-e? Nekem volt egy idoszak mikor ment szepen, de most megint kiirja, hogy a betoltott linkek nem leteznek! Nem ertem, egyszer jo egyszer nem?
Koszi!Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
csimmasz
aktív tag
válasz Hubzsi #32846 üzenetére
szia!
Nekem ugyan ezt csinalja,miota frissitettem meg aktivaltam a premium sh-t.
Sose all 1% on a proci, mindig 3-6 között ingadozik.
Ezert 1 napig birja csak.
Persze push aktivalva.[ Szerkesztve ]
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
leslieke
Jómunkásember
Még egy érv, amiért nem kell az SH.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest