Hirdetés
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz szunyog199 #32301 üzenetére
Röviden: Q...a jó! Nekem eddig életem legjobb telója ez! A kijelző páratlan! Sebesség brutális, netezni naon jó, fénykép s főleg a hd felvétel naon jó! fém hátlap! Ki lehet nyomni tv-re (Ott szoktam asphalt-ozni ) stb..stb
-
Goldmen75
őstag
válasz szunyog199 #32304 üzenetére
A gps nálam jó! Pár navi progit már teszteltem rajta De ez nem idevaló téma már
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szunyog199 #32583 üzenetére
Első hozzászólás, illetve Felhasználói kézikönyv
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szunyog199 #32591 üzenetére
Route 66. Hogy jó-e vagy sem, arról megoszlanak a vélemények. Hivatalosan ez érhető el itthonról.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szunyog199
tag
válasz szunyog199 #32606 üzenetére
Most már sikerült Az lenne a kérdésem, hogy a programbol hogyan lehet kilépni? Mert eddig úgy csináltam, hogy a középső gombbal a menübe léptem, majd onnan hosszan megnyomtam a középső gombot és úgy zárom be. Ezt lehet esetleg máshogy?
Más: Amikor elindul a navigáció, azt hogyan lehet beállítani, hogy a térképen lévő jelet(ami jelzi hol járok) annak mozgásával együtt mutassa? Szol elindul a navigálás ás nem követi az útvonalat. Nemtudom érthető-e így. Kösz a választ. -
szimike79
őstag
válasz szunyog199 #32606 üzenetére
Igen gyárilag rajta van. Elméletileg első indítástól 30 napig próbaverziós, utána meg kell venni. De 30 nap után térképként lehet használni, csak a navigáció nem megy. Menübe belépsz navigáció ikonra rányomsz és indul a progi.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Varszegig
veterán
válasz szunyog199 #32607 üzenetére
programból kilépés: letevő gomb
-
szunyog199
tag
válasz szunyog199 #32607 üzenetére
Valaki?
-
study
tag
válasz szunyog199 #32620 üzenetére
Zárásra Varszegig már válaszolt.A GPS ha aktiválva van minden bekapcsoláskor kiírja hogy hány nap van hátra.1 hozzászólás.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz szunyog199 #32646 üzenetére
Ahol néztem még nem írtak róla semmit, hogy kifutó modell, vagy ilyesmi, vagy csak korlátozott ideig kapható. Kénytelen leszek Cseng szángékat felhívni, hogy a kedvemér' dobjanak mán össze még egyet, de vmi fullosat, mert ha hibás lesz, akkor nem esznek több rizsát.
Na de komolyra fordítva a szót.
A trémobilva, vagy T-offline, vagy mittoménmi-be mentem be, hogy megtaperolja egyet, de azt mondta a csajesz, hogy kifutó széria, mán nincsen. Remélem hétfőig még el tudok csípni egyet
Wave II meg nem kell, mert szvsz nem olyan szép a kijelzője és ugyanannyiér? Anyátokat.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Varszegig
veterán
válasz szunyog199 #32691 üzenetére
nem kell már ilyen formázó töltés. addig töltöd, ameddig akarod
-
szimike79
őstag
Célszerű levenni töltőről, mert az elektronika nem engedi tovább tölteni. A töltő meg fogyaszt valamennyit az okosok szerint, akkor is ha a telefont már nem tölti. Úgyhogy a töltőt is húzd ki.
-
leslieke
Jómunkásember
2-4 napig bírja, attól függően mennyit használod.
-
study
tag
Amíg fórumon vagy, esetleg az appsot böngészed dugd rá usb-re,mert ott is tölt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szunyog199 #32697 üzenetére
Hol vetted a telefont?
-
duvi
nagyúr
válasz szunyog199 #32697 üzenetére
Gondolom T-mobilos a telód. Én is Origo ikont kaptam a Wave II-ben (Bada 1.2) az internet eléréshez.
Nincs jelentősége. Bármit beállíthatsz kezdőoldalnak és onnantól már azzal indul a böngésző. -
szunyog199
tag
válasz szunyog199 #32709 üzenetére
Vagy az adott formátumú fájlt a megadott mappába menti? Pl: képet a Képek mappába?
-
Binyi01
aktív tag
válasz szunyog199 #32709 üzenetére
beállítások -> alkalmazások -> internet -> beállítások
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Varszegig
veterán
válasz szunyog199 #32719 üzenetére
igen
-
szunyog199
tag
válasz szunyog199 #32742 üzenetére
Hogy a zsebben is érezhető legyen?
-
szunyog199
tag
-
DeXoor
csendes tag
válasz szunyog199 #32777 üzenetére
4
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szunyog199 #32777 üzenetére
4-esre van állítva.
-
szunyog199
tag
válasz szunyog199 #34641 üzenetére
Vagy esetleg ha bárkinek volt ilyen gondja a telefonnal...
-
Sógi
addikt
válasz szunyog199 #34819 üzenetére
Nem vészes a kürt jelenség...
A rezgő motor adja ki ezt a hangot 6-ostól felfelé, de nem érdemes vele foglalkozni! Vagyis én már meg is feledkeztem róla és már nem hallom
Ez egy kis apróság és csak akkor zavar, ha mindent "nagyítóval" vizsgálsz vagyis szőrszálhasogató vagySzerk. Jah a megoldás az, hogy szétszeded a telefont és meghúzod a rezgőmotor rögzítését vagy mit, de ez nem ajánlott
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz szunyog199 #34829 üzenetére
Volt vmi jutyub videó erről (szét és össze szerelés), azt nézted meg vagy tapasztalatból nyomod?
Akkor marad az extra erős pillanatragasztó vagy gyanta[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz szunyog199 #34819 üzenetére
Én próbálgattam az enyém, de kürt szerű jelenséget nem tapasztaltam. Az meg szerintem minden telefonnál úgy működik, hogy egy bizonyos fokozat után hallható is lesz a rezgőmotor hangja.
-
Sógi
addikt
válasz szunyog199 #34836 üzenetére
Komoly vagy, h bontogatod a gépet
Azt a videót keresd meg és tuti menni fog, de kellenek hozzá speckó szerszámok isSzimike: csak elméleti szinten nyomjuk a sufnit, egyenlőre..
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz szunyog199 #34849 üzenetére
Sztem erre is van Ndrive, esetleg Sygic is, de csak svarcba, ha nem akarsz fizetni
Ha meg igen, akkor meg egyértelmű, meg kell őket venni. Vagy meg tudod venni a rút66-ot is.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
study
tag
válasz szunyog199 #34839 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=28qeZUQZreI
segítség a szétszedéshez. -
Binyi01
aktív tag
válasz szunyog199 #34887 üzenetére
Saját fájlokban ne is keresdd! Fölösleges.
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
válasz szunyog199 #34889 üzenetére
Oda, ahova írtad, de azt telefonon nem fogod látni. Telót kösdd össze a géppel, háttértár módban, úgy fogod látni az említett mappát.
-
Binyi01
aktív tag
válasz szunyog199 #34974 üzenetére
Fatal error. Szellem. Démon. Ilyesmi.
Passz.
Unatkozik, így akarja felhívni a figyelmed.[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Valószínű hogy 1.2 bug, más is tapasztalt már ilyet.
mrhitoshi: Indiában van állítólag a 2. legnagyobb fejlesztőközpont Korea után.
[ Szerkesztve ]
-
Swami
senior tag
A Wave II-m is csinál ilyet néha. Szerintem nem nagy cucc, mondd neki, hogy; O.K. baby, ha így akarod... aztán hívd fel a csajod...
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szunyog199 #35113 üzenetére
Válts át makró módra!
-
PofaJenö
senior tag
válasz szunyog199 #35206 üzenetére
nem volt a zsebedben a telo mostanában ? vagy azon aludtál?
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Cymby
tag
Ilyenem nekem is van. Karcolásnak hívják. Nekem konkrétan a körmön fennakad benne akkor barázdát húztam a kijelzőbe ráadásul azt sem tudom mivel. Nehéz lesz ezt így eladni
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
Speedy86
aktív tag
Én is szoktam látni ilyen sárgás-fehér foltokat, ha sokat nézek erős fénybe
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest