Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
Az a jó hogy kb az első hónapban egy elég mély törés/karc/repedés lett a belső kijelzőn, egyszer bevittem azt mondták hogy csak a fólia repedt..
Szerintem meg nagyon nem, bár együtt tudtam vele élni eddig.
Hétfőn beviszem egy Samsung üzletbe, kíváncsi vagyok mit mondanak rá így, hogy van rajta külső sérülés, le merem fogadni hogy így jártam...
Ott bsztam el, hogy amikor akartam rá készülék biztosítást akkor még nem volt rá, azóta meg elfelejtettem... igaz esni is csak egyszer esett..
-
bcl
senior tag
válasz
Ace owner
üzenetére
A helyzet kellemetlen, sajnálom.
Sosem csináltam ilyet (mármint: tényleg!
),szóval ebben az ügyben nem vagyok okos.
De van egy olyan gyanúm, hogy a Knox számláló csak számol, de semmi más információt nem tárol, így erősen kétlem, hogy a "mikor"-ra választ lehet kapni.
És igazából azt sem tudom, hogyan működik a Knox. (bár érdekes lenne egyszer utána olvasni)De ez csak tipp.
Hogy ki ért hozzá itt, azt nem tudom, de az xda-n elég sok hozzáértő van(*), ott biztos érdemes utána érdeklődni.
(*) meg sok hozzánemértő is
) -
bcl
senior tag
válasz
Ace owner
üzenetére
Részemről csak tipp (itt lesz, aki tőlem jobban tudja), de nem lehet, hogy rootolt a telefon?
Akkor szoktak a Knox-szal védett dolgok nem működni.Ha így van, akkor nem is nagyon lehet mit tenni, a Knox nem áll vissza soha többet.
Itt van leírva (Samsung link), hogy ellenőrizheted a Knox állapotát
-
netboyszi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sokat buktam,de mar nem izgat.Nagyon a beka segge alatt van az ara hasznalt piacon.Mondjuk az enyem nem is volt tiptop,mert a hatlapon volt 2 repedes.
Biztosan nincs beázásra? Tudom, hogy a régebbieknél nem volt.