Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
csolaca68
üzenetére
Azt írják JAVASOLJUK, hogy ne távolítsa el. Ez bármelyik kijelzőre és védőfóliára igaz. Ha a kijelzőn nincs fólia, akkor könnyebben megsérül, mintha rajta van. Ennek csupán ennyi az értelme, de ugyanúgy nem része a kijelzőnek, mint a külső kijelzőn lévő gyári fólia. Nekem mindkettőt cserélték, amikor a belső fólia megrepedt anélkül, hogy a külső fóliát megemlítettem volna.
-
icemad
nagyúr
-
vilmose33
őstag
válasz
csolaca68
üzenetére
Feljött szép lassan a belső fólia , utána nem sokkal berepedt középen . Bevittem az Oktogóni szervízbe ,ahol azt mondták az én hibám, mivel elmúlt akkor pár nappal 1 éves ezért teljes àron tudják cserélni csak. Viszont korrekten azt tanácsolták írjak az ügyfélszolgálatnak. Az ügyfélszolgálat tőlem is bekért mindent, utána nekem is le kellett adnom ,bevizsgálták,pozitív elbíráltàk ,kicseréltek az alaplapon és a burkolaton kívül mindent ingyen. Kb. másfél hét volt.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
csolaca68
üzenetére
Szerintem ne nézegesd. Ameddig hülyeséget mondanak, addig van esélyed. Kérd, hogy adják írásba a garanciális javítás elutasításának okát és utána járd végig azt az utat, ami már másnak bejött.
Ha valaki értelmesebbel találkozol és azt mondja például, hogy eltávolítottad a kijelző védelmére szolgáló védőfóliát és emiatt sérült meg a kijelző, akkor bajban leszel. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
csolaca68
üzenetére
A kijezővédő fólia NEM a kijelző része. Valószínűleg szándékos félre tájékoztatásról van szó, magyarul be akarnak csapni. Nem az első ilyen eset és még, ha 1,5 évvel ezelőtt úgy is gondolták tájékozatlanságból, mára biztosan tudják már, hogy nem igaz, amit állítanak.
-
vilmose33
őstag
válasz
csolaca68
üzenetére
A kijelzőre ugyan annyi garancia-jótállás van mint a telefonra: pl.beég
Viszont a törés-repedés az nem garanciális hiba, de 1 éven belül prémium szolgáltatásként cserélik ingyen, utána ha nincs komolyabb külsérelminyom és írsz a Samsung ügyfélszolgálatnak akkor elbírálják.
Legalábbis nálam így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest