Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• netboyszi

csendes tag

Baj van! Z Fold 3-om van fél éve, Telekomnál lett vásárolva 3 év garival. Nedves- vizes mikroszálas rongyal szoktam tisztítani. És a zsanérnál amikor víz érte elkezdett sziszegni a telefon, gyorsan kikapcsoltam. Utána vártam, aztán nem tudtam bekapcsolni. 1-2 napig nem kapcsolt be, illetve forró volt a hátlapi kamera körül a hátlap. Tuti, hogy a zsanérnál valahogy belement a víz. Azóta már bekapcsol, de a wifi egyáltalán nem működik, a hátsó kamera körül bekapcsolás után elkezd forrósodni. Néha csak a külső kijelző működik, de az érintés nem megy rajta, máskor meg csak a belső kijelző működik, azon jó az érintés. A kamerák mind jól kűködnek, kivéve a külső kamerát, az rossz. Gyári visszaállítani sikerült mobilnettel, de ennyi. Járt már valaki így? Látom a Yotube-on, hogy vízbe rakják meg minden, és semmi baja nem lesz, nekem meg egy kis víz éri a zsanérnál, és "elfüstöl"? A héten beviszem a Telekomba, és remélem a legjobbakat. De úgy tudom, hogy folyadékkárra nem vonatkozik a garancia? Akkor most csináltam egy 500ezer forintos téglát? Nagyon kétségbe vagyok esve. Ne rakjátok vízbe, mert sohasem lehet tudni, hogy nem-e lesz baja :O Volt már note 10, s9, s7, mindegyik vízálló volt, és soha nem volt baja, pedig csap alatt is sokat mostam őket. A zsanérnál ha össze van csukva ott kicsit égett szaga van...

Új hozzászólás Aktív témák