- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubbanto
csendes tag
Az is volt, de nem akarta az igazságot ,aztán kikapcsoltam a wifit az órán és sikerült. Vagy csak összejött magától......
-
bubbanto
csendes tag
Sziasztok,
Már vagy ötödször próbálom telepíteni, de mindig megállt egy idő után és nem sikerül az átvitel.
Másnak minden gond nélkül ment? -
bubbanto
csendes tag
válasz
cicaslany86 #6496 üzenetére
Szia,
9SE és Note 10 lite telefonnal is használom. Az előttem szóló által megfogalmazottakat kell csak tenni és soha nem dobja el a jelet. 😀. Minden progi tökéletesen müködik persze kivéve a szokásos kimondottan samsungos appokat. -
bubbanto
csendes tag
A Here WeGo most meglett, hogy frissült tegnap a Wearable, igaz más az ikonja mint a feljebb linkelt képen.😀.
Üzenet alkalmazásom még mindig nincs. Ötlet? -
bubbanto
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén szert tettem egy 46-os változatra és a Xiaomi note 10 lite telóval tökéletesen működik miután kikapcsoltam az akku kímélő beállításokat.
Viszont nem találom már a Store-ban például a Here WeGo alkalmazást illetve az órán nincs sms app, vagy nem találtam. Persze a névjegyzékből indítva tudok sms-t küldeni, de a meglévőket hol találom? Watch 3-on láttam ilyen alkalmazást.
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!