Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
-
ToomyC
aktív tag
válasz guriga1234 #2759 üzenetére
Igen, nekem is de nem egyszer hanem mondjuk másodpercre lebontva így: 00-1pitty, 02-2pitty, 03-1pitty, 06-2pitty... ez szerintem nem ok... gyári visszaállítás megvolt...
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz guriga1234 #2816 üzenetére
Aki úszni akar tesz rá szilikon szíjjat. Én is cserélgetni szoktam szilikon, bőr, fém kombót.
-
szokelaszlo
tag
válasz guriga1234 #2977 üzenetére
Ohh" de savanyú"
Nem neked szólt görgess tovább!
Amúgy már bocs de ha felmegyek az áruházba.
Nekem továbra sem mutat árat.
Csak hogy bekacsol és eltávolítás.
Tévedtem,de ne te oktass már ki.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
hyperst74
csendes tag
válasz guriga1234 #3114 üzenetére
"a f.szér legyen az embernél egy 70 ezres óra, ami igazából mindenben sokkal butább nála" - te tényleg azt hitted, hogy egy óra okosabb a telefonnál?
Jó magam is csak azért nem adom el mert ,mert..
Merem állitani hogy a legtöbb okosóra tulaj divatból veszi csak meg. Hiába lehet vele válaszolni is az üzenetekre, telon gyorsabb és én spec elő is veszem hozzá ergo felesleges. Értesítések? Inkább idegesít mint hasznos (nekem) Lépésszám? csak akkor nézem meg ha épp eszembe jut. Pulzus? Talán az elején néztem kíváncsiságból. Nem mondom hogy néhány embernek nem hasznos pár dolog benne, de ők a „kisebbség”, a többi nem más mint divat -
taranis
addikt
-
zhorvath
aktív tag
válasz guriga1234 #3156 üzenetére
-
bandi0000
nagyúr
válasz guriga1234 #3165 üzenetére
Nálam ez a 2. telekomos 46mm es, és mindkettőbe volt összesen 3 db szíj, 2 ugye az órán, a 3. meg a dobozban ami egy rövidebb szíj
Sztem csak simán elbeszéltek ám egymás mellett
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Grawens
senior tag
Szerintem egy egyszerű félreértésen vitáztok.
Az értékesítési csomag tartalmaz 1db "L" -méretű szíjat, ami az órára fel van szerelve, és 1db kiegészítő "S" -méretű szíjat (nem tartalék szíj), ami mellékelve található a dobozban. A csatos feléből a szíjnak értelem szerűen csak 1db van, abból nem kell külön méretű. Ennyi.
-
bandi0000
nagyúr
válasz guriga1234 #3169 üzenetére
Nem védem őket mert ott spórolnak ahol tudnak, de az a baj hogyha adnak hozzá szövet szíjat is, akkor mért nem adnak már bőrt is, ha azt is adnak akkor mért nem fémet, és a végén 66 féle szíjat kéne hozzá adni, hogy mindenkinek megfeleljen, ezért jó hogy standard 22 milis, és így olcsó hozzá a szíj
Sirandrish: jesszus mekkora neked a csuklód? Nekem elég húsos de bőven átéri, mint mondtam standar szíj szal keresni kell mert biztos van, esetleg fémből lehet ősszapakolni
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
zhorvath
aktív tag
Szerintem tanulj meg szöveget értelmezni inkább!
Ez az összes szíj, ami az órához jár.
LalaApo azt kérdezte, hogy csak fél szíj jár hozzá? Aztán később leírja, hogy ő is ugyanannyit kapott, amennyit én vagy bárki más.
3 darabot (1 csatos + 2 nem casatos).
Tehát nem állítottam valótlant, nem fél szíj jár hozzá. Hanem másfél.
És szerintem itt abba is kellene hagyni.
(A dobozt azért fényképeztem le, mert kételkedtél, hogy van-e ilyen órám, de látom ez jól megzavart téged.)[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz guriga1234 #3196 üzenetére
Nem én állapítom meg hanem az óra
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz guriga1234 #3198 üzenetére
Hát megnéztem hogy mit látott az óra, es ezt látta
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Grawens
senior tag
válasz guriga1234 #3251 üzenetére
De miről vált vissza, ha nem LTE-s?
-
hitman77
senior tag
válasz guriga1234 #3338 üzenetére
Nálam is ez lenne a cél. Sajnos nem tudom sehol állítani és a telefonon jól van beállítva.
-
csolaca68
tag
válasz guriga1234 #3338 üzenetére
Huawei p30 pron hétfő az első nap. Google fiókkal van szinkronizálva vagy a telefon naptár beállítását használja., azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz guriga1234 #3522 üzenetére
Otthon Digi cégnél Telekom, de a telefon adatát használva sem megy (az meg vodafone )
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
TiMoN
senior tag
válasz guriga1234 #3549 üzenetére
Nem is a pontosság a lényeg, mért pontosan is ~( +- 10m), de ne ugráljon már 100-200m úgy hogy itt ülök a gép előtt, vagy alszom.
-TiMoN-
-
Sirandrish
legenda
válasz guriga1234 #3609 üzenetére
Sőt..az enyém hibátlan...az asszonynak nincs..ez is 100%
-
Grawens
senior tag
válasz guriga1234 #3622 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
válasz guriga1234 #3624 üzenetére
Gyártás során ezen keresztül töltik fel rá a szoftvert, valamit a diagnosztikát is ezen végzik.
-
sbalu1
senior tag
válasz guriga1234 #3668 üzenetére
Pedig nálam most is 254 Ft.-
-
landi
csendes tag
válasz guriga1234 #3672 üzenetére
... és ezekből van még egy pár...
Érthetetlen, hogy van, aki megveszi ilyen áron... (mert gondolom van ilyen) -
lucky07
aktív tag
válasz guriga1234 #3663 üzenetére
Köszönöm szépen
Nekem egy olyan app kellene ami futás közben legalább olyan részletességgel mutatja az sdatokat mint az amazfit bip.
Akkor gondolom se viber sem messenger nem telepíthető külön.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
lucky07
aktív tag
válasz guriga1234 #3677 üzenetére
Ok, köszi 🙂
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
Tibcsi68
tag
válasz guriga1234 #3760 üzenetére
De jó neked! De bizonyára nem tudod elmesélni, hogyan kerültek oda! Csakhogy nekem is ottl egyenek. . . .
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
lucky07
aktív tag
válasz guriga1234 #3802 üzenetére
Így van meg lesz válva tőle csak találjam meg az utódját.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
niklebi
senior tag
válasz guriga1234 #3974 üzenetére
Oké! Elírtam.
-
sbalu1
senior tag
válasz guriga1234 #4240 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy ahogyan én használom ezt az órámat, max. 2 napot tudok töltés nélkül abszolválni.Mindegy milyen számlappal.Biztosan van különbség az egyes facek energiafelhasználása között, de szerintem nem számottevő.Legalábbis azon több száz számlapot figyelembe véve amelyeket én használok.Még így is 100 %-al több az üzemidő az előző LG Watch Urbane okos órámhoz képest.Az csak 1 napot bírt töltés nélkül.
-
kenwood
veterán
válasz guriga1234 #4991 üzenetére
Marmint az Apple ora normalisan mukodik az S10 teloddal ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
félisten
válasz guriga1234 #6559 üzenetére
Nekem sem fért volna el a frissítés, úgyhogy csináltam egy gyári visszaállítást, frissítettem, majd visszahoztam a mentésből az óra állapotát.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
francz'70
aktív tag
válasz guriga1234 #6611 üzenetére
LTE az órád? Az üzemidő miatt kérdezem.
-
válasz guriga1234 #6613 üzenetére
Mennyi az annyi?
LTE modellem van, szinte minden funkciót kihasználok. Igaz, a repülőgép üzemmód csak akkor inaktív, ha tartósan nincs nálam telefon (gyakori eset) és az üzemidő 4-6 nap.But who is watching the guardians?
-
sbalu1
senior tag
válasz guriga1234 #7146 üzenetére
Kösz, már telepítem.
-
kenwood
veterán
válasz guriga1234 #7155 üzenetére
Szerintem o az ujabbakrol beszel. Ha az SM-R800 4 napnal kevesebbet megy, akkor ott szar valami beallitas, vagy eloregedett az akku.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Ferike81
senior tag
válasz guriga1234 #7155 üzenetére
Nekem is elmegy simán 4 napot, pedig az állandó kijelzőn kívül minden megy rajta. Bár most vagy három hete megzizzent, mert napi 5-6 alkalommal automata úszásedzést írt. Lehet nem szerette a sós vizet, bár eddig nem volt a tengervízzel baja. Talán a mai nap az első, hogy "nem úsztam". Lehet megjavult/kiszáradt. Egyébként én is gondolkozok a cserén. Majd rákukkantok már mi van jó árban, bár gondolom a 6-os van vagy 2 kiló.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
turbulencia8
őstag
válasz guriga1234 #7169 üzenetére
Mi a baj a Garminokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest