Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amarna
tag
válasz
rstwingo #6585 üzenetére
Köszi.
Ez az egyetlen bajom a tizennel. Wear os - nél beállítható, hogy addig ott figyeljen az értesítés a kijelzőn, míg nem törlöm.
Nagyon zavaró, hogy mire az órára néznék, már el is tűnt a kijelzőről a text, és nem mindig szabad a két kezem, hogy azonnal lássam mi jött.
Ráadásul egy színes óralapnál, nem biztos, hogy látni azt a kis pici bas... pöttyöt. -
szokelaszlo
tag
válasz
rstwingo #6124 üzenetére
Szia .
Esetleg tudnád linkelni ismét a csomagot?
Nem elérhető a link.
Szervízből kaptam vissza az órát,nem változott semmit a szoftver,de régióváltási lehetőséget nem dobja fel.
Pedig csatlakozik az óra.
Elvileg ha nem változott semmit a szoftver a korábbihoz képest a szervíz után nem értem miért nem akar úgy müködni a régióváltás mint korábban ebben az esetben.
Netodin-féle dolgot meg még nem probáltam aktuális csomagok hiánában.
Előre is nagyon köszönöm a segítséged! -
PeteePeti
őstag
válasz
rstwingo #2567 üzenetére
"Én se szólom meg , hogy aki 10 percente nézi a szívverését, annak nem okos óra kell hanem egy szívsebész és egy munkahely ahol dolgozhat is, nem csak a láblógatásért kapja a fizetését"
Azért ez kicsit erős volt. Nem a személy nézi a pulzust 10 percenként, hanem az óra. És nap végén, amikor már megdolgozott a fizetéséért belép a Health appba és meg tudja nézni hogyan alakult a púlzusa. Nincs ebben semmi ördögtől való.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő