- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
válasz
autotaxmo #11603 üzenetére
vicces... szerintem akinek vérnyomás problémája van, az mindig izgul kicsit, hogy orvosnál mit mér a műszer. Na, ez az izgulás, ez simán jelentkezhet a mérésen. De valójában az is, ha csak 2 perce ülsz a dokinál, és közben kellett vetkőznöd vagy csak bemenni a szobába. Hiszen vérnyomást az X (15?) perc nyugalom után mérünk. Mondjuk annyiból mindegy, hogy ha 150/100-at vagy többet mérnek, akkor valószínűleg tényleg van gond fehér köpeny szindróma ide vagy oda...
-
gippazoid
senior tag
válasz
autotaxmo #11490 üzenetére
Hát, nekem 160-nál már fejfájásom volt, olyan fajta, amit előtte sosem tapasztaltam, pedig nagyon fejfájós voltam.
Mióta vérnyomáscsökkentőt szedek, az a fajta, évtizedekig elkísérő fejfájásom többet nem volt.
Inkább nem próbálkozom "elfelejteni" bevenni a gyógyszert. -
qltsar
veterán
válasz
autotaxmo #11471 üzenetére
Ez addig jó, amíg oda nem ütöd a keretét valahova, és 1 másodperc alatt lekarcolod - tapasztalat, 2 nap után sikerült, és alig ért hozzá valamihez. Szerencsére szervizzel cserélték az egészet. Azóta tok nélkül nem használom, mert a sima BT 44mm-esnek legalábbis elég gyenge a fetése a kereten.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
autotaxmo #11407 üzenetére
Nem, pont arról van szó, h egy hirtelen nyomásváltozás (mint amikor a karoddal csapsz bele a vízbe) utólag nem különböztethető meg attól, ha búvárkodás során lassan merültél mélyre. Nem kell 20 méter, eleve tiltott a búvárkodás ilyen órákkal, akár 5-6 méteren is. Ott is sokkal nagyobb nyomásterhelést jelentenek az úszómozdulatok, mint egy statikus környezet, amiben a tesztelést végezték.
Éppen ezért nem értik sokan, h "dehát 50 méterig vízálló" kellene legyen, mégis beázott úszás, vagy medencébe ugrálás közben.
-
qltsar
veterán
válasz
autotaxmo #11385 üzenetére
Persze, de utolsó mentsvárként megpróbálhatnám rájuk fogni, hogy rosszul rakták össze a szervizelésnél...persze jobb megelőzni.
Természetesen amint a water damage indicator pirosra vált, bukott a garancia, attól, hogy van IP "védelem" vagy sem.. A kérdés, hogy mennyire van hivatalos-nem hivatalos tolerancia az ilyen eszközöknél, amik hivatalosan támogatnak úszást, mint sporttevékenységet. El tudom képzelni, hogy egy normális szerviz nem fog szívózni az első beázásnál, mert benne van a pakliban, hogy alapból rossz volt az illesztés, és a hibádon kívül, simán kézmosásoktól beázott, aztán lehet, hogy mégsem.
A lényeg, hogy senkinek sem jó, ha beázik egy ilyen.
Amúgy ilyen szétszedve:
-
gippazoid
senior tag
válasz
autotaxmo #11335 üzenetére
Nekem mindig is jó volt a közelítés az értékekben, tavaly júniusban vettem és többször kalibráltam egy hálózati tápegységről működő Omronnal. Vásárlás előtt egy Watch Active 2-n teszteltem a funkciót és ugyan erre jutottam. Most elemről működő Omronnal kalibráltam és hasonló az értékek közelítése.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
autotaxmo #11243 üzenetére
Egyébként mint vérnyomásproblémával érintettnél, szokott nálad kedvezőtlen (tényleg emelkedett) értéket is mutatni az óra amikor az indokolt?
Mert külföldi fórumokon rengeteg panaszt olvasok róla, h inkább csak parasztvakítás: sokaknál folyton a kalibrációval beállított érték közelében lévőt mutat akkor is, amikor a valós vérnyomás már alaposan eltér attól...
(nem Samsung a telefonom, így inkább nem nyűglődöm a mókolással, ha nincs vkinek pozitív tapasztalata is vele) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
autotaxmo #11232 üzenetére
a kalibrálást lehet rosszul is csinálni, akkor pontatlanul mér...
ha túl laza az óra az se jó, ha nem jó helyen van az sem...
meg azt sem árt figyelni, hogy kalibrálásnál a 3 mért érték között se legyen nagy difi... én mikor megvettem az órát rá 2-3 héttel csináltam meg a kalibrálást, sosem volt probléma, +/- 2-3 hgmm értékű difik voltak... -
laccczka
tag
válasz
autotaxmo #11137 üzenetére
A nyáron szervízbe kellett adni a telót és nem volt másik.
Egy délutánt kellett áthidalni. Fizetni mindenhol tudtam, a privát telefonbeszélgetéseket pedig egy Buds Live fülessel oldottam meg.Nyílván egy teljes napi rutint nem lehet kiváltani az órával de esetenként jól jön az a pár extra tudás.
-
-
qltsar
veterán
válasz
autotaxmo #10885 üzenetére
Tovabbra sem ertem, hogy miert a TMX szervizelne hivatalosan a Samsung, nem szurkeimportos termekeket.
Aprilisban rakerdeztem az egyik Experience storeban, amikor egy rovid ideig volt egy kalandom egy S21 FE-vel, hogy hogy mukodik a javitas, TMX-re kulon rakerdeztem. Azt mondtak, hivatalos distributoron keresztul (lasd kommentem lejjebb) vasarolt termeket az Oktogon kozeleben levo szervizben javitanak, nem Budaorson a TMX-nel.
-
qltsar
veterán
válasz
autotaxmo #10871 üzenetére
Attól függ, hogy mi volt a dobozra ragasztva, ha Bravophone Kft, vagy Strong & Unique Kft akkor Oktogon, ha nincs ilyenre utaló jel, akkor valszeg szürkeimportos-sufniGSM gari van, és megbízási szerződéssel feltételezhetően TMX
, ritka esetekben még akár a Wayteq is lehet.
-
PedroPascal
őstag
válasz
autotaxmo #10862 üzenetére
Ugyan 2 napja használom, 3 frissítést töltött le, ez volt az utolsó. Esim-mel használod a telefont? Lehet látni, hogy 1 SIM, van, de a VoLTE2-t jelzi. Nem ide tartozik, de én is most váltottam Esim-re (Telekom) és azóta a WiFi hívásnál is ott van a piktogram mellett a 2, pedig egy SIM-mel használom a telefont és egy kicsit zavaró. Nem találom hogyan lehet eltűntetni a 2-est, mint ahogyan simám fizikai SIM-mel volt.
-
bbmt
senior tag
válasz
autotaxmo #10824 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy téged és Hauptmannt miért zavar ha valaki frissít?
Elhiszem, hogy ti még Win XP-t használtok és még az SP1-et sem tettétek fel, sőt a telefonotokon is a legelső verzió van, de azért na, ez is egy szoftver ami nem tökéletes, folyamatosan reszelik, valakinek megjavul a beragadó pulzus mérés, megint megjönnek az értesítések stb...
Persze más lenne, ha tökéletes lenne a szoftver és mégis azon menne a beszéd, hogy miért nincs frissítés egy éve.
Azért mert neked hibátlan (vagy csak nem veszed észre) másnak lehet gondja vele... -
axlfsi
veterán
válasz
autotaxmo #10716 üzenetére
Pedig sajnos ütik a tamtamot, hogy kell a garijegy; az S22U topikban is éppen téma volt ... miközben meg vásárláskor nem kapod meg automatikusan, úgy kell kérni.
Vicc! -
bbmt
senior tag
válasz
autotaxmo #10716 üzenetére
Elküldtem, a lenti szöveg volt rá a válasz.
Azt hiszem megvan, hogy gondolkoznak ők.
A jótállásos oldalukon az van, hogy 100 ezer felett 2 év kiterjesztett jótállás van, abból 1 év az alapjótállás. -
bbmt
senior tag
válasz
autotaxmo #10713 üzenetére
Ezt irták most a chatben:
Korábban, az első éven belül (alapjótállás) elegendő volt a számla felmutatása a jótállás érvényesítéséhez. A jelenleg érvényben lévő jótállási feltételek alapján, a garanciális évek során szükség van a számlára és a Samsung jótállási jegyre is.Írtam, hogy az új szabályozás 2 év alapgarancia 100 ezer forint felett. Válasz:
A jelenlegi jótállási feltételek alapján, a 100.000 Ft fölötti termékekre két év jótállás vonatkozik. A garancia érvényesítéséhez, a jelenlegi feltételek alapján, szükség van a számlára és a jótállási jegyre is.
-
fil
őstag
válasz
autotaxmo #10691 üzenetére
Igen. Akinek tégla lett az azonnal beírta, Akinek meg lement a frissítés probléma nélkül - mint pl. nekem - az nem. Ez általában így van, hiszen az a természetes, hogy valami rendben megy és az a rendkívüli, ha nem. Úgyhogy ebből csak azt lehet levonni, hogy van probléma, de ,hogy ez mennyire általános azt nem.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
autotaxmo #10612 üzenetére
Nekem még az első rossz update sem jött meg,nem hogy minden eddig kiadott verzió amit a GHV1 után kiadtak
De amúgy igen, amúgy még lehet belőle akár Európán belül csoportos per, bár nem hinném, mivel a gyártó elismerte a hibát és ingyen cserélik a téglásodott órákat.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
autotaxmo #9690 üzenetére
Nekem ez van. Bementem az ügyfélszolgálatra és mondtam, hogy órába kellene e-sim meg egy kis adatkeret. [link] 490 forintot fizettem az e-simért meg 3000 forinttal fel is lett töltve amiből egyből le is vonták az 1100 forintos adatkeretet. Yettel applikációban ezt a megújuló 1GB adtkeretet le lehet mondani ha nem kell. Legalábbis ott a "Lemondom" gomb.
Azt látom, hogy van okosóra tarifa is 990-ért de ott nem 25 forint a perc és sms díja hanem 40.
-
chipesz
őstag
válasz
autotaxmo #9546 üzenetére
Nekem is ott maradt a "szellemkép", de szerencsére időben észrevettem és kikapcsoltam. Aztán pár óra alatt felszívódott.
AOD-n elvileg minimálisan mozognia kellene a számlapnak hogy ezt elkerülje de a Samsung kivette a Wear OS-ből valamilyen oknál fogva és developer settings-ben sincs ott ez az opció. -
lumpy95
tag
válasz
autotaxmo #9145 üzenetére
Out of the box...
Nem mókoltam rajta semmit, amúgy is 2 naponta töltöm. Ilyenkor 10 percenként van pulzus mérés, stressz mérés is megy, meg napi 1-2 óra séta automata rögzítéssel, és este alvás során rajtam van.
Aztán bent a melóhelyen töltöm az órát, ami a mostani rezsi árak mellett nem meglepő -
$atirka
őstag
válasz
autotaxmo #7282 üzenetére
Szia
Segíts nekem kérlek a Vodafone-al kapcsolatban, hogy jól működik az esim-es szolgáltatás neked? No meg milyen áron, mennyi az esim szolgáltatás ára, stb...
Ideiglenesen kéne, feltöltőkártyás megoldással, ahogy elvileg neked is van. Márciusban úgyis megyek majd a Telekomhoz.
Köszi -
PeteePeti
őstag
válasz
autotaxmo #8625 üzenetére
Az általad vélt realitás viszont a te álomvilágod! Ne erőltesd rá másokra, mert ezt a műsor tolod már itt napok óta! Pont te vagy az, aki mindenkit cáfolni akár és meggyőződése, hogy az a valóság, mindenki más meg hülye!
Részemről a téma lezárva, de gondolom ezt is cáfolod majd valamivel!
Na megyek álmodni még egy kicsit, de csak azért, hogy ebben is igazad legyen! -
PeteePeti
őstag
-
polonic
félisten
-
beholder00
tag
válasz
autotaxmo #8569 üzenetére
[Generálható kód] + SAMSUNGNYAR10
-
PeteePeti
őstag
válasz
autotaxmo #8558 üzenetére
Most se kell 200-ért venni! Samsung.hu-ról csak a kuponokkal és a 25 ezres beszámítási kuponnal (amit ugye akkor is megkapsz, ha nem adsz le semmit) 136-ra levihető a bluetooth Pro! És ehhez még jár a Buds Live és a hibrid bőr szíj is! A kettő értéke kb 50 ezer! Szal így nem annyira rossz az összkép! Nyilván eredeti áron nem éri meg venni sehol, ha most ilyen akciókkal sokkal olcsóbban vihető már most is!
-
undercover
őstag
válasz
autotaxmo #8558 üzenetére
Egyszerűen. 200k-s Pro-t árát lelehet vinni két db 10%-os kuponnal 160-ig, utána beszámítási kedvezmény vagy 25-30k között van, utána azt számolja, hogy a beszámított óráért adnak még 40 ezret meg a füllest ha eladod 20-30-ért akkor kijön.
Ha a sima Watch5-höz hasonlítjuk a dolgokat akkor persze hülyeség váltani 4-ről. De a Pro az már más tészta.
Miért nincs lünetta? Gondolom megnézték az eladásokat és kevesebbet adtak el belőle mint a másikból meg így spórolnak 5 dollárt óránként. Nem biztos, hogy visszahozzák a jack se tért vissza igazán.
Pro-nál 3 napos üzemidő, testhőmérsékletmérő szenzor, indokolhatja a váltást.
De mondtam így láthatatlanba ne ítélkezünk. Ha majd kijön 3-4 teszt ott kiderül, hogy javult-e valamit a szenzor meg a rendszer összhangja a 4-hez képest vagy nem.
-
undercover
őstag
válasz
autotaxmo #8402 üzenetére
Én a tesztekre leszek kíváncsi megéri-e váltani majd 4-ről.
Nekem a 4 olyan másfélnapos üzemidőt bír ki, de természetesen naponta este töltöm. Az ár nem nagy cucc. Ha most 200 is októberben/november már 150-ért fog elkelni. Sokat fog esni az ára. Viszont én nagyon meglepődnék ha az jönne ki teszteken mennyivel sokkal jobb mint a 4. Szóval szerintem majd jövőre éri meg váltani a 6-ra.
-
krisz12071
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR