Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Szerintem mindenképpen tegyél legalább üveget. Nem Rajtad múlik a karc, hogy vigyázol-e vagy sem. Sajnos a kvarc kristályok, amik a porban, homokban vannak egyelőre keményebbek és élesebbek, mint bármelyik üveg. Azok ellen meg nem tudsz mit tenni
Akármelyik random kínai üvegfólia megfelelő lehet. Tokból meg ami Neked tetszik. Van olyan, ami szolid, mintha rajta de lenne, van ami sportos kinézetrtz ad az órának.
-
helixP
nagyúr
Másnak is van gondja Lidl-ös vásárlásnál az órával? Kb. ez az egyetlen hely, ahol nem tudok fizetni. Aszem ez a terminál típus az.
-
helixP
nagyúr
válasz Luigi962 #7311 üzenetére
A Nighty B WF-nél mit kell tennem ,hogy ki is jelezze a lépésszámot / időjárást stb.? Mert egyelőre csak a "cipő" ikon van ott, az időjárásnál meg egy 1-es szám, amire rábökve bejön az adat, de nem a szám látható az óralapon, mint ahogy a képen van. (engedélyek megadva)
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok.
Ha van valakinek tippje óraszíj témában, köszönöm, ha megdob vele.
Szeretem a nyers, kicsit vintage óraszíjakat, valami ilyesmi stílusban. Tud valaki esetleg "lelőhelyet" hasonló szíjakhoz? Ali-t, Ebay-t nagyjából már végigfutottam, rendeltem is onnan párat.Előre is köszi.
-
-
helixP
nagyúr
válasz kaliczrob84 #7575 üzenetére
Meg tudnád mondani, hogy milyen beállításokkal megy el 2 napot?
(Watchface, sós gondolom off, mit mér automatikusan stb.?)
Köszi -
helixP
nagyúr
válasz kaliczrob84 #7577 üzenetére
Köszi a választ! 40-es, vagy 44-es?
Ugyan így élek én is egy 40-essel és olyan másfél nap jön ki belőle, nagyon max.
Nincs vele bajom, a stabil 1 nap az nekem okés, csak érdekelt, hogy hogy lehetne több.racerx: Kicsit nálam is. Vannak olyan helyek, ahol biztosan nem megy (Aldi,Lidl), az ilyen Dzsunka, mobilhoz köthető terminálokat meg szépen olvassa....
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Sirandrish #8079 üzenetére
Én ilyenre Locust használok, térképbe ágyazott magasság adatokkal. És nem vagyok kitéve Téves nyomás/stb. méréseknek.
-
helixP
nagyúr
Eddig S21-hez volt hozzálőve az óra, most egy Redmihez. Gondom, hogy eddig frissült az időjárás app lokációja, most nem. Mit kellene tennem, hogy működjön? (Minden engedély mindenhol megadva, amit megtaláltam).
Ha a telefonom megnyitott óra weather appot megnyitom, megtalálja a helyszínt, de utána áthúzott 'location pin'-t mutat az óra.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Nekem eléggé beült a retek a kijelző és az óra széle közti kis hézagba. Ti azt hogyan tisztítjátok ki...?
-
helixP
nagyúr
Nem lehetne kuponokhoz, vásárláshoz külön topic, pláne ha a Watch5-ről van szó...?
-
helixP
nagyúr
válasz gippazoid #8702 üzenetére
Hát, ha hiszti megjegyezni, hogy újabban 40+ hozzászólás keletkezik egy nap egy termékről, meg annak a kuponos beszerzéséről, ami abszolút nem a topic tárgya, miközben releváns kérdések meg elsikladnak, akkor vállalom, hogy hisztizek, de akkor ide lehet önteni a Fold4, meg a benzines kerti fűnyíró beszerzést is, mert úgyis mindegy.
Voltam már topic gazda, de ha itt úgy moderálnék, mint ott tettem, szerintem lenne "hiszti".
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz bodorjanos #8820 üzenetére
Időjárás lokáció frissítése is müködik? Xiaomival nekem nem ment.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest