- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Rosszul mondod. 100e Ft. felett 2 év a törvényileg előírt garancia, az nem kiterjesztett.
Amit mondasz az a 100e alatt érvényes. A samu megadja azokra is a 2 évet de a + 1 évhez kéri a garijegyet ez is le van írva.
Ahogy #10719 DrDobos is megjegyzi.#10725 axlfsi
Elhiszem, hogy kérik, de csesszék meg. 250e Ft. felett 3 év a törvényben előírt gari.
Amit "alapjótállásnak" kellene tekinteni - mivel az, és a 3.2.-es pont értelmében elég kell, hogy legyen a számla is.Nem én találom ki, ott van a honlapjukon és a törvény is ezt mondja (2021-től ársávos gari)....csak az a baj, hogy xy az ügyfélszolin lehet, hogy másként értelmezi a dolgokat mert ez a "felülről" jövő kommunikáció.
És valóban bek@phatják, hogy külön kéregetni kell a garijegyet még egy samsung.hu-s vásárlásnál is - de nyilván nem véletlenül...ezzel a kis trükkel csomó javítás fizetősbe mehet át....mert ki az aki utánaolvas.
#10727 Beantech
Nekem is ezt mondták...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia