Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack2244
tag
válasz lumpy95 #6207 üzenetére
Nagyon.
Futni telefon nélkül esimmel. Elérhető maradok, közben megy az online spotify.
Vagy akkor ha nincs kedvem magammal vinni semmit, így jó időben.
Amúgy biztos már olvastad, hogy nem szereti a térerő hiányt, azt el kell fogadni.Mobilhálózatoknál "mindig kikapcsolva"-ra kell tenni ha nem használod, hogy ne fogyasszon.
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
válasz lumpy95 #6364 üzenetére
A nekem is van multisim és multisimes esim is. A multisim az eredeti sim-ed másik fizikai változata, az esim pedig egy nem fizikai sim amit a kívánt eszközbe (amelyik rendelkezik ilyen hardverrel rendelkezik) tudja a szolgáltató aktiválni. A multisimes esim az eredeti sim-ed másik nem fizikai változata aminek ugyanaz a száma mint az eredetinek, tehát ha azt szeretnéd, hogy a saját számodat jelezze ki a hívott félnél akkor a multisim esim-et kell kérned a szolgáltatótól. A Telkom-nál van multisim ha jól tudom korlátozva van a száma mennyit vezetsz, de ha jól emlékszem hármat lehet, a meglévőn felül.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
mazsi70
senior tag
válasz lumpy95 #6364 üzenetére
2. Ha ki van kapcsolva a telefon, akkor bekapcsolás után nem mutatja, hogy volt "nem fogadott" hívásom.
Én pont ezért szüneteltetem az esim-em ,mert ez nekem probléma volt .
( Ügyfeleket vesztettem... )Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
ghiottone
nagyúr
-
Lottheus
tag
-
deka10
senior tag
válasz lumpy95 #7638 üzenetére
A víz alatti mód kikapcsolasakor elég erősen szól a hangszórón éles és mély hang ezzel az oldalán lévő lyukakban maradt vizet gyakorlatilag kifröcsköli, ezt többször is ki-be szoktam kapcsolni biztos ami biztos.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
gjoco1
addikt
válasz lumpy95 #11706 üzenetére
Igen , az akku . Ez sarkalatos kérdés ezeknél . Ahogy nézem semmit nem javukt az üzemidő . Jó jó , sok mindentő függ tudom. 😊 Igazán Én nem nyúzom , szinte csak az értesítések és lépés számláló , ami dominnáns .
Nem tudtam egy videóból sem és képekből sem megállapítan a desing változást , ha van ilyen . Kézbe sajnos még nem fogtam . De muszáj lesz . Úgy tűnik , hogy ez picit " sarkosabb " a kijelzőnél
És a másik feltűnő , hogy ránézve az árakra , csodálkozom , hogy az Activ 2 drágább . Ez mitől lehet ?
Tehát mindenképpen előre lépés volt számodra ?
Tudom a hardweres és szoftweres ugrás az elég nagy , főleg tárelyileg . Az uj platform kiforrot már ? A Tizen egész jó volt .
Hogy ne " szemeteljük be a Topikot , esetkeg privátban írhatnék egykét dolog miatt ? Ha nem zavarlak . 😊
Köszönöm ezt is !
Ahogy értelmezem , Nálad pozitív a tapasztalat . Előte lépés mindenképpen ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest