- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
válasz
gippazoid #11491 üzenetére
Nalam csak 200 felett volt mar fejfajas, de korhazba is kerultem vele 10 napig es el is ment a bal szememre a latasom sajnos, szoval nalam eleg komoly kovetkezmenye lett a magas vernyomasnak. Viszont a paromnak az utobbi idoben most magasabb a vernyomasa felkarossal merve. Nalam az ora 3 hete volt kalibralva az en sajat ertekeimmel ami kb. gyogyszerek melett 112/78 korul szokott lenni. A paromnak most megmertem felkarossal a vernyomasat es 129/87 volt, oraval 120/85 de elotte mért az ora 132/102-es erteket akkor mar panaszkodott hogy faj a feje. Azaz ebbol nekem most az jott le hogy az ora tud mast is merni mint a kalibralt ertek
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!