Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, az új órákat totál lemerítve árulják? Most kaptam meg az Aqua-s rendelést (classic 42, sima 40), mindkettő zérón van.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Floyd80
addikt
válasz piocasember #7669 üzenetére
Kár, hogy ezt nem láttam eddig, én is ilyen korlátozott régióválasztással szembesültem (dán, litván, svéd, észt), szintén Aquá-s rendelés.
Ez jelent valami hátrányt használatban?
Samsung Galaxy Watch4 Classic eSIM okosóra 42mm fekete (SM-R885FZKAEUE) (aqua.hu)
-
Floyd80
addikt
válasz piocasember #7833 üzenetére
Köszi, közben írt az Aqua, hogy minden funkciónak működnie kell, mivel EU-specifikus, a garanciáról viszont nem nyilatkoztak, pedig kérdeztem. Telepítés után amúgy nem látok korlátozást.
Te csak a gari miatt küldted vissza? Amin van magyar régió Watch 4, arra is egy évet adtak, eddig az Aqua garanciákon szerintem a gyártói gari is rajta volt. Pl. 20 ezres Asus billentyűzeten két év van a garin, alaplapon 3 év volt.
Közben nézem, hogy asszony Huawei P10-e nem tetszik neki, cserélhetem azt is.
-
Floyd80
addikt
válasz stvrbll #7842 üzenetére
Ja kicsit néztem, hogy egyik se kapcsol be.
De az Aqua (általában elégedett vagyok velük) azért kitehetné a webshopjába, hogy XY verzió nem magyar régió, meg nincs itthoni gyártói garancia. A warranty card is valami balkáni a dobozban, a másik órán benne van a magyar is.
-
Floyd80
addikt
válasz piocasember #7846 üzenetére
Lehet arra gondoltak, hogy EKG, vérnyomás nem elérhető néhány régióban, azt hiszem dánra állítottam, megy minden, bankkártyát is beállítottam.
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, az áthúzott sd card vagy mi akar lenni ikont el lehet tüntetni valahogy, 12 óránál látható. Vagy ez az eSim miatt ott lesz?
-
Floyd80
addikt
válasz ananaszjoe #7875 üzenetére
Tegnap voltam az Aqua-ban, mert visszavittem a sima magyar régiós 40-est, rákérdeztem a 42-es LTE-re, ami északi régiós, hogy akkor mi van a garival, azt mondta az ügyintéző, hogy ugyanúgy intézik az itthoni Samsunggal.
-
Floyd80
addikt
válasz ananaszjoe #7875 üzenetére
De akkor úgy néz ki, hogy csak az LTE-s változatok ilyenek.
-
Floyd80
addikt
válasz ananaszjoe #7893 üzenetére
Nálam működik: elallasi_nyilatkozat.doc (live.com)
-
Floyd80
addikt
A vérnyomást lehet újra kalibrálni? Csak mérést ír ki az órán, nem látok beállítást.
A sys-t kicsit felülméri az óra.
Omron: 111/78 66, 109/82 66, 112/77 66, óra 120/76 70
-
Floyd80
addikt
Kalibrálásnál célszerű így, ahogy a cikkben írták?
A havonta elvégzendő kalibrációnál viszont érdemes ugyanazon a kézen végezni a mérést, amin az órát viseljük, mivel sokszor eltérő az eredmény a két kézen. Az útmutató erről nem tájékoztat, de tök egyszerűen kivitelezhető. Mérünk az órával, levesszük, mérünk a vérnyomásmérővel és megadjuk az eredményt az appban. Nem szükséges párhuzamosan mérni, és értelme sincs, van idő az adatbevitelre."Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Floyd80
addikt
Amiből a topic lett.
Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió - Mobilarena Tartozékok teszt
-
Floyd80
addikt
válasz 30z.Samu #7923 üzenetére
Ma dél körül kimentünk strandra, ilyen 90%-kal indultam el, most van 47-en. (Classic 42). Egy kis gyaloglást mért, párszor NFC-vel* fizettem, meg a vízalatti módot bekapcsoltam, semmi egyéb mérés. Gondolom meleg is leszívja, meg lehet még tanuló módban van az aksi. Mondjuk azt nem tudtam, hogy kb. 30 percig vízálló, szerintem volt többet is víz alatt.
*NFC nagyon jó dolog, hogy nem kell vinnem kártyát magammal vagy strandon telefont, eddig minden fizetés siker, az érintés viszont nem megy mindig elsőre. Az mondjuk cumi lehet mikor kéri a kártyát a terminál. Ez nem tudom milyen rendszerességű, de párszor már előfordult, hogy érintés után kiírta, hogy tegyem be a kártyát. (ezért van még egy kártya tartalékba a gpayben. )
[ Szerkesztve ]
-
-
Floyd80
addikt
válasz gyuri2008 #7933 üzenetére
Aquában is ennyi, inkább tőlük vennék, ha választanom kellene. Biztos velük is vannak rossz tapasztalatok, nekem így 10+ év után nem volt. Aqua-ban amihez bemutatódarab van írva az visszavitt, újracsomagolt, de ehhez nincs odaírva, vagy bontatlanul vitték vissza, vagy új. Garira rá kell kérdezni, meg, hogy ez milyen régiós.
-
Floyd80
addikt
válasz PeteePeti #7937 üzenetére
Igen, az enyém is északi régiós onnan véve. Jó lenne tudni melyek ezek, szerintem csak az LTE-s verziók, azok árát vitte le több bolt is (ipon is).
A garancia topicbból is kiindulva az EMAG azért inkább a problémás bolt, de ahány vevő, ahány tapasztalat, nekem ügyintézésben bejött az aqua (szállítási idő, csere, visszaadás), de alzával is jók a tapasztalatok, emagnál meg volt pl. munkahelyen hív a futár, hogy meghozta a mosógépet, értesítés semmi, meg is volt nyomva, bár arra adtak egy kis kupont. De ez 3 éve volt.
-
Floyd80
addikt
válasz gyuri2008 #7954 üzenetére
Amúgy ezt ki kell tölteni egyáltalán, nemcsak amikor szerviz van? Amit visszavittem órát az Aquába, a dobozba ott volt a több országra szóló warranty card, benne magyar Samsunggal is és a srác aki visszavette a 14 napos elállás miatt véletlenül belepecsételt, mondta, hogy upsz ezt nem kellett volna.
-
Floyd80
addikt
Bocs, hogy megint gpay téma, most a mekiben óraérintéskor kérte, hogy dugjam jól fel a kártyát a terminálba, úgyhogy a kártyamentes élet még nem jött el, szerencsére magammal vittem. Megkérdezem az Erstét, hogy ezt nem lehetne mellőzni.
-
Floyd80
addikt
Akkor nekem van valami security checkem, lehet régről. Nem az első eset, ez Erste Wizzair kártya, de a sima Erste betétinél is volt már, hogy kártya kellett érintésnél.
Lehet köze van a 15 ezres limithez, mert ezzel ma pont átléptem, de akkor meg csak PIN-t kellene kérnie. De fura, hogy lemegy akár több száz tranzakció is simán érintéssel, aztán kéri.
-
Floyd80
addikt
Ahogy a cikkben írták, az nem kivitelezhető, ha nem indul el a mérő, akkor az óra se mér (azt írja ki, hogy a mérés leállt), nem lehet beírni semmit. Lehet korábbi fw-vel lehetett ilyet csinálni.
Az útmutató erről nem tájékoztat, de tök egyszerűen kivitelezhető. Mérünk az órával, levesszük, mérünk a vérnyomásmérővel és megadjuk az eredményt az appban. Nem szükséges párhuzamosan mérni, és értelme sincs, van idő az adatbevitelre.
[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
Köszi, érdekes, most nálam is működik gépi mérés nélkül, majd bekalibrálom este.
Tegnap mikor kérdezted, akkor gyorsan kipróbáltam Omron nélkül és ugyanazt írta, mint múltkor, hogy a mérés megszakadt. Ezért gondoltam, hogy van valami érzékelő benne erre az esetre, de akkor mégsem okos ennyire.
-
Floyd80
addikt
válasz gippazoid #8176 üzenetére
A kérdező semmit nem írt, hogy mennyit költene telefonra, a te ajánlásod e tekintetben teljesen ésszerű volt, akinek nincs szüksége soha nem használt extrákra az 52s teljesen jó választás. Ilyen erővel a 21FE ajánlása is gáz, mert:
a Galaxy S21 FE úgy rajongói kiadás, mint egy sportcsapat túlárazott kelléke és kabalafigurája a fanatikusok legombolására. Értelmezhetetlen a nyitóár 2022-ben, ma már megkésett hardverrel, a szokásos hiányosságokkal (jack port, microSD foglalat, gyorstöltés, dobozolt adapter, tok, füles és fólia), az olcsóbb S21 8/128-as alapkonfigurációjából 2 GB RAM-ot lespórolva."Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Floyd80
addikt
válasz norbinator #8860 üzenetére
Magyar régió van benne?
-
Floyd80
addikt
-
Floyd80
addikt
A feloldás ezzel a vékony vonallal jóval pontosabb lett.
-
Floyd80
addikt
válasz verser233 #9468 üzenetére
Én valami északi régiós E-SIM verziót vettem az Aquanál, magyar nyelv, minden funkció működik, garancia lehet, hogy csak egy év.
--
Van valaki aki végül 40 vagy 42 classicról a nagyobbra váltott mert kicsinek találta? Nincs vastag csuklóm, de lehet, hogy a nagyobbat kellett volna választani.[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
válasz Badboys #9474 üzenetére
Az Aqua papírján egy év van, de ott azt mondták, hogy intézik a gyárit is ha baj van, de persze franc tudja igaz-e. Ára tényleg jó volt, az 1 vagy 2 év nem érdekelt annyira, úgy láttam a más régiós LTE-s verziók voltak olcsósítva, az LTE meg nem érdekelt, mert akksi gyilkos.
Amúgy anno Samsung klímával jártunk úgy, hogy aki beszerelte az is valami szlovák importot hozott, persze nem szólt róla és mikor probléma volt, a hazai Samsungnak szóltunk, kijött az öreg az oktogoni Samu szervizből, szétszedte, mókuskereket kellene cserélni. Utána jött ki valami főnök, hogy a bácsi nem nézte a garanciát, hozzá se nyúlhattak volna, nem tud mit csinálni, örüljünk, hogy nem fizetteti ki. Mondom oké, de belenyúltak szabálytalanul, úgyhogy tessék szépen kicserélni, ki is cserélte a gyökér.
-
Floyd80
addikt
válasz flegga92 #9472 üzenetére
Cseréljünk.
Maga a méret rendben van, de néha kicsinek tűnik a display így összhatásban, lehet csak a fekete szín miatt meg a lünetta kicsit "elnyomja". Lehet nekem a sima 44-es lenne megfelelő, az kb. akkora mint ez lünettával.
-
Floyd80
addikt
válasz ribarszki #9593 üzenetére
Köszi az infót, berendeltem egy 46 Classicot, pont ennyire jött ki, két kedvezményt nem fogad el, a generátoros többet von le, mint a SAYCM10. A kisebbet asszonynak adom, bár annyira nem tetszik neki.
Valakinek van tapasztalata, hogy a Samsung hogy szállít? Felhívnak legalább? Mert a GLS-en kívül szinte mindegyik cég egy rakás ...
-
Floyd80
addikt
válasz krisz12071 #9628 üzenetére
Így legyen, UPS pl. nekem kétszer visszaküldte a vízhűtésem Németországba, mert nem telefonált a futár, csak a nem működő kaputelefont nyomogatta.
-
Floyd80
addikt
Az NFC szenzor pontosan hol van az órán?
Tegnap Müllerben, ma Lidlben sem működött a Gpay, a Müllerben haza is vágta az egész terminált. Nekem úgy tűnik a régi terminálokkal nincs ennyi probléma.
-
Floyd80
addikt
válasz ribarszki #9685 üzenetére
Most hozta a futár a 46-ost, hát jó nagy. Na jó annyira nem, képernyő tetszik, hogy nagyobb, kényelmesebb nyomkodni, kicsit a szíj oldalt jobban eláll, (mondjuk a kisebbnél is van egy kis rés), de majd nézek valami kevésbé merev szíjat.
A szállítás remek, csütörtök este adtam le, hétfő délelőtt meghozta a Sprinter, e-mail, telefon, nagyon profi.
Viszont az óra maszatos, valaki felpróbálta és nyomkodta, Samuék áttörölhették volna egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple Watch Series 7 45mm+ Cellular Stainless Steel.
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Samsung galaxy watch5 okos óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest