Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha5aws
tag
Sikerült!
Hátha még valakit érdekel a képernyőmentés. @ngryb1rd megoldása a jó csak fürgének kell lenni. Szóval a sorrend: home de csak addig míg a feladatkezelő elő nem jön közben a vissza gomb utána menü. Elég gyorsan egymás után de az elején a home+vissza együtt utána vissza+menü együtt, aztán jön a fényképező zárhang...
Jó szórakozást.
Üdv: Gábor -
@matthew@
őstag
Pl itt bár az Edigital-nál kicsit drágább mint más helyen de tuti nem leszel átverve, illetve ha máshol vennéd akkor arra figyelj h 2 év gyári garit adjanak és akkor nem jársz rosszul

Amúgy nem tudja valaki véletlen, hogy hol lehet kipróbálni élőben a készüléket? Pl: Media Markt, vagy hasonló helyen?
-
bpq
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hol vegyem meg a készüléket? Nyilván jó áron és megbízható kereskedőtől.
Előre is köszi! -
tgb
senior tag
Próbálom frissiteni,a kies az egy nulla,7 óra alaatt nem sikerült neki,a beállitásokban meg sehol nem találok wifin lehetőséget a frissitésre!
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Találtam a gépen két képernyőmentést amit én hoztam létre valamikor. A sok nyomkodás közben véletlenül készülhetett, de nem tudom hogyan. A screencapture könyvtárba tette. Már minden billentyű kombinációt kipróbáltam de még nem sikerült reprodukálni a mentést. Segítsetek.
@matthew@
őstag
Igen az van is itthon
de sajnos repülőre nem mászkálhatok a 42"-os TV-mel
ezért is nézegetek valami tablet-et az ilyen repülőn, hosszabb buszúton történő filmezéshez valamit, de az 5" ahogy nézegettem nem lenne nagy megváltás a 3,7"-os mostani telómmal szemben, úgyhogy ebből mindenképpen tablet vásárlása lesz, csak azoknak kisebb az üzemidejük sajna
na mind1 azért köszi a helpet, bár lehet megnézem valahol élőben és megnyomkodom és eldől elég-e vagy nem 
-
Tin
veterán
válasz
@matthew@
üzenetére
filmezésre a 40 colos tévé az igazi, vagy még inkább a mozivászon

5" nem erre való, de a 7" sem, szerintem. de, youtube videókra, vagy ha várakozol valahol, bkv-zás közben, vagy olyan helyen ahol el kell ütni az időt, biztos jó. nekem tökéletes a mérete, igaz én inkább olvasgatok rajta.
egy feltöltéssel kb 8 óra használatot bír. ez a gyári adat is, ezt szerintem bírja is, nekem a kijelző 8 órányi használata után szokott 10% alatt lenni, de volt már 9 óra is.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nézegettem tablet-et mivel utazásokra jó lenne filmezésre, mivel most egy 3,7"-os kijelzővel ellátott telóm van amin nem olyan kényelmes a filmezés. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek az 5" mennyire jó a filmezésre? Élvezhető rajta a film vagy inkább egy 7"-os tablet jobb választás lenne?, illetve filmezéssel mennyi ideig bírja kb? -
Gabex1
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a KiesAir-t,valamint a marketről az AirDroid progit, de egyiket sem sikerült "munkára" bírni,mert amint a böngészőbe ( IE9 ) beírtam a progi által írt sort, a böngésző hibát jelzett, potosabban vissza állította a böngészőt. Sokadik próbálkozásra sem sikerült. Ezt követően telepítettem a FireFox böngészőt,majd azzal is kipróbáltam de csak az első alkalommal engedett betekintést a Galaxy Wifimbe. Kilépést követően történő próbálkozások után már ez a böngésző is vissza állítást végzett, vagyis nem sikerült összeköttetést végeznem a szeretett Samsung Galaxy Wifi-mel.
Az AirDroid is ugyan ezt a hibajelenséget produkálta
Mi lehet a gond - tűzfal, vagy a router beállítási gondok? Kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm! Gábor -
ha5aws
tag
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Szia!
Nem volt olcsó, de szerintem ennyit megér a biztonság. Egész pontosan fiam intézte az akciót. Szállítással együtt egy tizes volt.
-
smkb
őstag
válasz
kerekfej
üzenetére
Kaptam hozzá karácsonyra páromtól gyári tokot, úgyhogy vigyázva van rá. Tökéletes. (valahol feljebb be is van linkelve a képe) Én végignyálaztam annó a netet és egy marketing fényképen kívül sehol nem találtam ezt a kinyitós gyári tokot, mert ilyet akartam hozzá. Ami nagyon jó benne, hogy a képernyővédő része finom puha. A tok pontos, jól tart de mégis nagyon könnyen kiszedhető belőle, ha tok nélkül kell. Valamint nagyon ötletes a szélein lévő gumirozás, frankón megáll letámasztva is, de teljesen hátra is fordítható a fedőlap.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
kerekfej
üzenetére
nálam ugyan az mint nálad, nagyon vigyázok rá, tokban van ha épp nem használom, brando ultra clear van az lcd-n, és időnként törlöm a hátlapot és az lcd-t egy pihepuha ronggyal...

ja, és baromira meg vagyok elégedve a kütyüvel!

-
kerekfej
őstag
Valaki ejtett már rá valamit, vagy ráült, ráfeküdt? Esetleg leejtette vagy összekarolta? Nektek milyen állapotban van, mennyire használódik?
Én nagyon vigyázok rá. A koszt összegyűjti rendesen. LCD ronggyal időnként letörlöm.
-
tatort
csendes tag
Tank recon 3d (lite) aki szereti a lövöldözősdit probalja ki :-)
-
agabe
addikt
válasz
tolts.hu
üzenetére
ilyenek vannak, de külön előfizu kell hozzá, mert a teló kártyájával asszem nem működnek.
mondjuk ez nem USB-s kütyü
, de megoldásnak tényleg jó lehet.
Ha majd valaki leteszteli mennyit bírnak (3-4 órát írnak mindegyikhez), az érdekes lehet.
Ha van androidos telód, akkor viszont azzal is oszthatsz wifit...bár ahhoz a teló kijelzőjének folyamatosan aktívnak kell lennie (ez elég akkuzabáló), vagy töltőn kell lennie. -
KelAki
csendes tag
Sziasztok!
Lehet ehhez a készülékhez USB 3G-s modemet csatlakoztatni?
Kerestem róla a guglin, de nem találtam.köszi
-
agabe
addikt
válasz
Gaabbaa
üzenetére
ne tedd fel, masok a vezerloprogik...mas kamera van az sgs-ben, ott nincs vaku sem, es a progiresz egyedi. jo esetben csak siman nem mukodik, de rossz esetben valamit kipurcant.
a full hd rogziteshez megfelelo sebessegu proci, es adattovabbitas is szukseges lenne. hiaba nagyobb a kamera felbontasa...az csak egy dolog a sokbol. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
ja, látom, még szerencse hogy van más lehetőség is

kamera kérdésre senki? elvileg még a full hd-t kéne neki vinni, hisz az is csak 1920x1080= 2073600 pixel azaz 2,1Mp. Nekünk meg van 3,2-es hardver hozzá. Vagy nem jól gondolom?
-
Gaabbaa
aktív tag
Szerintetek mi lesz akkor ha feltolom a galaxy s kamera progiját a wifi 5.0-ra? Müködni fog vajon, és menni fog a 720p-s videofelvétel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaabbaa
aktív tag
Kipróbáltam a progit és tökéletesen működik, eltűntek a reklámok! még egyszer köszi!

Tud valaki mondani egy jó tracker progit, ami grafikusan is ki tudja rajzolni a megtett útvonalat, google map nélkül is? és mér szintkülönbséget, meg hasonló adatokat?
Amúgy a "3 betűs navi"
kiválóan megy rajta, hamar talál holdat is, és nem dobálja el a jelet! 
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Sanyek111
üzenetére
szuper!!!!!! nagyon köszi!!!!
amúgy szerintem nem minden ingyenes proginak van fizetős verziója, pl. angry birds-nek se talákoztam még a fizetős változatával....

ezt az ultra clear fóliát meg mindenkinek nagyon tudom ajánlani, mert iszonyat észrevehetetlen, és mégis védi a kijelzőt a balesetektől.

-
agabe
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
sgs2 es ennek a tapintasa kozott nem velek felfedezni kulonbseget...de meg a kocogtatasra sem. lehet akar uveg is, de attol tuti nem kell tartanod, hogy kezzel valahogy sikerul megkarcolnod.
-
kerekfej
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Szerintem nem Gorilla Glass van rajta, az SGS és az SGS2-n van.
-
tolts.hu
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
nekem is megjelennek a hülye reklámok angry birds közben..
-
Mulderpapa
aktív tag
Igen, ezen az 5"-on már pont lehet normálisan böngetni és még hordozható is.
A másik, ami iszonyatosan tetszik benne, az az üzemidő.
Egy Galaxy Note-ra mondjuk szívesen lecserélném, de még úgy is nagyon sokat kellene hozzátenni, hogy eladnám a 2x-et meg ezt.
Gaabbaa:
A reklámokat úgy tudod "kikapcsolni", hogy megveszed a teljes verziót. Az ingyenesek sajnos ilyenek.
-
DoItYourself
addikt
válasz
Gaabbaa
üzenetére
"Lenne még egy kérdésem: nektek nem szokott megjelenni mindenféle hirdetés az ingyenesen letöltött programok futtatása közben? Pl amikor játszom a speedX 3d-vel akkor alul vagy felül megjelenik kis csíkokban mindenféle sz@r hirdetés. hogy lehet ezeket kikapcsolni??"
az ingyenes programoknak általában létezik fizetős verziója is, szerintem úgy. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Köszi, végül elszaladtam speedshop-ba es vettem egy brando ultra clear foliat. El is rontottam a felrakast mert szöszös lett, de szerencsére moshato ugyhogy sikerult masodszorra jo felrakni. Szerintem ez a létező legjobb folia ami jelenleg kaphato, totál átlátszó. Vettem tokot is, szóval már csak egy autos tarto kell

Root-olni is sikerült, a superoneclick[link] progival, kb. egy perc volt.
Lenne még egy kérdésem: nektek nem szokott megjelenni mindenféle hirdetés az ingyenesen letöltött programok futtatása közben? Pl amikor játszom a speedX 3d-vel akkor alul vagy felül megjelenik kis csíkokban mindenféle sz@r hirdetés.
hogy lehet ezeket kikapcsolni?? -
-
agabe
addikt
válasz
tolts.hu
üzenetére
waze... bar ahhz taln kell net is
van az egerut meg
es talan a sygicnek is van egy probaverzioja...marketbe gps szora rakeresel kihoz par olyat is ami offline es ingyenes.Gaabbaa: siman birja a kijelzo, nem karcolodos fajta, persze en ha horom vhoy akkor puha tkkban teszem, es hatulrol meg egy felkemeny tpu tok vedi (jol is nez ki, es nem is nagy bumszli).
Ha foliat teszel ra az artani nem art, de csak jo minosegut erdemes, mert kulonben ronda lesz a kep...es mondjuk veletlen helyzetektol is jobban ovja, bar ezt en p.m nem szoktam hordozgatni surun, vagy ha igen akkor az emlitett tokban, vagy a kocsiban a tartojaban pihen -
tolts.hu
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Milyen GPS programot ajánlotok rá? (Ingyenest)
-
zebede
őstag
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Gaabbaa
üzenetére
Nekem LG 2x mellett van a Galaxy WiFi. A 2x-et utálom, ezt a Samsungot pedig nagyon szeretem. Eredetileg csak navigációnak vettem, mert meguntam a gagyi Winmo-s pda/pna-val való szenvedéseket, de már minden másra a Samut használom, a 2x csak telefonként funkcionál, már amikor éppen nem dobálja el a hálózatot.
Szerintem Gorilla Glass van rajta, ennél a tesztnél is azt írják és nekem is annak tűnik. Fóliát nem raktam rá és nem is fogok. Ha tudsz rá vigyázni, akkor felesleges, csak az esztétikai élményt rontja.

A hátlap viszont tutira kényes, mondjuk nekem ez a része is karcmentes, de én még az asztalon is mindig valami puhára teszem. Egy jó tok kell neki (mint pl. a gyári) és kész. -
Gaabbaa
aktív tag
Hali!
A napokban én is boldog tulajdonosa lettem egy 5.0-s készüléknek! Eddig nagyon tetszik minden, gyárilag 2.3.5 van rajta. LG 2x után váltottam erre és nem bántam meg, nem hiányzik a telefon rész, eddig se azért vettem okostelefont mert olyan sokat használtam a gsm részt hanem mert rengeteg más hasznos dolgot tud, zene, video, gps, stb....
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki használja fólia nélkül, és mennyi ideje? Vannak rajta karcok vagy simán bírja? Agyalok hogy vegyek e fóliát, de úgy érzem, hogy nem az a karcolódós fajta a kijelzője, hanem masszívabb darab, bár biztos nem gorilla glass....
-
agabe
addikt
válasz
anett85
üzenetére
lehet, hogy jobb is ha nem varázsolsz imei-t, mert ki tudja úgy jól működne-e a készülék...bár bátraké a szerencse
(pl egy másik samu sgs efs-ét beteszed, akkor lehet, hogy megy, mert abban van az imei, de ha a radió jel vevőt is keresi, akkor nem fog menni, mert az nincs a telóban)
Inkább olyan verzió kéne ami nem kéri az imei-t...de ez már warez dolog itt, szóval ne folytassuk, mert dádá lesz (jogosan) belőle. -
anett85
csendes tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Hát nem tudom, nekem nem fut. Imei ellenőrzéskor dob egy hibát, csak nem tudom hogyan lehetne neki imei-t varázsolni.
-
anett85
csendes tag
Sziasztok!
Próbált már valaki iGO-t varázsolni erre a készülékre? Nekem nem sikerül, valaki leírná, hogy mi a menete a dolognak?
-
zebede
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Most Nokia E52-vel, ezelőtt E72-vel osztottam rá simán ad-hoc WIFIT.
ROOT mindenképp kell hozzá + a Joikuspot a Nokiára.
Ezzel a módszerrel:
[link] -
stalix
csendes tag
A feszültséghez nem tudtam hozzányúlni mert az csak a Tegrak ultimate változatában lehetséges, azt meg nem találom sehol. Vagyis nem találtam olyan frisset ami támogatta volna a Galaxy s wifi-t. Szintén xda-n olvastam, hogy még az 1.6-ot is bírja úgyhogy szívesen tesztelném
Igazad van nem kell rá vigyázni, szerintem addig sem lesz meg, amíg a gari lejár ahogy magam ismerem. 
A skálázással lehet, hogy hülyeséget mondtam és alapból benne van az androidban, még tesztelgetem, hogy is megy ez. A cpy spy elvileg megmondja, hogy melyik frekvenciatartományban mennyi idő tölt a proci, akit érdekel lehet próbálgatni.
-
agabe
addikt
jól hangzik...most tesztelem én is

ez a skálázás is be van állítva alapból (ha jól néztem a progit egyik részét)...te a feszültségekkel is játszottál? (most nem emlékszem azt lehet-e állítani, de elvileg úgy az igazi)
ha ilyen simám viszi az 1300 -at, akkor lehetne magasabbal is próbálni ha engedné a progi...motorola defy-nál ez úgy működött, hogy ki kellett tapasztalni az adott proci (mindegyik más) mit bír jól, milyen feszültésgekkel, milyen trashold-dal, és utána lehettett az alap 800-as procit 1400-1500 -on is hajtani (volt amelyik többet is bírt), de az 1200-1300 asszem bármelyikkel elérhető volt ami pedig már minimum 50% -os nyers sebességnövelés...annak már volt rendesen érzékelhető hatása. Sajna ezek a cuccok nem fognak megmaradni 10évig (de még 5-ig sem nagyon) , mert olcsón lesz elérhető sokkal nagyobb teljesítmány 2-3 év múlva, ezért nem is érdemes túlkímélni a procit. Ha nem fagyogat, és nem álla le, akkor úgy is bírni fogja legalább azt a 2-3 évet (vagy akár többet), de kíváncsi leszek kinek lesz meg még annyi idő múlva (legalábbis használatban). -
stalix
csendes tag
Fagyás még nem tapasztaltam, és a programok sem rosszalkodtak, igaz én beállítottam, hogy terheléstől függően 100MHz és 1300MHz között skálázza az órajelet. Így akku idő is rendben van, nem vettem észre jelentősebb változást.
-
agabe
addikt
mielott baja lenne elobb jelzesnek veheted ha bezarodnak programok, vagy ujraindul.
A lenyeg, hogy ne legyen beallitva, hogy rebootkor is ez legyen, es akkor minden visszaall alapra ha gond lenne az 1300-al.
kiprobaltam...egesz jo. siman hozza a galaxy s+ eredmenyeit. ami meg durva, hogy 3D-ben (legalabbis antutu szerint) nincs messze (majdnem azonos) a gpu teljesitmenye pl az sgs2- hoz kepest.
Osszessegebn persze a tesztprogik nem mutatnak meg mindent, mert pl pc-rol a halozaton keresztul streamelve a 720p- s mkv- kat meg mindig nem viszi folyamatosan(de sokkal jobbnak nez ki mint alap orajelen) mig ugyanitt sgs2 reccenesmentesen tudja a produkciot, es inkabb ezek a valodi hasznalat soran tapasztalt hasznalhatosag szamit, de pl.a nagyobb weblapok(teletomve flash-el) mar siman lag nelkul gorgethetok, nagyithatok (probaljatok az mno.hu-t peldaul) ha mar betoltodott, mig ez pl alap orajelen nyogvenyelosebb.szerk: az mas kerdes, hogy gogyan hat az akkuidore...de ki kell tapasztalni, es ha nem fagy tole, akkor maradhat akar 1300-on is.
-
agabe
addikt
válasz
DoItYourself
üzenetére
ha bt- vel megy, akkor ok. wifi-vel az adhoc tenyleg nem fog mukodno, de akkor a kerdes inkabb koltoi

-
DoItYourself
addikt
Kérdés Nokia telefon tulajdonosokhoz: hogy lehet megosztani a telefon internet elérését a Galaxy S Wifi felé, WiFi-n vagy bluetooth-on keresztül?
Van egy Joikuspot nevű program Nokia telókra, de az csak ad-hoc WiFi hot-spotot kreál, ahhoz pedig az alap Androidok nem csatlakoznak, csak a root-olt készülékek vehetők rá.
PC-n ezek a dolgok simán működnek (teló net elérés megosztása a PC részére, pl. bluetooth-on keresztül), de csak a Nokia PC Suite szoftverével.
Szóval a kérdés még egyszer: Nokia teló net elérés megosztás Galaxy S WiFi felé (WiFi/bluetooth). -
stalix
csendes tag
Igen, 1,3ghz-ig húztam, nagyon remélem nem lesz tőle semmit baja. Ezenkívül felraktam mellé egy gta 3 settings nevű app-ot amivel a felbontást és egy két grafikai finomságot csökkentettem minimális szintre. Tény, hogy így már élvezhető a játék, csak kisebb röccenések fordulnak elő a forgalmasabb helyeken.
-
stalix
csendes tag
válasz
kerekfej
üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408312
A végefelé írja a fejlesztő, hogy majdnem kész van, csak valamilyen hibánál elakadt.A teljesítménnyel mindennapi használatnál én is elégedett vagyok, de a gta 3-hoz már nem volt elég, bár ezt a játékot nem is erre a gépre szánták.
-
stalix
csendes tag
Xda-n olvasgattam a napokban egy fórumot és állítólag lassan elkészül az ics wifi 5.0-ra is. Ha érdekel valakit akkor megkeresem. Apropó próbálkozott már valaki overclock-al? A Tegrak nevű app-al nagyon szépen lehet állítgatni az orajelet

-
kerekfej
őstag
Jó lenne ha az Android 4.0 Ice Cream-os frissítés lenne rá. Nem tudom, hogy van -e reális esélye.
-
agabe
addikt
válasz
general
üzenetére
Most direkt kiprobaltam, nalam fut tehat nem kozponti hiba... esetleg recovery-ben egy wipe cache, wipe davlik cache segithet (data-t ne wipeold!!), mert ha valami beragad ez a pucolgatas segithet.
Ha sehogy mashogy nem megy, akkorprobald meg ujra telepiteni egy letoltott verzioval (ami felulirja) es akkor hathajo lesz. -
general
addikt
néhány napja a Gtalk meghalt, egyszerűen nem akar bejelentkezni, csak gondolkodik, gondolkodik... járt már valaki így? esetleg tudtuok megoldást?
minden működik, a Gmail kliens is, de a Gtalk nem..
-
stalix
csendes tag
Nekem egyszer sikerült screenshot-ot készíteni de nem tudom, hogy hogy csináltam
Azóta sem sikerült ezt megismételni, valaki nem tudja véletlenül, hogyan működik a dolog? -
agabe
addikt
egyszer nekem is sikerült hasonlót kihoznom...kb 2 nap alatt. Ha nem egyfolytában használod, akkor jobban bírja.
A módosított romokat meg majd meglátjuk...sajna nem hiszem, hogy erre lesz ICS, pedig ugyanúgy elbírná mint a nexus S (ugyanaz a hardver) ami alapból meg is kapta, és erre is lehetne főzni gondolom, de a többi készülékhez képest ez túl kicsi piaci szereplő szerintem, és nem foglalkoznak vele...hacsak nem akad olyan romfőző akinek lesz ilyen, és átalakítja az ICS -t . Jó lenne.
XDA-n már régóta megvan...korábban is foglalkoztak már vele, meg én is szavaztam amikor még arra kellett, hogy legyen külön topicja, de sajnos ez nem hozta meg a főzött romokat. még eggyel sem találkoztam, pedig piacon van már egy ideje a kütyü. -
kali8n
aktív tag
Igen, még eléggé gyerekcipőben jár a moddolás terén, de annyi pozitívum van szerencsére, hogy xda-n már van külön topicja. Szóval már csak idő kérdése

Egyébként teljesen jól elvagyok a 2.3.5-el.
Akksival is elégedett vagyok, múltkor sikerült 9 órás kijelzőhasználatot elérni, csináltam is screenshotot róla--->[kép]
Netezésre is tökéletes, most is arról írok. -
agabe
addikt
no itt most nem pörögnek a dolgok...mindenki elégedett a készülékkel ?
persze az is igaz, hogy erre nemigen vannak romfrissítések, de azért 2.3.5 -el egész jól fut végül is. -
xAttilax
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Pont ilyen tokom van
tényleg frankó, szépen megáll a kis gumírozott lábán és minőségileg is egyben van (azért kíváncsi vagyok meddig bírja). amúgy ajándékba kaptam és előtte rendeltem e-bayről egy 1200 huf-os műanyag tokot... kíváncsi vagyok az mennyire lesz kidolgozott -
A rádió alkalmazás elég spártai, már én is morogtam emiatt a #739-ben. Root-olt készüléken meg lehet próbálni lecserélni, de kevés ilyen alkalmazást láttam, és azok is erősen hardverfüggők.
Amúgy, ha jól tudom, egy Broadcom BCM4329 integrált chip van a G70-ben (rádió + Wifi + BT), ami támogatja az RDS-t.
-
Mymelody
aktív tag
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Köszi csak specifikus tok érdekel, psp tokom van
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
A frissítés megoldotta Skype problémát, már jól működik a kamera. Lenne egy kérdésem tényleg kihagyták az RDS funkciót a rádióból, vagy csak én nem találom? A PowerAMP hangerő szabályzója jól működik, mert nálam folyamatos hangerőszabályzáskor időnként vannak benne lyukak. Lenémul utána megint erősödik. -
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Én is keresek tokot a Galaxy WiFi-mhez, viszont nekem a "flipes" verzió kellene. Gyárit találtam, de az mindenhol 9k környékén van, ami szerintem eléggé drága. Tud valaki esetleg utángyártottba valami hasonló tokot?

-
Mymelody
aktív tag
-
agabe
addikt
válasz
Mymelody
üzenetére
Note-ot nem akarok venni. Az rendben van, hogy gyönyörű a kijelző, de baromi nagy a készülék telefonnak (bár korábban az sgs2-ről is azt hittem
), és a hardver szinte ugyanaz (feljebb húzott procival, de ugyanazzal a gpu-val) mint az s2 -es...najó 2GB a memória, de azt sem használja ki még semmi (az s2 sincs kihasználva hardverileg), szal nemtom.
Eddig láttam a haladást ha feljebb váltottam egyik készülékről a másikra, de most ott vagyok, hogy gondolkozóba estem a visszaállást telefonban sgs1-re, tabletben marad ez a yp-g70, és majd jövőre tűnik érdemesnek mindkettőben váltani, hogy érezni is lehessen a különbséget.
Eldől majd
-
Mymelody
aktív tag
A 7coll tényeg jobb, ebben egyet értek, de jóval drágább is. Talán a wifis galaxy tab kedvezőbb, bár ez is csak wifis. Nekem a htc flyer tetszik leginkább, egyre jobb az ára. Galaxy tabom volt, az is állat, s2 detto. Neked lehet egy megoldás s2+sg wifi+kp=Note az most verhetetlen
-
agabe
addikt
válasz
Mymelody
üzenetére
először sgs 1 mellett gondoltam, hogy nem fog kelleni...hát az sgs 1-en szöveget olvasni weblapokon rémálom a pentile elrendezésű pixelek miatt.
sgs 2 -nél már nincs ilyen probléma, mert az olvashatóság ugyanolyan jó (nemtom melyik jobb...vannak különbségek, de olvasásra egyformák), viszont ez sokkal tovább bírja + nagyobb a képernyő, meg a hangszórói is jobbak...meg masszívabb is.
sosem gondoltam, hogy két hasonló méretű androidos cuccom lesz egyszerre, de ezt valami 7"-os tabletre cserélném le esetleg, viszont azokból a jók még csak most jönnek (már ami igazán előrelépés a yp-g70 -eshez képest hardverben) drágán, szóval úgy tűnik ez marad.
Nem bántam meg, hogy megvettem...egyedül a romolhatóságot hiányolom benne, de ezt már pár telón kiéltem kicsit azóta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

de sajnos repülőre nem mászkálhatok a 42"-os TV-mel
na mind1 azért köszi a helpet, bár lehet megnézem valahol élőben és megnyomkodom és eldől elég-e vagy nem

, de ahogy látom, 500-nál többen nem akartak fizetni érte. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pont megjavult, amikor nekikezdtem volna az okosításnak.
a lényeg, hogy most megint oké, fut rendben.. szerver hiba lehetett... azért köszönöm!