Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Első tapasztalatok:
- Néhol nincs rendesen magyarra fordítva. Pl némelyik widget, vagy dock-on Aplications és Home, menüben Contacts, Downloads...
- Eddig stabil, nem volt FC, fagyás, újraindulás.
- Nálam aksi töltöttség kijelzést is megoldotta. (Előző verzióban 100%ra töltött aksival ha lehúztam a töltőről 80%ra esett, majd 10 perces ismételt rátöltéssel 100%on maradt.)
- 2 zenelejátszó van, egy Music névre hallgató MIUI lejátszó és egy Zene a Samsung megoldása.
-
pcnet
addikt
Most kúszott fel Eryigit ROM, pakolgatom vissza a programokat.
Xperia és Touch Wiz launcher is van benne. Egész jól néz ki! Hamarosan írok tapasztalatokat. 
-
pcnet
addikt
válasz
trobi28
üzenetére
Hivatalos magyar sajnos nincs.
Szervizben 3.500ft-ért rá rakják. A legfrissebb magyarul is tudó custom ROM az általam pár hozzászólással feljebb linkelt.Felrakáshoz Vyndree kolléga Logoutos írását ajánlom.
-
trobi28
addikt
Melyik erre a készülékre a legfrissebb Magyarul tudó hivatalos rom?
Esetleg ha kaphatnék 1 letőltő linket és egy jó leírást a felrakásához az megköszönném
-
Hogy tudom telepíteni a CWM recoveryt? Az előző WiFi-n (meg jó pár android készüléken) simán ment.

-
pcnet
addikt
-
kali8n
aktív tag
válasz
Vyndree
üzenetére
Én a feketéről akkor mondtam le amikor ennek a videónak az elején láttam, hogy ez is lakkfekete műanyag, és milyen ronda ujjlenyomatosan.
Érdekes, én ha meglátok valakinél egy fehér kütyüt nem gondolom, hogy buzi lenne.
Ha valaki meg annyiból meg tud ítélni egy embert, hogy milyen színű a készüléke annak gratulálok... az ilyenek véleményére úgysem kell adni. -
Vyndree
őstag
Ujjlenyomat inkább a kijelzőn szokott lenne, ott meg mindegy milyen a készülék színe. A fehér változat férfi kézben tényleg érdekesen mutat, de legfeljebb azt hiszik a barátnőd készülékét nyomkodod. Tedd bele egy tokba, úgy nem lesz karcos, lenyomatos és nem gondolnak semmi olyanra.

-
Gaabbaa
aktív tag
nekem is azért tetszik a fehér mert nem "gyűjti" az ujjlenyomatokat, másrészt meg olyan "drága cucc" érzetet kelt mindenkiben. Akinek eddig megmutattam (először a hátát látja meg az aki velem szemben áll) azok mind valami hasonlóan kezdték a mondókájukat: "úú nálad meg mi van"

-
Üdv ismét mindenkinek!
Ismét csatlakoztam a WiFi 5.0 tulajok táborába.
Most egy új 8Gb-os fekete masinát sikerült szereznem.
-
tatort
csendes tag
ááá és tényleg lehet allitani (eddig nem is probaltam)
-
tatort
csendes tag
nekem is 16Gb a kartyam atlagba van rajta vagy 8-9 film es youtube video..
plusz jatekok nova2..brothers in arms 2hd..shadowgun..stb
mostansag akarok navit feltenni de pl.navigon kb 3gigaja mindenaron a kütyü 5gb belso karijara akar menni ahol alig van már helyem... -
tonyrulez
őstag
válasz
menyoronc
üzenetére
Nekem 16Gb-os van, ez azt jelenti hogy 12,5 gb-ot használhatok tárhelyként (film, zene, stb), 1,88gb-ot alkalmazás telepítésére.
Elvileg 4Gb-os appok is telepíthetőek, de 20 megásnál nagyobbal nem találkoztam. Van játék ami még letölt mellé több száz mb-ot, de az meg nem az 1,88-ból kerül levonásra, mert sd kártyára tölt (belsőre is, nem kell külső).
Winampot nem próbáltam, nekem megfelel a PlayerPro, főleg mert hangerő állító gombbal is léptethetek zenét
-
menyoronc
aktív tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Köszi a tippeket.
Operát majd kipróbálom, sok jót hallottam róla.
1,88 G? nem 5G? Azért egy-két jobb játék simán megeszik 150-200 megát, meg én rakok rá filmeket, zenéket is úgyh vettem bele egy 8G-s kártyát h ne kelljen spórolni
Az általad ajánlott zenelejátszót is kipróbálom majd, winampot próbáltad már?Én azért beruházom egy tokba amit fentebb linkeltem, de hát kinek mi

-
tonyrulez
őstag
válasz
menyoronc
üzenetére
Opera Mobile-t használok (nem minit), főleg azért mert alapból el tudja menteni az oldalakat, wifi sincs mindenhol.
Kártyára telepítésnek értelmét nem látom, tekintve, hogy 1,88 Gb áll rendelkezésre erre a célra, amit úgysem tudsz másra használni. 70 játék és 40 app után is csak félig van tele. Személy szerint kártyát még nem is raktam bele mert felesleges és így biztonságosabb
Alap zenelejátszónak tudtommal nincs widgete, de szinte az összes másiknak igen. PlayerPro-t ajánlom.
Mellesleg én egy titokzokniban tartom

-
menyoronc
aktív tag
kali8n, pcnet köszönöm
megnyugodtam h nem rossz akkor a jack dugasz. Mindenesetre érdekes h így kell erőltetni. Na mind1, a lényeg h jó legyen.Most fogok rendelni hozzá tokot, ezt néztem ki [link]
Itt helyben nem h ekkora tokot nem tartanak de még nem is ismerték a készüléket. Egyik mobilboltban az eladó nő csak annyit tudott mondani amikor meglátta hogy "Mekkora!!!" kár, hogy nem másomra mondta ezt
Aztán végül mivel nekik se volt csak annyit tudott javasolni h húzzak rá egy méretes zoknit
köszi
A szilikon tok amúgy csak a hátulját védi nem? Jó dolog amúgy?
Arra nem jöttem még rá, hogy a fő oldalon az alul lévő ikonokat(zene, videó, böngésző) h lehet megváltoztatni. Vagy egyáltalán meglehet?
Nem volt még androidos cuccom. Telefont terveztem lecserélni de miután kiderült h a drága piros szolgáltatóm 10 év hűségem után még egy 10-el drágábban akarta nekem adni a samsung galaxy ace-t mint egy netről rendelhető függetlent úgy döntöttem jobban járok ezzel.Ti milyen böngészőt használtok?
Azt belehet állítani h alapból kártyára telepítsen ne keljen utólag oda átmásoltatni?
Zenelejátszónak h lehet kirakni a widgetét?Így hirtelen most ennyi kérdés böffent fel belőlem

-
pcnet
addikt
Akkor elnézést kívánok!
Én eddig csak egy HD2 ROMban találkoztam ezzel a fényerő állítási móddal. Lehet többi is tudja, csak abban volt feltüntetve menüben ilyen opció és akkor figyeltem fel rá. Majd kipróbálom HD2-n is csak most WP7 ROM van rajt.menyoronc: Füles kérdésben én Wave-emmel voltam így mikor megvettem. Ott is pár millimétert kilógott, gondoltam, hogy ez így nem oké, de erőltetni sem akartam, hogy haza vágjam a csatlakozót. Felhívtam egy haveromat aki pár héttel előbb vett szintén egy Wave-et, ő mondta nyomjam erősen, ne féljek nem lesz baja. A helyére pattant, most már nincs is ellenállása simán be lehet dugni.
-
kali8n
aktív tag
válasz
menyoronc
üzenetére
Galaxy S esetében is így van, hogy erősen kell benyomni, sokan azt hitték, hogy hibás a jack csatlakozó, majd kipróbálták és tényleg nem nyomták be eléggé. És ezt a wifi5.0-nál is így kell. Bedugod és a végén még rányomsz egy kicsit és érzed, hogy most pattant be teljesen.

-
menyoronc
aktív tag
Hm, köszi a tanácsot de most nem tom kipróbálni mert párom kivitte magával külföldre pár napra h majd tudjuk skype-olni
Lehet h tényleg nem nyomtam olyan marha erősen mert féltem h elrontom de sztem úgy csináltam ahogy azt kell, nem ez volt az első dugásom 
Nektek is ennyire erősen kell benyomni?
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
A héten én is boldog tulaja lettem egy ilyen készüléknek
Eddig nagyon megvagyok vele elégedve egy vmit kivéve.
A jack dugó nálam nem tökéletes. Tök mind1 h a hozzá adottat vagy egy philips fülest dugok bele, nem szól csak akkor ha kicsit kijjebb húzom a beledugott csatlakozót. Persze utána vigyázni kell h ne mozduljon el mert akkor megint a beépített hangszórók szólnak.
Találkozott már vmelyikőtök ilyennel? Edigitaltól vettem, gariztassam szerintetek?Előre is köszi a válaszokat!

-
pcnet
addikt
Tudtátok, hogy Eryigit-GB-2.3.6 ROMban a status bar-on balról jobbra végig húzva az ujjatokat tudjátok a fényerőt növelni, vissza felé pedig csökkenteni? Bocsi ha felfedeztem a spanyol viaszt, de minap jöttem rá véletlenül.
Számomra a fényérzékelő szenzor hiányában ez baromi hasznos dolog.Nálam wifi szórakozik, 2-3 naponta újra kell indítani. Kapcsolódik a hálózatra, de nincs net.
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
kb. egy hete nyúzok egy ilyen készüléket, frissítettem kiesen keresztül az új firmware-re.
Mostanában azt tapasztalom, hogy egy idő után nem tudok újrakapcsolódni USB kábelen keresztül, egy restart után megy megint.Voltak ilyen tapasztalatok másnál is?
köszi, Zsolt
-
xAttilax
őstag
Valaki ICS??
-
kerekfej
őstag
válasz
Gaabbaa
üzenetére
Vannak direkt android tuning programok, amik hasonlítanak a a PC-s SoftFSB-re. Ki kell őket próbálni.
-
kerekfej
őstag
Android 2.3.6 tapasztalatok:
- néha akadozik, 2.3.5-nél nem volt ilyen
- kamera vaku auto bekapcsolás most se működik, asszem 2.2.2-vel ez jó volt pedig
- kamera üzemmódban ha változik a fényviszony a kijelzőn az ikonok mintha vibrálnának, 2.3.5-nél nem volt ilyen
- a főképernyőt még mindig nem forgatja el, 2.2.2-vel ez jó volt pedig
- az új képernyőfeloldás gagyi
- több ramot zabál
- mintha előbb merülne le is2.3.5-nél tapasztalható hibás foglalási egység formázást, hogy kijavították -e azt nem néztem még.
Összefoglalva, mintha semmit se csináltak volna a Samsung FW részlegénél, kókány munka
-
Gaabbaa
aktív tag
Na, most utánaolvastam egy kicsit, és a következőkre kell figyelni! Ha valaki meg van elégedve a mostani romjával (2.3.x) de akar egy kis plussz kakaót, akkor nem feltétlenűl kell romot frissíteni, elég ha kernel-t cserél! Viszont nem mindegy hogy melyiket használjátok a custom kernelek közül!
Entropy512's kernel--------csak a US verziókhoz való! (ezeken nincs a kijelző alatt dedikált gomb)!
Steves kernel-----------------csak a 4.0" -os vezióhoz való, az 5"-osnál nem müködik rendesen!Rumirand kernel-------------Na ez már a nekünk való! (5.0" , dedikált alsó gombos kivitelhez)
Ami fontos! Odin3-al és CMW is fel lehet telepíteni!
Telepítés:
Odin:Töltsd le a kernel-t innen:[link]
Kapcsold ki a kütyüt, várd meg a végső rezgést majd kapcsold be "Downloading" módba ( megnyomod egyszerre a hangerő le + bekapcsoló + középső gombokat és nyomva tartod.
A PC-n megnyitod az Odin3-at.
A PDA részhez betallózod a letöltött kernel-t.
Ne legyen kipipálva a re-partition, phone bootloader update and EFS clear
Rádugod a pc-re a kütyüt
Majd nyomsz egy Start-ot.
Várj amig lefut
Újraindúl
Örülsz!CWM:
Töltsd le a kernel-t innen: [link]
Másold a kernel-t az SD kari gyökerébe
Indítsd újra a kütyüt recovery mode-ba.
Válaszd az "install zip from sdcard" funkciót.
Várj amig lefut
Újraindúl
Örülsz!Ha felállt a rendszer akkor használd a SetCPU, Antutu cpu master free, vagy más hasonló progit a tuninghoz!
Jó játékot hozzá, amint lesz kis időm én is kipróbálom!
-
Gaabbaa
aktív tag
amúgy valamiért nem tudom lementeni a mostani romot, ami rajta van! gyári 2.3.6. Nektek sikerült már lementeni valahogy?
szerk.: rom managerrel probáltam lementeni
-
tonyrulez
őstag
Van valamilyen működő zseblámpa app, ami működik is? Egy csomót kipróbáltam, de egyik se kezeli a LED-et.
-
pcnet
addikt
Bocs az új hozzászólásért de lejárt a szerkesztési idő... tokkal kapcsolatban még annyi, hogy az én fülesem csatlakozója nem csatlakozik rendesen ha tokban van a készülék. Kicsit féloldalas a tokon kivágás.Másnál is van ilyen vagy megint csak én vagyok speciális eset?

-
pcnet
addikt
ROM frissítéshez szeretnék hozzá szólni: Akinél kiakad frissítés közben az viheti nyugodtan hivatalos Samsung szervizbe, megcsinálják. Mikor Wave-em volt szervizben, mondta srác, hogy sok Wave-et vittek vissza mert KIES elcseszte a frissítést. Tudom, ez nem Bada, de gondolom ugyan azok a garanciális feltételek vonatkoznak rá mivel Samsung-Samsung.
Ha nem hivatalos ROM volt rajt és kellene a magyar nyelv, akkor legcélszerűbb egy hivatalos Samu szervizt felkeresni ahol garancián túli szervizeléssel foglalkoznak. Ők nem kérnek se számlát se gar levelet, mivel nem garos a javítás így nem kell félni, hogy a nem hivatalos ROM miatt ugrik a garancia. 3.500ft-ért tesznek rá gyári ROMot és újra él a gar. Tapasztalatból írom, pár hete ugyan ebben a cipőben jártam.ICS ROM... Hmmm, fincsi!

Tegnap megérkezett a szilikon tok és a kijelző védő fólia Hong Kongból.
Tokban még kicsit fura, amúgy is nagy volt a Galaxy az én kéz méretemhez, tokban még nehezebben fogom stabilan egy kézben. Fólia 3 rétegű, középen van a "valódi" fólia ami a kijelzőre kerül. Eddig csak 2 rétegű fóliával volt dolgom, így sikerült el is csesznem egyet. Mindegy, már nem szedem le. Lég buborékos lett. A következőt már majd több gyakorlattal teszem fel. 
-
tome.jr
addikt
válasz
xAttilax
üzenetére
A gyári lejátszó a poweramp-hoz képest nagyon kakin szól. Szinte az első perctől kezdve PA-t használok, nem vettem észre, hogy drasztikusan csökkene vele az akksi idő. Illetve teljesen mindegy mennyire eszi az akksit mert a gyári lejátszót semmi pénzért nem használnám.
Én is azt tapasztaltam egyébként, hogy a 2.3.6-tal akadozósabb lett a működés.
-
Vyndree
őstag
válasz
kerekfej
üzenetére
Valaki vállalkozó szellem, aki szeretné elsőként feltenni az ICS-t?
ROM: http://www.mediafire.com/?ligilswnp7p40qd
Kernel and button fix flash after rom: http://www.mediafire.com/?hecv8drp9pfhfmr
GAPPS download ICS only: http://www.mediafire.com/?j967i9f6ct1c873 -
tatort
csendes tag
storage analiser a marketen minden az sd kártyáidrol (nekem folyamatosan betelt az5g a 16g kártyám meg félig pakolva figyelt erre naon ok ez a progi)
-
kerekfej
őstag
-
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree
üzenetére
hello, újra..
hát az elején nem ment, aztán sikerült a 2.3.6 os rootost felrakni. Meghűlt bennem a ar is, amikor megláttam a pass és újraindulást. Most kezdem a beállításokat újra... Köszönet és like a blogra...
körülnéztem az xda-n is, ott is volt egy hasonló eset akinek 19 másodperc után megszakadt a bejelentkezés, majd újraindult. Neki is egy rom cserét ajánlottak...

-
xAttilax
őstag
Valaki használ PowerAmp-ot?? kíváncsi lennék mennyire csökken az akku idő, mert elég komolyan használja a procit a gyárihoz képest.
-
maláj
addikt
nekem ismeretlen hibával nem kezdi + a fw frissítést

"madzagos" KIES-sel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vyndree
őstag
Nem az volt a gond, hogy a rootolt, nem gyári ROM-ot akartad frissíteni gyárira?
Szerintem ha beviszed rootolt custom ROM-mal a szervizbe, fel fogják számolni a munkadíjat. Olvasd el a felhasználói kézikönyv garancia vesztéssel kapcsolatos idevonatkozását.Próbáld meg azt, hogy Odinnal ráteszed a gyári nem magyar fw-t és azt próbáld meg hivatalosan frissíteni. Ha nem csináltál még ilyet, akkor nagyon bele se vágj, keress egy szakit akinek van már benne gyakorlata.
-
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree
üzenetére
néztem a blogodat, még mielőtt megvettem a galaxyt. én már a root-os magyar rommal vettem használtan, szóval...
délután (munka után) hazaérek és megpróbálom odinnal. addig nem is viszem szervízbe, mert mindenképp kellene egy gyári rom...
egyébként az aradi utcában milyen a hozzáállás ilyen rom frissítésre? Mert lehet egyszerűbb lenne odavinnem. -
nexus6
aktív tag
válasz
Roliiii
üzenetére
hát lehet ma délután otthon megpróbálom. még ilyet nem csináltam... nem akarok pingpong ütőt csinálni belőle, mert nagyon bejött filmnézésre meg gammára az omnia 2 után. Persze az omniának meg voltak a jó oldalai. Pl.: android állandóan elinduló progik, 1000 rom. Omnia 2 stabil t-s szoftverrel, kb. másfél két havonta kellett újraindítani, 30-50 mega memória...

-
nexus6
aktív tag
Na hálaistennek, tegnap éjjel elkezdtem a frissítést. 73%-nál újraindult a készülék. Azóta folyamatosan boot, majd újraindul. Próbáltam a hr-t is, semmi folytatja tovább a samsung felirat, majd kikapcsol. Ma viszem szervízbe...

-
andriskka
csendes tag
Szisztok.
Van egy eladó Samsung Galaxy S WiFi 5.0-ám, ha valakit érdekel íron privátot és megbeszéljük. -
Gaabbaa
aktív tag
én is frissítettem wifin keresztük!
gyorsan lement a dolog, 11,99mb-os frissítési csomag volt. -
kerekfej
őstag
-
kerekfej
őstag
válasz
TheVeracLord
üzenetére
-
kerekfej
őstag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Samsung KIES-t töltsd le, majd USB módot állítsd át a kütyün KIES módba és kezdődhet is a frissítés a csatlakoztatás után.
-
kerekfej
őstag
válasz
TheVeracLord
üzenetére
Nekem a régi feloldás jobban tetszett. Valószínűleg érdemi újítás nincs is ebben a firmware-ben, csak az Apple gyakorolt nyomást a Samsungra.
Az Apple levédetett egy ujjmozdulatot
A Screenshot készítést mondja már el valaki! Ezt hiába próbálom.
Nah rájöttem: Középső gombot és a visszanyílat majdnem egy időben kell gyorsan megnyomni egyszerre, de a középső gombot előbb kell kicsit nyomni.
-
xAttilax
őstag
meg végre ha zene fut a háttérben akkor a lehúzó menüben látszik a szám címe is
-
Tin
veterán
felrakta valaki a legújabb gyári firmware-t?
kies-en frissíttem volna, de eldobta a telót frissítés elején, és download módban ragadt. nem bírtam kikapcsolni, de a szervizes srác igen... balfi voltam, nagyon sokáig kellett nyomni a kikapcsolót.
NE FRISSÍTSETEK KIES-EL!!!!
utána felraktam simán a telefonos menüből wifin, 12 MB az egész, 5 perc sem volt.
firmware 2.3.6, kernel 2.6.35.7 se.infra@SEI-43 #2, build GINGERBREAD.XWKP6
új lett a lock screen, a belső menü, meg egy-két apróság. megnéztem utána kiessel, legfrissebbnek írja, szóval tényleg ekkora csak a frissítés. szerintem ez ugyanaz a frissítés, mint a nyugati régió XXKPH-ja, csak ebben a keleti nyelvek vannak benne.
fogyasztásról, memóriahasználatról még nem tudok nyilatkozni. ha valaki igen, szívesen veszem.
-
tome.jr
addikt
A Voda kapcsán se úgy csináltad a dolgokat ahogy kellett volna.
Mikor kiderült, hogy amiatt a 4k miatt nem engedik felbontani a szerződést ami nem is járt volna jogosan, akkor kellett volna egy felmondó levelet írni és az ügyfélszolgálaton pedig átvetetni a sim kártyát jegyzőkönyvvel. A felmondás miatt és a sim kártya hiányában nem tudod tovább használni a szolgáltatást, tehát nem számlázhatnak ki újabb havidíjat. Ha mégis megteszik akkor nem fizeted be, ha akarnak menjenek bíróságra, ott úgyis kiderül, hogy egy kamu tartozás miatt nem engedték meg a felmondást.Alapvetően az a probléma, hogy a jogot és ezáltal a saját lehetőségeiket nem ismerő embereket mindenhol próbálják megvezetni, sajnos ez sok esetben sikerül is.
-
pcnet
addikt
válasz
tome.jr
üzenetére
Természetesen elsőbbségi ajánlott levélként adtam fel. Egy 35-40e ft-os cuccot nem fogok sima levélként/csomagként feladni. Abban igazad van, hogy fogyasztóvédelemmel kellett volna fenyegetőzni. De sok esetben ők sem tudnak mit tenni. Nyomtam már fel Vodát is, mert olyan opció volt kártyámon aktív ami az adott tarifacsomaghoz nem is választható. Végül elengedtek négy havidíjamat (4x1e ft) aztán mikor lejárt a szerződés egyből mentem be, hogy bontani szeretném a szerződést. Közölték velem, nem lehet, amíg számla tartozásom van. 5ezer pár száz forint hátralékom volt. Kiderült a 4e ft-ot amit elengedtek most kamatostul követelik vissza. Gondoltam a fogyasztóvédelemre, de akkor sem tudtak segíteni. Egy jogász ismerősömmel beszéltem aki azt ajánlotta fizessem inkább be azt a "pár" ezer forintot, mert csak polgári peres útra tudom vinni a dolgot, de ott egy Vodafone méretű céggel szemben esélyem nincs. Fizethetem a perköltséget és a hátralékot. Szóval ennyit fogyasztó védelemről is. Látszólag elengedték a havidíjat, utána meg kamatostul követelik.
Vodánál egyébként többször is eljátszottuk ezt a fogyasztóvédelem dolgot, volt, hogy 38e ft-os számlát küldtek ki, mert szerintük túlléptem az 1 GB mobil adatforgalmat és akkor maz még 17e ft volt és GPRS alapon. Jó vicc! Erre azt válaszolták, hogy nem tudják naprakészen tartani a rendszerüket, ha lekérdezem az adatforgalmam az akár lehet több napot megelőző állapot is. És különben is a ConnectMe szoftver egy tájékoztató jellegű adatot közöl. Köszi! Telefonom adatforgalom számlálója 700 valahány megán állt. Ha ConnectMe téved pár %ot, ok, van egy bizonyos hibatűrés. De +30% az már kicsit meredek. És Vodának volt igaza. -
tome.jr
addikt
Ilyen esetben alap, hogy tértivevényesen adod fel a csomagot, hogy igazolni tudd még gar időn belül átvették. Hát persze, hogy arra hivatkoznak, hogy az ügy lezárva, így nem került nekik semmibe a dolog. Tájékoztatni kellett volna őket, hogy rendben akkor a fogyasztóvédelemnél folytatjuk. Ez szokott működni, főleg úgy neked van igazad. Ne haragudj, de elég amatőr módon jártál el ha ezt benyelted

-
pcnet
addikt
válasz
Roliiii
üzenetére
tome.jr: Igen, én is pontosan erre hivatkoztam, de azt mondták már lezárták a a garanciát, nem tudnak vele mit kezdeni.

Roliiii: Nem, mert 2 hét volt még vissza a garból mikor postára adtam. Fel is hívtam őket, hogy megérkezett e és mondták hogy igen. Tehát gar időn belül kezdték meg a javítást. Telefonban nekem azt mondták, hogy már bevizsgálták, valószínűleg kijelző csatlakozó lazult fel, vagy kijelző csere lesz. Erre megoldották egy szoftverfrissítéssel. Ha lejárt volna a gar, akkor a szoftverfrissítést is fizetnem kellett volna.
-
tome.jr
addikt
Ha garidőben leadtad a hibával és nem javították, hiába telt le a garancia, kötelesek lettek volna megcsinálni hiszen a bejelentés és leadás még határidőn belül megvolt. Lényegében gusztustalan módon átb@sztak. Én biztos nem hagytam volna annyiba, irány a fogyasztóvédelem.
-
pcnet
addikt
Nálam sajnos postán ment a dolog. 65 km-re volt a legközelebbi szerviz és 260km-t nem akartam autózni. Postaköltség olcsóbb volt. :/ Mire vissza kaptam, nem volt rá gaz. Felhívtam a szervizt, hogy arra tekintettel, hogy még volt gar mikor a hibát bejelentettem és a hiba most is fennáll nem javítanák e meg? Azt mondták garanciával már nem. Ha állom az anyag költséget és a szerviz költséget akkor minden további nélkül. Azt már meg sem kérdeztem mennyi lett volna, de ha 32e ft csak a kijelző, akkor gondolom 40ből nem úsztam volna meg a dolgot. 40e ft-ért meg nem javíttatok egy 35e ft-os telefont. Most másodtelónak használom. Meg MP3 lejátszónak mert pici és szépen szól.

-
matyiGo
aktív tag
végül elment 42-ért elég hamar és több komolynak tűnő érdeklődő is volt szóval
ne adjátok alább.
...hiányozni fog
-
agabe
addikt
nohat azt wave-t at sem kellett volna venni, mikor odaadtak kiprobalod, es ha nem jo nem irod ala a papirt, hogy javitva atvetted. meg kellett volna csinalniuk, es sajna szervizpont fuggo is a dolog gondolom, de persze ez akkor is szemet huzas volt...en nem vettem volna at.
a tobbi meg...minden elromlik elobb-utobb, es sajnos mostanaban az elobb a a jellezobb. tervezett avulasban nagyon jok manapsag a gyartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Xperia és Touch Wiz launcher is van benne. Egész jól néz ki! Hamarosan írok tapasztalatokat. 
Szervizben 3.500ft-ért rá rakják. A legfrissebb magyarul is tudó custom ROM az általam pár hozzászólással feljebb linkelt.

hol vetted hogy feketét kaptál?

én pl. a led light nevű appot használom, ki lehet tenni widget-jét is az "asztalra" ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)