Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dibandi
csendes tag
Nem tudom megoldódott-e a problémád. Napok alatt jöttem rá hogy hogy is kell. Nyomvatartod a home gombo természetesen előjön az ablak az utolsó hat alkalmazással nyomd meg a visszanyilat egyszer röviden eltünik az ablak a home gombot végig nyomva kell tartani. Majd ujra nyomd meg a visszanyilat de tartsd is lenyomva engedd el a home gombot majd a vissza gombról is leveheted az ujjad és elkészíti a képet a screenshot mappába. Remélem segítettem.
-
ha5aws
tag
Sikerült!
Hátha még valakit érdekel a képernyőmentés. @ngryb1rd megoldása a jó csak fürgének kell lenni. Szóval a sorrend: home de csak addig míg a feladatkezelő elő nem jön közben a vissza gomb utána menü. Elég gyorsan egymás után de az elején a home+vissza együtt utána vissza+menü együtt, aztán jön a fényképező zárhang...
Jó szórakozást.
Üdv: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)