Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

aramis00 tag válasz  @matthew@

üzenetére @matthew@

üzenetéreUSB-s rákötés témában: nem volt még szükségem rá (lehet modemezni lehetne?), ezért nem is jártam utána, h mik a lehetőségek. 
 Ha csak az adatok mozgatása miatt kérdezed, akkor nekem a legegyszerűbb ez: van egy olyan mikro méretű kvázi pendrive-om, amibe a microsd kártyát betolva rögtön dughatom a PC-n az USB-be. Kingmaxnak van ilyen, pl. CR-03.
- 

aramis00 tag válasz  @matthew@

üzenetére @matthew@

üzenetéreMM-ban szinte az egész Samsung tablet portfolió kint van, szerintem az összesben (Pécsett biztos). Nekem az 5" lett az ideális. A 7" már csak "rendes" táskában fér el. Ez meg simán elfér a kabátzsebemben. Ha mégis táskázok, akkor kameratáskát használok mostanság, ha viszek magammal kütyüket, abban jól elvan a fényképező, a 2.5"HDD külső vinyó, meg egypár kábel társaságában. Otthon van iPad, de azt sem szeretem hordozni az előbbi okból. Az egyetlen hátrányunk, h "csak" wifi, de ennyi pénzért ajándék így is. Jelenleg kb. a Note lenne (nekem) a legjobb ilyen méretű kütyü, de az aranyárban van. Ha mindig hordasz magaddal (nagyobb) táskát és van helyed erre a táskádban, és ha tényleg SOK filmet néznél, akkor inkább válaszd a 7"-t! ui. telóban meg pont a 3,7" szerintem az ideális, ami neked van. A 4"-os Galaxy S-emmel hosszabb idő után sem barátkoztam meg, pedig nincs kis kezem. A Galaxy W mérete nyerő nálam, de ott meg sajnos a kijelző nem amoled... 
- 

- 

ha5aws tag válasz  @matthew@

üzenetére @matthew@

üzenetéreSzia! 
 Több navigáció is működik. A sokak által ismert iGO, és a Sygic a legjobb. Használtam mind a kettőt, kisebb rigolyáktól eltekintve jól működnek. A programok csak GPS vevőt igényelnek (be kell kapcsolni) utána a megadott célpontra navigál a megadott opciók alapján. A neten bőven találsz rá leírást. Androidra az iGO amigót adaptálták. Egy teljesen leegyszerűsített navigáció, de mindenhova elvisz.
 Üdv: Gábor
- 

Tin veterán válasz  @matthew@

üzenetére @matthew@

üzenetérefilmezésre a 40 colos tévé az igazi, vagy még inkább a mozivászon  5" nem erre való, de a 7" sem, szerintem. de, youtube videókra, vagy ha várakozol valahol, bkv-zás közben, vagy olyan helyen ahol el kell ütni az időt, biztos jó. nekem tökéletes a mérete, igaz én inkább olvasgatok rajta. egy feltöltéssel kb 8 óra használatot bír. ez a gyári adat is, ezt szerintem bírja is, nekem a kijelző 8 órányi használata után szokott 10% alatt lenni, de volt már 9 óra is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő