Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
mareggel frissités fogadott... de még semmit nem vettem észre, hogy javulna
-
xAttilax
őstag
Valaki ICS??
-
xAttilax
őstag
Valaki használ PowerAmp-ot?? kíváncsi lennék mennyire csökken az akku idő, mert elég komolyan használja a procit a gyárihoz képest.
-
xAttilax
őstag
meg végre ha zene fut a háttérben akkor a lehúzó menüben látszik a szám címe is
-
-
xAttilax
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Pont ilyen tokom van
tényleg frankó, szépen megáll a kis gumírozott lábán és minőségileg is egyben van (azért kíváncsi vagyok meddig bírja). amúgy ajándékba kaptam és előtte rendeltem e-bayről egy 1200 huf-os műanyag tokot... kíváncsi vagyok az mennyire lesz kidolgozott -
xAttilax
őstag
Nem szeretnék süket lenni csak azt nem értem, hogy miért kell korlátozni ilyen szinten? jó galaxy s wifi 5 nem vészes de 1-2 sony mp4 élen jár ebben... de van egy kommersz philips vibe-om (ami persze hangosabb) és ott be tudom állítani a limitet. szóval meg lehet oldani értelmesebben is.
-
xAttilax
őstag
Sziasztok! Lenne egy hülye kérdésem
ez a cucc mennyire használható a "mindennapokban " mint mp3 lejátszó? értem ez alatt, hogy mennyire gáz a nagysága? vagy kezelhetősége (pl buszon egy kézben megtartani, számot váltani..stb) nagyon tetszik csak picit félek tőle, hogy a mérete miatt nem lenne annyira használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ami nálam pl nagy csalódás is volt... de meg lehet szokni és nem szól rosszul.
tényleg frankó, szépen megáll a kis gumírozott lábán és minőségileg is egyben van (azért kíváncsi vagyok meddig bírja). amúgy ajándékba kaptam és előtte rendeltem e-bayről egy 1200 huf-os műanyag tokot... kíváncsi vagyok az mennyire lesz kidolgozott
ez a cucc mennyire használható a "mindennapokban " mint mp3 lejátszó? értem ez alatt, hogy mennyire gáz a nagysága? vagy kezelhetősége (pl buszon egy kézben megtartani, számot váltani..stb) nagyon tetszik csak picit félek tőle, hogy a mérete miatt nem lenne annyira használható.