Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

agabe addikt válasz  Mymelody

üzenetére Mymelody

üzenetéreelőször sgs 1 mellett gondoltam, hogy nem fog kelleni...hát az sgs 1-en szöveget olvasni weblapokon rémálom a pentile elrendezésű pixelek miatt. 
 sgs 2 -nél már nincs ilyen probléma, mert az olvashatóság ugyanolyan jó (nemtom melyik jobb...vannak különbségek, de olvasásra egyformák), viszont ez sokkal tovább bírja + nagyobb a képernyő, meg a hangszórói is jobbak...meg masszívabb is.
 sosem gondoltam, hogy két hasonló méretű androidos cuccom lesz egyszerre, de ezt valami 7"-os tabletre cserélném le esetleg, viszont azokból a jók még csak most jönnek (már ami igazán előrelépés a yp-g70 -eshez képest hardverben) drágán, szóval úgy tűnik ez marad.
 Nem bántam meg, hogy megvettem...egyedül a romolhatóságot hiányolom benne, de ezt már pár telón kiéltem kicsit azóta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EAFC 26
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)