Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Vyndree őstag Ma eljutottam odáig a sok telepítés és bosszankodás után, hogy az adnroid verziója 2.2.2-es. Érdemes ezt frissíteni? a 2.3.5 mivel tud többet? Ha szeretném a frissítést, hogyan fogjak hozzá? 
 Bosszankodás azért volt, mert a Marketes programokat mind teleteszik felugró reklámokkal.   
- 

Vyndree őstag Nem volt még 2-es androidos készülékem, de ahogy nézem, nem is olyan rossz. A Transformeren 3-as volt azt nagyon szerettem, ez egy picit egyszerűbb, kevesebbet is tud, (segédprogramokkal minden pótolható) de amit tud azt nagyon jól. 
 Amire nekem kell, arra nagyon jónak tűnik. (navigáció, filmezés, játékok, fotózás, videózás)
- 

ha5aws tag Szia! 
 Túlságosan én sem ismerem a samu lelkivilágát, így csak ötleteim vannak. A telepített programokat próbáld minimalizálni, az egyéb adatokat lementeni külső tárolóra és törölni. Utána egy gyári adatok visszaállítását kérni a beállításoknál. Magyarul egy szűz géppel indítani amin kevés az adat. Esetleg egy másik PC-n megpróbálni hátha ott nem tetszik neki valami. Remélem valamelyik segít.
 Üdv: Gábor
- 

ha5aws tag Szia! 
 A Samun csak a Kies mód legyen beállítva a csatlakozás előtt. Amikor a program összeszinkronozott a Samuval (kiírta a tipust YP-G70 csatlakozva) elvileg rá is kérdez, hogy frissítheti-e. Utána csak követni kell a kérdéseket és frissít. Akku legyen feltöltve!!!
 Üdv: Gábor
- 

ha5aws tag Szia! 
 Akkor talán a többi beállítást meg kellene vizsgálni. Nálam az első csatlakozásnál a driverek telepítése után kb. 15 perc volt a frissítés. USB beállításoknál gondolom a Kies volt beállítva. Az sem baj, ha a net kapcsolat a frissítés alatt stabil a PC-n. Ha így nem megy próbáld Odinnal. Azt még nem próbáltam de leszedhető hozzá minden és a fórumba is volt már róla szó.
 Sok sikert: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rap, Hip-hop 90'
- Hobby rádiós topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindenkinek köszönöm a segítséget!
 Mindenkinek köszönöm a segítséget!