Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz koszegii #6262 üzenetére
Én november 26-án rendeltem fóliát és zseléstokot, de még azóta sem jött meg. Pedig ott 6-14 munkanap volt írva. De nem parázok. Majd megérkezik. Dealextremeről volt már másfél hónap postázás is...
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
szab.tam
nagyúr
válasz koszegii #6557 üzenetére
én elhsizem, de amikor egy hieroglifát elnyomok, és állok egy féltéglával a kezemben, akkor hiába írjátok, hogy ja, hát azt nem úgy kellett volna...
és a telepített kies-sel is problémáim vannak.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
tomiii007
senior tag
-
Carline
őstag
válasz koszegii #7473 üzenetére
Bekapcsoltam a TalkBackot és azóta beszél állandóan.
Kissé robotos de érthető magyarsággal.
Zárképernyőn ha hozzáérek az órához, bemondja az időt, dátumot.
Lezáráskor: Képernyő kikapcsolva, csengetési hangerő 25 százalék.
Alig tudtam feloldani a screent. Belépni sem volt egyszerű a menüjébe hogy kikapcsolhassam a TalkBacok, mert duplán kellett mindent érinteni és csak utána lehetett görgetni.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
sheep
addikt
-
Acef
addikt
válasz koszegii #8677 üzenetére
Sziasztok!
Tárcsázó sms névjegyek gyorsabb megnyitása érdekében: ne! a visszagombbal lépjetek ki, mert a kkor zárja az alkalmazástm. Megoldás: használatuk után a home gombot használni! Ezzel a köv. Ram törlésig, vagy restartig várakozás nélkül belép, ramot nem eszik... -
törölt tag
válasz koszegii #8682 üzenetére
Hmm... Érdekes. Nekem annyi bajom van csak a drive mode-ban, hogy bt headset esetén a hívásfogadó gombot hosszan nyomva bemondja az időt, de be is lök a hangvezérlésbe. ez utóbbitól kellene megszabadulni.
Apropó bt headset. JB alatt mintha nem váltana a bt headset a zene és a telefonmód között. Így viszont iszonyat halk a túlsó fél hangja.
Onnan tudom, hogy van zene, és hívás mód, hogy a bt headset fel lett tanítva pc-re skype alá és a fenti két hangeszközként azonosítja magát. -
dussy
őstag
válasz koszegii #8840 üzenetére
Köszi, igen látom!
Előtte érdemes factory reset? Honnan tudom melyik a magyar ROM [EZEK KÖZT]?Lehet kivárok pár napot. Ha tudnak a bugról lépni fognak,nem?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Fitzgerald
veterán
válasz koszegii #9665 üzenetére
Persze, mert a hazai vállalkozások rá vannak kényszerítve az okoskodásra.
Európában talán sehol máshol nem szopatják annyira a vállalkozásokat, mint itt.
Amúgy én sem szívesen vásárlok itthon.
Okoskodnak, próbálnak hülyére venni. Egyszer régen, kb. 8 évvel ezelőtt 3 órát álltam sorban a Műjégpálya előtt a kölcsönzőnél kb. -10 fokban. Előtte megvettem a jegyemet. Orrom előtt csukták be az ajtót, hogy elfogytak a kölcsönözhető korcsolyák. Jó,akkor jegy visszavált. Nem akarták visszaváltani, úgyhogy majdnem ki kellett szednem az embert a vitrin mögül, hogy megtegye azt amire jogszabály kötelezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest