Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az XXLK2 óta nem jött újabb, előtte nemtudom mi volt, de most ez a legfrissebb elvileg. (nevéből ítélve ez nem az I9070P-re készült? t-mobilban csak a "simát" árulják tudtommal)
Én arra lennék kíváncsi, hogy más is tapasztalta, hogy a játékok kicsit lassabbak, többet lagolnak XXLK2-vel mint előtte? Csak egy kicsit, de azért észrevehető. (T-mobilos vagyok)
-
törölt tag
válasz fermacht1994 #5274 üzenetére
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3
-
törölt tag
válasz fermacht1994 #5277 üzenetére
Hűűű, hát nem vagyok benne ennyire a témában, de elvileg itt az összes gyári. Azt nem tudom, hogy ez már a T által megpiszkált vagy az alap samsungos rom. Aki jobban jártas a témában biztos okosabbat tudna mondani
-
törölt tag
válasz fermacht1994 #5283 üzenetére
Nem bugos, össze kell rakni a képet
-
törölt tag
Szerintem az, hogy mennyire lesz jó játékokra 2 év múlva, attól is függ, hogy a jelly bean frissítés hogy változtat a játékok gyorsaságán. Mert pl. x8-on jóval lassabbak 4.1 alatt a játékok, bár ez nem túl mérvadó.
Illetve sok mindentől függ, de szerintem a játékok többségét azért jól fogja vinni, csak az újfajta 3d grafikás csodák. (NOVA, Asphalt, NFS. stb. jövőbeni kiadásai fogják megakasztani) Emellett lassan a mobilhardverek fejlődése is lelassul, és nem fogják évente duplázni a magokat.. persze lehet, hogy a gyártók ezt másképp gondolják De én úgy gondolom nem lesz annyira vészes.Egy T-mobilos nem tudja, hogy az XXLK2 frissítés előtt mi volt a legfrissebb szoftver?
-
törölt tag
A "P"-s verzióban van NFC.
Videót még nem próbáltam, nem vagyok nagy híve a "nézzünk filmet 10 centis képernyőn" dolognak
Elvileg 720p-t viszi, 1080p-t pedig talán nem ( ) de nem is látom értelmét, egy 4 colos kijelzőn. Csak fölöslegesen foglal sok helyet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó ez az s-line tok (ez itt a reklám helye), most gondoltam, hogy leveszem róla, merthát minek, csak vastagabb tőle a cucc, én meg amúgyis vigyázok rá, nemdobálom.. tehát elővettem, hogy lekapom róla gyorsan, aztán azzal a lendülettel el is dobtam a francba (nem szándékosan)
Ezután úgygondolom, hogy jó lesz ez rajta Szerencsére semmi baja nem lett
-
törölt tag
válasz Carline #6260 üzenetére
Nem tudom, nekem egyedül a beállításokban van ez a hiba.. de én egyszer beállítom onnantól nem kezdem el görgetni, meg elég ritkán lépek be, hisz nem kell állítgatni folyamatosan. Emellett én a beállításokon 1 gördítéssel végig görgetek, tehát nem nagyon értem miért olyan nagy baj ez.. máshol nincs (legfeljebb fájlkezelőbe, de azt sem használom gyakran) tehát nem igazán zavar.
-
törölt tag
Telefonkönyvben nekem nincs ez a hiba Üzenetből kevés van, a telefonálást részesítem előnyben, ott nem tudom megnézni. Zenelejátszóban nekem is van, de nem zavar. Fájlkezelőben ott van.. nem zavart eddig sem, nem is figyeltem fel rá, míg nem mondták, úgyhogy én nyugodtan hagyom így, remélhetőleg a 4.1 javítja majd.
-
törölt tag
Pff január van és hol JB ? Retek szamszung megint átvert mindenkit
BUÉK mindenkinek
-
törölt tag
Első bekapcsolás után JB-vel (volt factory utána) normális, hogy kicsid akadozik? Majd helyreáll egy kis idő múlva?
-
törölt tag
Restart után visszaállította a háttérképet a GB-s alapra.
Remélem több ilyen meglepetés nincs..Egyébként eddig elég jó. De ez így elég érdekes volt..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha jb felrakása előtt nem, csak utana nyomtam factory resetet, az mennyire nagy probléma? Mi gond lehet ilyenkor?
-
törölt tag
Ez megnyugtató bàr egy ujrainditas utan a gb-s alap hatter fogadott, ami meglepett..
-
törölt tag
válasz #33253120 #7308 üzenetére
Mindenkinél szürke, a csávó aki azt mondta, hogy neki fekete lett, bebizonyította képekkel....................... hogy szürke neki is.
a510: Ha azt nézzük, S3-ra még egy frissítést sem adtak ki... én ezután inkább nem várom meg, hogy erre esetleg gyorsabban rakják-e rá a sok sz@r alkalmazásuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beccyboy #7480 üzenetére
Gondolom nekik megvannak a szükséges fájlok
Egyébként ha lesz hazai JB, akkor felrakod azt és lesz garancia. Az meg pár hét max. Kivéve T-mobil, ott pár év
ThePoweR: Na igen, ez meg a másik. Függőség megmarad. Egyébként a T-s rom is csak azzal a pár system/app-ba másolt apk-val más.. Én csak azt remélem, hogy a hazai/T-s rom nem lesz lassabb a ruszkinál.. elvileg nem kéne neki, de majd kiderül. A mostaninál is csak a launcherbe vannak kisebb akadások, ha RAM-ot űrítek, bekapcsolom wifit/3g-t, egy pár mp-ig, utána megint simán megy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem módosítom. Legyalulom oszt felrakok egy másikat
Egyébként meg butaság amit írsz, mert ennyi erővel frissítem T-s alap szoftot LK2-re és ugrik a gari. Ezt jelenti, amit írtál.Hivatalos samsung rom.. Lesz olyan szervízes aki elfogadja, lesz aki nem, de megérti, hogy ez ofisöl, és a számláló is 0.. meg lesz aki azt mondja, hogy ruszki rom, gari konec.
De úgyis jön majd magyar független, azzal gondolom beveszik a T-set is.
Mellesleg minek a számláló, ha úgyse azt nézik?
Józan paraszti ésszel: Van rajta egy samsung által kiadott rom. Erre a telefonra adták ki. Counter 0. Ha ezzel azt mondják, hogy megvonják a garit, én körberöhögöm őket.
-
törölt tag
Most biztos hülyeséget írok, túl egyértelmű lenne..
Vannak GB-s kernelek, pl. CoCore. Ezeket nem lehet felrakni JB update után? Így visszalehetne tenni a GB-t, nem? Engem mondjuk nem érint, én megvárom a magyar JB-t és majd lecserélem rá az oroszt..
A fórum nagyon sok 503-as errort dob..
-
törölt tag
válasz McSzaby #7576 üzenetére
Elvesztés nem, max szüneteltetés amíg ki nem jön a magyar vagy a T-s rom. Ha gariztatni kéne addig - szvszpàr hét - akkor ha rossz embert fogsz ki esetleg bukod.. de egy normális szervizesnek kutya kötelessége lenne gariztatni így is. Van amelyik ezt mondja, van aki amazt.. ha 100% biztosra akarsz menni vársz.. míg kijön a magyar, vagy míg valaki viszi jb-vel gariba.. a rom hivatalos, csak a gari kérdéses. Mikor kijön a magyar vagy a T-s úgyis simán fellehet majd rakni... azzal meg simán gariztatják.
Szerk. Mobilról írom kicsit érdekesen fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szaszabee #7706 üzenetére
Nem szóltál volna, bölcs maradtál volna..
Más: Nemrég kérdeztem, de nem emlékszem, hogy választ kaptam volna. Ha egy T-s telefonon a hivatalos független magyar rom van, akkor is "szünetel" a garancia? (tehát T-s telefonnal csak T-s rommal van gari, vagy magyar független rommal is? mivel valaki írta, hogy azt teszik rá a szervízben is, meg hogy nem nézik milyen szolgáltató)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szab.tam #7726 üzenetére
Nem korai.. ez már samsung által tesztelt hivatalos fw, amit kiadtak, hogy ez már fasza, működik és kész.
Én még nem futottam bugokba, gyors mint a GB, ráadásul a PB miatt "folyékonyabb" is. Én meg vagyok vele elégedve, akku idő nekem majdnem ugyanaz mint LK2 alatt. Remélem a magyar hivatalossal sem lesz problémám. Mellesleg az "orosz vacak" jelzőt rányomni valamire amit sose próbáltunk ki elég érdekes. Főleg, hogy ugyanezt az "orosz vackot" kapjuk mi is, minimális módosításokkal.Egyébként az X8-omon volt nap, hogy 20+ rom volt fent, ott ráadásul bootloadert kell nyitni, stb.
Itt meg betallózol egy fájlt, és megnyomsz egy bazi nagy START gombot. Még szép, hogy ahogy kijött, rögtön feltettem.. garancia meg ha nincs is (bár erről hivatalos infó nincs, van aki ezt, van aki azt mondja, - józan paraszti ésszel gondolkodva, gyári fw, counter 0.. ) akkor majd úgyis kijön a magyar, ha gariztatni kell feltolom azt..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom már szerkeszteni az előzőt. JB alatt van egy olyan gomb a beállítások - alkalmazásoknál, még a legtöbb system app-nál is, hogy letiltás. Ez olyan, mint a TB-os freeze? T-s szemét appoknál hasznos dolog lesz
-
törölt tag
-
törölt tag
Sokan úgy beszélnek itt a JB-ről mintha ez a leggagyibb ócska, laggoló és 90%-ban nem működő CM port pre-alpha verziója lenne..Nem az. Aki most felrakja, annyit nyer vele, hogy hamarabb lesz egy olyan rendszer a telefonján, ami minden tekintetben felülmúlja az előzőt, nem is kicsivel. (nekem nincs akku, lag és egyéb problémám) És a garit se bukja el senki. Kivéve ha az elkövetkező pár hétben lesz baj a telefonnal, (akkor sem biztos, attól függ milyen szervízest "sorsol a gép" ) én emiatt nem aggódom.. ha meg kijön a magyar, akkor fellehet rakni azt, és simán lehet vinni szervízbe.
Amit még olvastam, hogy ez most valamiféle mókolás, vagy hasonló lenne. Az, hogy felrak valaki egy gyári (!!) fw-t, az nem mókolás Főleg, hogy az egész folyamat egy bazi nagy start gomb megnyomása..
De győzködjétek csak magatok, hogy ti most milyen bölcs és okosak vagytok, hogy nem raktátok fel a JB-t. De ha lehet csak egymást közt, mert ez már azért sok, amit itt a sok vészmadár művel..Aydan: Ez egy hivatalos, végleges rom. Biztos lesznek még javítások.. de ez nem egy kiszivárgott rom..
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz zragon18 #7883 üzenetére
Te ádáz eretnek, hogy képzeled, hogy ilyeneket írsz?! Ebben a topikban csak szidni lehet a JB-t, és a használóját! Mivel GB-re nem lehet visszamenni pokolra a telefonnal!
Komolyra fordítva a szót,
Másnak is bezárja a gyári launchert a feladatkezelőben a RAM űrítése? Akárhányszor űrítek - elég ritkán - mindig újraindítja a widgeteket, illetve ikonokat újratölti stb. Emellett azt vettem észre, minél többet van kikapcsolás nélkül használva, annál jobban fogy a szabad RAM. Újraindítás után megint 250-300 RAM van szabadon, de idővel megtelik... habár a telefon sebességére ez nincs hatással, így annyira nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hülye kérdésre hülye válasz? Egyébként memória vagy ram? Memóriát nem kell tisztán tartani.. meg a ramot sem... de ha annyira űrítgetni akarod hajrá, csak ez az android makacs egy csávó, kiűríted a ramot fél perc múlva újra megnyitja az összeset. Ja, és ez jobban lefogyasztja az akksit, mintha hagynád békében a ramban... ott ugyanis nem használja a cpu-t.
-
törölt tag
válasz Bécike4473 #7950 üzenetére
Tárcsázóban menü gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest