- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Üdv
meg tudnátok nekem mondani, mennyit lehet elkérni egy ilyen mobilért?
T-s fehér, normál állapot, fóliázva volt.THNX.
-
vallas
őstag
Sziasztok!
feldobtam a t-s JB-t, minden jó szép, de tárcsázáskor, mielőtt hívni kezd, zenél egyet, ezt hol lehet kilőni?
Az eddigi JB-kben, ez vagy nem volt benn, vagy megtaláltam, hol lehet kikapocsolni, de most nem lett meg -
vallas
őstag
Dokkoló!
-
vallas
őstag
válasz
martin555 #19408 üzenetére
Én vettem egy golden akkut 2450 milliampereset, de nem volt jobb mint a gyári, szóval ment vissza az eredeti..
még jó, hogy csak 6 dollár volt postával...
nem gondoltam, hogy 2450-s lesz, de egy 2000-ben reménykedtem...pedig szerintem egy gyári 2000-s akku simán lehetne ehhez a telóhoz, és azzal sokunknak meglenne a 2 nap, ami szerintem már jó lenne... -
vallas
őstag
Na feltettem a német romot+ root+ coco 5.6.2, tesztelés folyamatban.....
-
vallas
őstag
QB-s rootolt 5.6 cocore -s telóra mehet simán a deodexelt német rom cwm alól, és akkor megmaradnak a beállítások?
-
vallas
őstag
Meg tudnátok nekem mondani, hogy mivel tudom meg nézni, mi ébreszti fel a telefont repülő üzemmódba éjszaka?
ugye visszatettem a Coco4.4-t a szerb romra,mert nekem jobban merült a teló, mint előtte, és szombat reggel levettem a töltőről, 5 perc teló, 5-6 sms, szóval alig volt használva, este 9-re 78% ra lement, mondom, ez jónak tűnik, és kinyomtam repülő üzemmódba, és reggel 9-re 32%-ra merült
, mert szinte folyamatosan ébren volt.
-
vallas
őstag
Én most gondolkodok az Y-s rom és Coco 5 re történő visszaváltásra, nekem mintha jobban enné az akkut a B -s rom
az a baj, hogy egyszerre tettem fel a Coco 5-t, és a B-s romot, és nem tudom, melyik lehet az oka...
de most először visszatettem a Coco 4-t, és tesztelek pár napig még B-s rommal, és aztán lehet tolok egy factory reset-t, és ha nem, megy vissza az Y-s rom...
-
vallas
őstag
valakinek nincs meg a stock seclauncher2 apk ez a nova launcher nem tetszik a touchwiz jobban bejön...
-
vallas
őstag
Pure vanilla install indul....
-
vallas
őstag
Most megadta magát a B-s rom, egy hívásnál és újra indult a teló.....
majd nyomok egy cache törlést...
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
válasz
belavagyokbp #14666 üzenetére
nekem is volt ilyen, most ezt próbálom:
[link] -
vallas
őstag
Egy kis infó a B-s romról, hogy megszünteti a híváskor lévő késlekedést, szóval felveszed, és egyből tudsz beszélni....
-
vallas
őstag
válasz
flash- #14598 üzenetére
Ezt annyival egészíteném ki, hogy az update.zip telepítése előtt már töltsd le a coco 5 zipet is a telóra, és miután feltoltad a gyári recoveryből az update zipet, és bejött a cwm recowery, mehet egyből a coco5 zip install , mert rebootnál újból a gyári recowery jönne be.
-
vallas
őstag
válasz
tomiii007 #14574 üzenetére
szerintem az SGSA is megkapja...
* End at Android 4.2.2 update.
GT-I9080 – Galaxy Grand
GT-I9082 – Galaxy Grand DUOS
GT-I8160 – Galaxy Ace 2
GT-I8190 – Galaxy S III mini
GT-I8350 – Galaxy Beam
GT-I8730 – Galaxy Express
GT-I9070 – Galaxy S Advance
GT-I9100 – Galaxy S II
GT-I9105 – Galaxy S II Plus
GT-I9260 – Galaxy Premier
GT-N7000 – Galaxy Note
GT-S6310 – Galaxy Young
GT-S6312 – Galaxy Young DUOS
GT-S6810 – Galaxy Fame
GT-S7710 – Galaxy X Cover 2 -
vallas
őstag
Az új B-s rom mehet fel odinnal a Q4-re, és akkor nem kell semmit újra beállítani ugye?
utána meg cwm install, majd root, és coco 5.0 ha kell? -
vallas
őstag
Hi!
nagyon mondjátok, hogy jobb a CoCore E-4.2 mint a Tz4.1, kipróbálnám.
Megnéztem az xda-n , de két letölthető fájl van, az egyik Cocore e-4.2 cwm.zip, meg TWRP. zip.
Nekem a TZ4.1 alatt cwm van, tehát gondolom, a cwm.zip-t kellene be flashelnem ugye?
vagy ha a twrp-t flashelem, akkor a recoveryt is lecseréli alatta?és a másik kérdés, hogy volt cwm alatt valami reboot bug, ez a CoCore 4.2 alatt is van van még?
-
vallas
őstag
válasz
fishman985 #10921 üzenetére
THNX!
-
vallas
őstag
válasz
fishman985 #10874 üzenetére
ne tartsd magadban.....
-
vallas
őstag
Szia sheep!
kipróbáltam az átlátszó status bart, de nem tetszik.
visszatettem a régit, de a Q4-s kernelen szürke a status bar, nem fekete, mint előtte, és eléggé zavar.Kerestem xda-n ezt találtam [link]
itt a mods résznél van egy black status bar, ez szerinted mehet az általad írt módon?
-
vallas
őstag
válasz
Carline #10731 üzenetére
Szia!
Ha jól értem a blogod végét, akkor odinnal felrakom a z-s kernelt a a Z-s JB telóra TZ3.5 helyett, nem veszik el semmi beállítás, nem kell újra lakni, utána elvileg kiessel fel fog menni az Q4-s JB ,szintén marad minden, majd ha akarom, akkor megint mehet fel a TZ3.5-s kernel terminalból....
-
vallas
őstag
Nekem Z-s romra TZ3,5 kernellel, nem megy fel.
Eindul a kies, sír hogy frissítene, mondom oké, letölt molyol, újraindul a teló, itt valami U8500 usb rom-t akar a win telepíteni, de nem talál drivert.
A teló elindul kéri a pint, de marad z-s, a szoftverfrissítés folyamat, meg csak ott áll, és se kép se hang.
ha valaki tudja odinnal hogy kell jöhet...
-
vallas
őstag
Ugye az nem zavar be, hogy TZ 3,5 -s kernel van fenn az új romnak?
-
vallas
őstag
ma nem tudom mit csinál a teló, de reggel 9 kor levettem töltőről, és 46% van, pedig max 10 percet beszéltem, és 5 sms-t kaptam.
Az android operációs rendszer 35 % on van az akksinál, meg valamiért folyton ébrenlétben van a gép, de nem tudom miért....
egy ötletem van: lejárt az exchange jelszavam, de nem is kérdez a gép rá, de lehet a háttérben folyton frissíteni akar?
nincs valami app rá ami mutatja mitől lehet ébrenlétben a teló?
-
vallas
őstag
már TZ3 kernelen, most tesztelés jön....
-
vallas
őstag
Valaki használja ezt a ThuϟderZap Reloaded 3.0 ★ Clockworkmod Recovery 6.0.2.7 kernelt?
valami tapasztalat róla?
mit is csinál ez pontosan, kb olyan mint ha BIOST frissítenék egy alaplapon?
-
vallas
őstag
Sziasztok!
ma rootoltam a telót Zip-el, megjelent a Superuser az alkalmazások közözz, de nem sok mindent tudok csinálni vele.
Hogy kell pl a Chat on nevű méltán híres alkalmazást eltávolítani vele?
Z-s JB van.
-
vallas
őstag
Most frissítek z verzióra y-ról, drukkoljatok....
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
Egy ilyet elfogadnék, de még itthon sehol sem láttam...
-
vallas
őstag
Sziasztok!
az android JB tud kikapcsolt állapotból ébreszteni? még mikor először volt egy blade1-m akkor nem tudott, azóta ez változott, vagy csak repülő módból tud ébreszteni?
ha megcsinálom a rootot, a sd kártyáról zipből telepítve, az visszavonható, és növeli a Binary countert?
-
vallas
őstag
sziasztok!
lenne még egy kérdésem, átküldtem a régi telómról pár fontos sms-t, ami eddig a másik telefonon mentett sms néven futott, és nem látszott egyből az sms-k között, ezt meg lehet androidon is oldani valahogy?
védett üzeneteket látok, ez lehet az amit akarok?
-
vallas
őstag
Sziasztok!
pár kérdés, apróságok, de hát ha tudjátok
a tárcsázás előtti kis dallam kikapcsolható?
illetve, van e olyan beállítási lehetőség, hogy mondjuk, a tárcsázóbóli telefonálás után , ha leteszem, ne a tárcsázóba dobjon vissza, hanem mondjuk a főképernyőre.thnx előre is...
-
vallas
őstag
Hi !
meg van a teló.... és már 4.1.2 van rajta
gondolkodtam mi legyen, de aztán győzött a kíváncsiság, és sheep leírása alapján pöccre felment, egyenlőre ismerkedünk....
-
vallas
őstag
HI!
Szükséges, hogy bent legyen a sim kártya a JB flasheléskor, vagy mehet anélkül is?
-
vallas
őstag
Ma szóltak, hogy megjött a drágaszág a céghez, és holnap megkapom
már mindent letöltöttem, amit lehetett, kies, JB , odin ilyesmik, de még nem döntöttem el, hogy legyen e egyből frissítés, és utána lakjam be a telót, vagy fordítva...
-
vallas
őstag
És eldőlt, hogy én is belépek a klubba, ma rendelték meg a cégnél, elvileg a fehéret
most már csak ki kell várni, hogy meg jöjjön.....de addig is szedem az infókat, mert azért a BB eléggé más tészta.
-
vallas
őstag
most már tényleg fel kell gyorsítanom a telefon beszerzését, mert felizgattatok ezzel a JB-l.
én egy fehérre pályázok, remélem nem fogy ki a készlet még egy hétig....
-
vallas
őstag
Egyre jobban tetszik ez a teló, lehet januárba, belépek én is a klubba....
Az alapszoftver tudja a gyorshívást, hogy 2-9 ig a gombok hosszú nyomására tárcsáz....?
bb8900 után volt egy blade 1-m fél évig, de nem tudtam megszokni, most bb9780 van, de egyre inkább használnék "odanyúlós" telefont, de az új BB nem hiszem, hogy értelmes áron lesz egy ideig....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest