Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
gusthy
veterán
Ezt nem hiszem el.
Tessék utánaolvasni. A 2.3.4-ben jelent meg a támogatás először, akkor még elég limitált módon. Aztán fokozatosan fejlődött, ÉS a gyártók is sokmindent hozzátettek a 2.3.x alatt is.
Aki nem hiszi, annak Google a barátja.
Lehet rákeresni arra, hogy android 2.3.4 dual core support.Ha valaki attól érzi magát hozzáértőnek, hogy azt szajkózza, hogy a GB-ben nincs duál core support, akkor azzal nincs mit tenni. Futtassa le a linpackot, és elmélkedjen.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Valóban nem enged 400 alá, de szvsz príma így is. Idle-ben keveset fogyaszt, mert ha nem használom nagyon, 3 napot is kibír a cumó, 3-4 órás kijelzőhasználattal, emellett sem a 720p-s, sem pedig a YT videók nem akadnak. Tudom, nem a kérdésedre válaszolok, de szerintem hagyd pegasusq-n, nekem 2 hónapja van azon, eddig príma - szintén CC 5.6 kernel most épp.
-
szivacs1987
aktív tag
Mintha a forumon olvastam volna valamikor, hogy hibás file (ha jól emlékszem mp3 volt) is okozhatja. Próbáld meg, hogy letörölsz minden mp3-at, és úgy is megnézed. Ha úgy jó, akkor elkezded visszapakolni, és figyeled. Igaz ha sok mp3 ad van akkor sokáig eltarthat, hogy kiszűrd melyik miatt volt, ha az miatt volt.
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Simba86
senior tag
egyszerű:
felteszel egy cocore kernelt twrp alól, amiben cwm van
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
badrian250
tag
-
flash-
veterán
"nem értem mért nem baràtok a nofrills meg az energiatakarékos mòd"
nem pont jól fogalmaztam.
Mert Energiatakarékos módot ajánlott bekapcsolni, csak ne felejtsük el a beállításaiban(beállításait úgy érhetjük el hogy ha lehúzzuk a rólót akkor az energiatakarékos mód ikonon tartsuk nyomva az ujjunkat pár másodpercig) a pipát kivenni a cpu energiatakarékosság mellől(hisz pont ezt csinálja a nofrills,tehát ne dolgozzanak egymás ellen szerintem érthető olyan mint több vírusirtó,stb..)Képernyő,érintés visszajelzés mellett maradhat a pipa ezeken felül elvileg takarékoskodik a wifi,bt,stb, funkciókkal is tehát Enerergiatakarékos mód legyen bekapcsolva csak ne legyen bópipa a cpu energiatakarékossák mellett amennyiben nofrills-t használunk.
érdekes hogy különben a nofrills fejlesztője tavasszal még nem is tudta hogy van ilyen funkció androidon hogy energiatakarékos mód
[link][ Szerkesztve ]
-
őstag
Szvsz teljesen jó, bár már volt egy random rebootom
Úgy vettem észre hogy ennek az egész random reboot bugnak már anno CM 10.2 alatt is a GPS-hez van köze
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
V!ck
senior tag
Sosem foglalkoztam vele, tökmindegy hogy áll az akksi, minden este töltőre dobom De egyébként a gyári 4.1.2-höz viszonyítva nem tapasztaltam negatív eltérést, készenlétben nem szívja semmi, én meg vagyok elégedve vele.
(Reggel 6kor rántom le töltőről, este 6kor érek haza, kb 40-50%-os töltöttséggel általában, attól függ, mennyi időm van melóban nyomkodni. Kicsi facebook, kicsi messenger, 1-2 rövid telefon, ebéd közben böngészés, Top Eleven, Viber, email.... buszon oda-vissza 2x 20perc aktív netezés + hazafelé 20perc buszra várás netezéssel. Kb így használom minden nap.)
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest