- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csori72
aktív tag
válasz
szab.tam #33652 üzenetére
ha pontosa ugyanaz a típus (i9070-i9070 ; i9070P-i9070P) akkor igen. kombinálva nem hiszem, h jó sülne ki belőle.
sztem a legjobb recoveryben a backup and restore, és ezt otthon kb 5 perc alatt el lehet végezni.
minden telepített alkalmazást, névjegyet, üzenetet beállítást visszaállít.
én éppen ma pakoltam újra barátnőm telóját, de csak a saját mentésem volt, így azt kapta az övé is. -
-
Csori72
aktív tag
válasz
szab.tam #33521 üzenetére
tőlem az ügyfeles szimplán megkérdezte amikor beállította a számom, h reklám ajánlatokkal meg kereshet e a upc. mondtam neki, h határozott nem a válasz.
5 hónapja van beállítva, azóta 1x telefonáltak rám, h le fog járni a szlám (utolsó) befizetési határideje. bementem befizettem, és azóta megint béke van. ennek 1 hónapja.valamiért biztos "elfelejtette" ezt a kérdést feltenni neked
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
szab.tam #33529 üzenetére
Legegyszerűbb lenne megmondani hogy ne keressen többé.
Ha ez nem megy, akkor meg nem tökmindegy hogy mit tapasztal ő azáltal, hogy letiltod? Nyilván azért csinálod az az egészet mert nem érdekel.
Miért nem próbálod ki a letiltást egy másik számmal, ha mégis ennyire számít ez? -
K e n y a
tag
válasz
szab.tam #33529 üzenetére
" a kérdés, amit az feljebb is feltettem, hogy
mi történik ilyenkor." - kicsöng egyet, majd meg is szakad a hívás. Ebből Te semmit sem veszel észre, (még a kijelző sem világít) a híváslistádban benne lesz elutasítottként... Visszahívni visszatudod. Nagyjából ennyi. Jah, még annyi, hogy az áthúzott kék karika mellé odatesz egy A betűt (gondolom, hogy automatikusan lőtte ki) -
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #33527 üzenetére
konkrétan ez a szám.
+3615100504
de még hétvégén is hívnak...****
rákerestem.
nem egyedi....
[link]****
tehát tiltom.
a kérdés, amit az feljebb is feltettem, hogy mi történik ilyenkor.
nem ismétlem meg....konkrétan....
nem egyebekre vagyok kíváncsi.
asszem ezt írtam is.
asszem.
thx. -
Aldi
tag
válasz
szab.tam #33524 üzenetére
Hát őőő én Kaspersky-vel letiltottam egy számot és nem tudott hívni de vissza engedélyezni nem nagyon engedi már töröltem is a Kasperskyt a CM-nek a tiltólistáját is kikapcsoltam már de még mindig nem tud hívni.Erre valaki tud megoldást ? :$
Jah és foglaltat jelzett neki illetve nekem nem mutatta azt hogy hívnak , csak annyi hogy ha a hívásnaplóra megyek , de csak is akkor ! -
Acef
addikt
válasz
szab.tam #18608 üzenetére
Bejövő hívásoknál pl. a hívás elutasítás is okozhat hasonlót.
-hívás-beállítások-hívás elutasítás-automatikus elutasítást érdemes kikapcsolni, mert sajnos néha önállóskodik, még akkor is, ha üres a lista.
metalFray
a CoCore kernel javasolt, optimalizál: jobb, gyorsabb a rendszer -
vazzz
őstag
válasz
szab.tam #9728 üzenetére
Szerintem pont így korrekt, nem véletlenül van ez így kitalálva, pause, amíg hívás van (kb. az esetek 99,9 százalékában fontosabb egy bejövő hívás, mint az mp3, lehet, ezért is hívják ezt telefonnak
)... szvsz ha nem akarsz mp3 közben hívást fogadni, rakd repülő módba.
-
beccyboy
aktív tag
válasz
szab.tam #7726 üzenetére
Szerintem a jb felrakásának nem az a legnagyobb előnye, hogy haladunk a trenddel. Ha jól emlékszem, akkor írtad még régebben, hogy nem szeretsz egy működő rendszeren változtatni (ezt megértem), és nem tudod, miért lesz jó a jb.
Nekem a szívem szakad meg, hogy nem teszem fel a jb-t, de a szervizben csak 2 hét múlva lesz alkatrész a telefonomhoz, és nem akarom egy kb fél órás helyszíni javítás miatt 2-3 napig mellőzni a telefont. A jb-t én azért tenném fel azonnal, ha nem félnék a garancia elvesztésétől, mert már használtam, és tudom, hogy mennyi olyan apróság van benne, ami ugyan nem nélkülözhetetlen, de kényelmesebbé teszik a telefon használatát. Arról nem is beszélve, hogy a jb már kezeli a kétmagos processzorokat is. Szóval ha megoldott lesz a downgrade, mindenképpen ajánlom neked, hogy legalább próbáld majd ki. Ha nem tetszik, akkor már vissza tudod tenni a gb-t.
Ja és tudom, h a jb nem lesz tökéletes, de hát a gb sem az, koránt sem... -
sheep
addikt
válasz
szab.tam #7742 üzenetére
kicsit erős megfogalmazás, szerintem is, bár engem nem zavar, de nem érzem magam hülyének amiatt mert felraktam az jb-t
én speciel nagyon örülök hogy nem szolgáltatós telefonom van, és bátrabban kísérletezgetek
sokkal jobb mint a gb, nagyon meg vagyok vele elégedve, és most fogadok bárkivel hogy a magyar rom sem lesz jobb semmivel, 100%-ban ugyanez lesz, ugyanezekkel a bugokkal -
törölt tag
válasz
szab.tam #7726 üzenetére
Nem korai.. ez már samsung által tesztelt hivatalos fw, amit kiadtak, hogy ez már fasza, működik és kész.
Én még nem futottam bugokba, gyors mint a GB, ráadásul a PB miatt "folyékonyabb" is. Én meg vagyok vele elégedve, akku idő nekem majdnem ugyanaz mint LK2 alatt. Remélem a magyar hivatalossal sem lesz problémám. Mellesleg az "orosz vacak" jelzőt rányomni valamire amit sose próbáltunk ki elég érdekes. Főleg, hogy ugyanezt az "orosz vackot" kapjuk mi is, minimális módosításokkal.Egyébként az X8-omon volt nap, hogy 20+ rom volt fent, ott ráadásul bootloadert kell nyitni, stb.
Itt meg betallózol egy fájlt, és megnyomsz egy bazi nagy START gombot. Még szép, hogy ahogy kijött, rögtön feltettem.. garancia meg ha nincs is (bár erről hivatalos infó nincs, van aki ezt, van aki azt mondja, - józan paraszti ésszel gondolkodva, gyári fw, counter 0.. ) akkor majd úgyis kijön a magyar, ha gariztatni kell feltolom azt.. -
dobolson
senior tag
válasz
szab.tam #7726 üzenetére
Mindenféle orosz vackokat? Ez nem egy vacak valami, hanem egy hivatalos fw! Miért ne rakná fel akárki?? Én is feltettem volna, az első lettem volna, ha tehettem volna. Van, aki kicsit jobban bele van buzulva a témába (én mindenképpen), van, aki nem. Igaz, van, aki nem is sírt, hogy kell neki okvetlenül a JB, de a többség nagyon is örült neki, mert mindig jobb az új rendszer úgy összességében.
Ez az első JB, szóval nyilván vannak benne hibák, bár az itt bejelentett hibák nagy többségét én nem is nevezném annak. Már eleve ismert infó volt, hogy a JB több ramot eszik, aki kicsit jártas a témában, tudhatta, hogy így lesz, nem kell meglepődni.
Lehet türelmetlenségnek nevezni azt, hogy valaki feltette a JB-t, de szerintem inkább ez a normális, mert a többség nagyon várta. Számomra az a fura, hogy nem teszik fel egyesek. Minden nézőpont kérdése.Carline
+1
-
Carline
őstag
válasz
szab.tam #7726 üzenetére
Nekem nem volt kérdés, hogy felteszem-e az orosz romot.
Nem is sírtam azóta egyszer sem, hogy valami szar lenne. Ismerkedni kell a rendszerrel és nem 10 perc után kígyót-békát kiabálni róla.
Vannak dolgok, amik másképp mentek GB-n. (ott is inkább a Jetmodot használtam, mert elég gördülékeny volt)
Nem tudom, hogy jobban merül-e a teló mint GB alatt, mert mióta feltettem szinte folyamatosan használom, próbálgatom így egyértelmű, hogy merül is. -
koszegii
tag
-
Shyciii
veterán
válasz
szab.tam #6553 üzenetére
Ha a root megvan, akkor két lehetőséged van:
1. Ha "csak" a programokról, és azoknak teljes beállításairól, smsek, hívásnapló stb akarsz mentést csinálni, akkor elég a root, plusz egy backup program. Ilyen pl a Titanium Backup, MyBackup Pro, és még sokan mások. Play tele van velük.
2. Ha teljes mentést akarsz csinálni, mint pl a PC-n alkalmazott image-ek (aka Norton Ghost), akkor olvasd tovább az 1.hsz-ást, és ott megtalálod a TWRP telepítését is. A TWRP-el tudsz teljes rendszermentést csinálni, ami az image megfelelője.
-
sheep
addikt
válasz
szab.tam #6393 üzenetére
alapvetően egyetértek, ha jól működik valami akkor felesleges cseszegetni, és ez a telefon jól működik ezzel az oprendszerrel is. Számomra az is fontos amúgy hogy a project butteren kívül már kezeli a többmagos rendszereket, tehát minden adott hozzá hogy gyorsabb legyen a telefon (bár nekem így is gyors).
Ez kb. egy olyan minőségi ugrás mint az xp és a win7 között volt szvsz.
No meg remélem a kamera fókuszálási sebességen is javítanak. -
válasz
szab.tam #6393 üzenetére
Valakinek szüksége van rá, valakinek nem. Nekem igen, mert szeretnék fejleszteni és követni kell a trendet. Nekem autóra nincsen például szükségem, de másnak munkaeszköz. De mielőtt elmérgesedik a vita fejezzük be! Várjuk a frissítést, az ajtón kopog lassan, még nem jelent meg. Majd meglátjuk, beszámolunk róla és mindenki eldönti, hogy melyik az ami jobban tetszik neki!
-
Keem1
veterán
válasz
szab.tam #6319 üzenetére
Nekem is ugyanez volt pár hete, valahol 28%-nál állt meg a drasztikus kapacitáscsökkenés. Este 22 óra és másnap 16 óra között 100%-ról 28%-ra esett a töltöttség úgy, hogy éjjel repülő módban volt (14 órából hét és felet), napközben meg nem használtam (max. 2G-n egy e-mail olvasás volt, meg néha csekkolás), mert dolgoztam. Olyan du. 4 körül viszont mintha helyreállt volna, azóta nem jelentkezett a dolog.
Shyciii kollégának igaza van. A feladatkezelő kb. a futó, de nem fókuszban lévő appokat mutatja (amit Home-mal hátulra küldesz és még nem zárt be a rendszer).
-
Arvernia123
tag
válasz
szab.tam #6035 üzenetére
na úgy értve ,hogy apámnak a telefonjáról küldtem át egy pár képet ami tényleg kell neki,és nem találom a telefonomba,lehet hogy kitöröltem vagy le ment róla nem tudom,és azt akarom vissza tenni rá csak nem tudom hogyan kell ilyent csinálni,persze ha van ilyen progi vagy akármi is
-
Keem1
veterán
válasz
szab.tam #5875 üzenetére
Költöztem a régi 2 GB-os SD-ről. Persze, nyilván voltak 1-200 MB-os filmek is, mp3, régi telóval készült képek is, nyilván nem az összes fájlnál volt ilyen sebesség. Költözéskor kártyaolvasót használtam, egyszer feltolom rá a cuccokat, utána már szinte kizárólag csak wifin másolgatok, nincs türelmem se kiszedni a kártyát, se kábelezgetni.
Tessék, találtam egy szintetikus sebességtesztet is [link]
"a gyakorlati pc to mobil másolást usb2.0-n. ennek van életszaga."
Az lehet, de a kártya sebességét nem tükrözi, a SoC-ba nem kerül normális kártyaolvasó szintű USB 2.0 vezérlő.
-
törölt tag
válasz
szab.tam #5861 üzenetére
Talán olyan attól függ helyzet.
Van egy http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-peripherals/memory-card/microsd/MB-MS8GA/EU ilyen kártyám.
Meg van egy szintén class6-os, 8gigás Kingstonom....
Ég és föld a különbség.
A Samsung jelentősen jobban teljesít vezetékes és vezetéknélküli fájlmozgatásban. A Kingstonnál néha-néha megjelent a "fut a médiakeresés" mintha ledobta volna a kártyát, és újraolvasná....
Egy spica-ban kezdtem használni a Kingston-t, majd amikor 2490-re le lett akciózva a fenti Samsung akkor azonnal váltottam. Mikor meglett a 9070 akkor a Kingston volt szabad, bele is került. Utána meg a Samsung....
Vannak márkák amik régen jók voltak, de ma már csak a nevük viszi őket....
Vannak jó kártyák, meg vannak jó telefonok, meg van az amikor a kettő nem működik együtt...
Tudok a környezetembe pár embert akinél egy noname class4 kártya jobban teljesített mint egy kingston class6.
Jut eszembe, kicsit off...
Olyan van, hogy pendrivenak látszó tárgy, de a kötet benne egy microsd? Van egy pár elfekvő karim, szeretném valahogy egyszerű fájlhordozásra használni... -
K e n y a
tag
válasz
szab.tam #5751 üzenetére
Elképzelhető... Van egy ismerősöm, aki hasonlóan jár/járt. Neki szifon 4S-e van... van hogy 2 óra alatt lemerül a telója, máskor meg bírja egész nap. Néha össze-vissza csinál neki dolgokat, alig tudja kezelni, stb... Szerviz mondta neki, hogy semmi baja a telónak, kimértek rajta mindent. Aztán rájött, honnan is fúj a szél?! Onnantól kezdve azt mondta, bárcsak a telónak lenne baja...
-
orbit76
tag
válasz
szab.tam #5561 üzenetére
"nekem olyan kéne, ami ezt rejtett számról is tudja.
nbh + vonalkihajlítás + szolgáltató adatbázis + bm adatbázis összefésülő ultraokos segédalkalmazás."Tűzoltóságon tudja a telefonközpont. Bár hangosan nem mondja, de jelzi a rejtett számokat is. Bár öccázér nem hiszem, hogy odaadják...
-
Keem1
veterán
válasz
szab.tam #5108 üzenetére
A Skype beállításain belül kikapcsolod a szinkronizálást és probléma megoldva.
Uppsz, nggabi gyorsabb volt
Amúgy azt mindig is viccesnek találtam az ilyen kérdésekben, hogy mindenki mindenhol keresné az adott beállítást, csak ott nem, ahová egyébként tartozik. És ez nemcsak a mostani skype-hoz, hanem az egyes email/gmail/sms/stb hangbeállításait mindig megkérdezik, pedig ott van az adott app beállításaiban
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #5108 üzenetére
és ráadásul még értelmetlen is.
hiszen mindenképpen el kell indítanom a skyp-ot, hogy lássan, hogy a voip hívni kívánt felhasználó fent van-e egyáltalán.
annyira rühellem az ilyen, megkérdezésem nélkül, erőszakosan betolakodó dolgokat...(na, jól kibosszankodtam magam mára....)
-
dashed
senior tag
válasz
szab.tam #2826 üzenetére
En is megkaptam ma az aku gondot..
Delelott 10korul indultam 97%os akksival. Wifi, adatkapcs. off, progi szinte semmi nem futott...
Mire visszaertem 2 korul mar 57%-on allt az akksi.2 perces telefon volt csak kozben.
Statbol csak annyit latok, hogy az android rendszer es a kernel ette meg az akksit. Illetve, hogy a tererom gyenge volt. -
sheep
addikt
válasz
szab.tam #2863 üzenetére
+1 ahogy Pistakiss kolléga mondja, előtte jó ha csinálsz egy factory resetet (gyári adatok visszaállítása), különben lehet hogy nem úgy fog működni ahogy az ember elvárja. Ha visszaállítást csinálsz akkor pedig törlődnek a dolgaid, az alap gyári rendszer marad.
Frissíteni valszeg számítógéppel lehet majd, összedugod a telefont a géppel és kiírja hogy van frissítés, lépésről lépésre vezet, nagyon egyszerű. Persze előtte fel kell telepíteni a szgépre a hivatalos samu alkalmazást.
[link]
bár van ez a szoftverfrissítés menü is ami wifin keresztül csinálja, nem tudom hogy ez működni fog-e -
Pistakiss
őstag
válasz
szab.tam #2863 üzenetére
Háát!
Ha hivatalos frissítést teszed fel, akkor semi sem törlődik a telefonodról, gari megmarad, ezért hivatalos. Hogy milyen módon lehet letölteni, az majd akkor kiderül, sony-nál csak számítógépen keresztűl ment. A mentést azért ajánlják, mert jó, ha csinálsz a frissítés elött egy gyári visszaállítást, ahol viszont minden elveszik a belső memóriából. Természetesen ez is magyar nyelvű lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest