Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Fitzgerald #6478 üzenetére
Optimus 2X szvsz. már nem éri meg venni. Felsoroltad miért.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
gusthy
veterán
válasz Fitzgerald #6584 üzenetére
a Mali 400 egy elvileg több grafikus magot tartalmazó GPU. A teljesítménye attól függ, hogy hány mag van az adott telefonban. Az általad felsorolt telefonok, meg a miénk is, mind egymagosak.
-
golyani
őstag
válasz Fitzgerald #6584 üzenetére
ebben 1 magos a S2-ben meg 4 magos. az lg-t nem tudom de abban 1 v 2 magos lehet.
-
gonger
senior tag
válasz Fitzgerald #6772 üzenetére
ja, ez a hír jött ma!
-
Morris
veterán
válasz Fitzgerald #6790 üzenetére
Remélem nem sértődsz meg, de én a cég helyébe tuti, hozzá sem nyúltam volna. Saját hibádból ment tönkre, így viseld a következményeit.
Elvégre nem szorított senki pisztolycsövet a fejedhez, hogy márpedig azt a telefont mókolni kell. -
Addel
senior tag
válasz Fitzgerald #6916 üzenetére
Csórók? Meglepődnél ha tudnád mennyire nem azok.Egy orosz tulajdonú magyar cégnél dolgozok, főleg orosz piacra. Van némi tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
k0c2k4
tag
válasz Fitzgerald #7032 üzenetére
Volt valami problemaja ezelott meg GB alatt a baseband verzioval. Most meg amikor frisitette JB-re 2 app fc-zet, ezutan probalta visszatenni GB, de ott mar problema volt a kernellel mivel JB v3+ os linux kerlent hasznal GB viszont 2.x-et. Ezutan lett tegla. Javits ki vazzz ha valamit rosszul irtam le.
Apropo restart utan ujra 7100-as ertek antutuban.
[ Szerkesztve ]
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
vazzz
őstag
válasz Fitzgerald #7032 üzenetére
Hidd el, én is flasheltem már párszor az elmúlt években. Itt valami más probléma van, valószínű valami nagyon átírta, illetve blokkolta az alapsáv(baseband) verziót, igy az átváltozott xxxx-re. Ettől még működött a telefon, csak dobálta a hálózatot, ami rohadtul zavart. XDA-n javasolták, hogy próbáljak meg feltenni egy p-s romot, hátha jó lesz... arra volt jó, hogy megpörgette a binary counter-t , így gari ugrott. Utolsó reményem a jb volt, ezt felraktam, de nem tud betöltődni a rendszer, a nyelvválasztás résznél a gapps telepítése leáll, majd az egész folyamat leáll és kezdődik elölről. Hiába a wipe, raktam fel külön gapps-ot recovery alól, ami fel is ment, de nem változott semmi. GB nem megy vissza, illetve visszamegy, de nem indul el, még recovery sincs. Odin mód működik, de ott virít a 3-as szám a binary counter után. Ma bevittem egy mobil szervizbe, ismerem a srácot, elég lelkiismeretes, de még nem sikerült rendbe hoznia. Elég értetlenül áll előtte, nem hiszem, hogy fog neki sikerülni, bár ne legyen igazam...
-
flash-
veterán
válasz Fitzgerald #7243 üzenetére
T-nél nem függetlenül adják,nekem telenoros előfizetésem van...
szart meg hiába adnak van 3 nap ki tudom próbálni milyen az a telefon...
d mind1amúgy vennék rá kijelzőfóliát,de nem nagyon tudm hol lehetne venni jó áron..
van olyan más teló aminek a fóliája jó rá teljesen? -
törölt tag
válasz Fitzgerald #7363 üzenetére
Semmit. Egyes telefonokon, (nálam nem kellett) kell valami Attribútum átállítás.
De aki tudja, majd megírja hogy kell. -
koszegii
tag
Nekem is ezt csinálta,úgy oldottam meg,hogy az usb kábelt kihúztam ,nem a telefonból, és bedugtam egy másikba usb helyre,addig cserélgettem a két helyen amíg nem azt írta ki,hogy COM6,erről már ment a JB.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Fitzgerald
veterán
Ja megoldottam, nem szóltam
-
ThePoweR
senior tag
Progressbar megy a telón és Odinban? Vagy valami hibát dob esetleg?
-
sheep
addikt
válasz Fitzgerald #7474 üzenetére
rootolod és kiszeded ami nem kell...rootolni a jb-t kb fél perc, én is megcsináltam
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #7637 üzenetére
Játékon belül nem lehet resetelni?
-
Lirion
addikt
válasz Fitzgerald #7644 üzenetére
Mindig tanul az ember vmi újat , DE! A rendeletben az áll, hogy csak akkor köteles cserélni 3 napon belül, ha a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza. A festéklepattogzás pedig nyilván nem ilyen hiba.
-
golyani
őstag
válasz Fitzgerald #7992 üzenetére
szép csak nem mérvadó az arénás pontszám, mert antutu változott közbe és olyan 7000-7100 környékén teljesít GB-vel. (antutu 3.0.3)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
JB nálam, tesztek mindig újraindítás után 4-5 perccel:
6675
6085
6234 -
zragon18
tag
Igen ám csak azt sokan nem veszik figyelembe hogy mióta az antutu 3.0-ás frissítése óta másként pontoz, pár ezerrel többet ad. Nekem is Eléri a 7016-ot így de a régivel szerintem olyan 5 ezret ért volna el kb.
-
nggabi
félisten
válasz Fitzgerald #8041 üzenetére
vazzz mesélhetne neked erről oldalakon át
am jb-vel már megy a fullhd videók lejátszása?
Gery15: a nap kérdése egy nem hivatalos romhoz van e unroot
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #8098 üzenetére
Butafonnál rosszabb a helyzet.
Ott előfodul, hogy a gyári megoldásnál amúgy menü, vagy telefonkönyv (fizikai) gombra rárakják a böngészőt levakarhatatlanul.
Te meg magyarázd meg egy idős embernek, hogy az a gomb nem jó, nem kell piszkálni, mert akkor lefogy a kártya.
Te meg mégy a menübe, és elrontod az internet beállításokat, hogy ne tudjon kapcsolódni.
Utána letiltod a sim frissítést, nehogy két hét múlva visszaíródjon a netbeállítás a hálózatól... -
szabacsik
őstag
válasz Fitzgerald #8191 üzenetére
én a root app delete app ot használom ezeknek az eltüntetésére.
/\____/\
-
bepe79
addikt
válasz Fitzgerald #8179 üzenetére
Köszi! Akkor szolgáltatói, T-s ICS van rá, és elérhető lesz majd a 4.1 JB is valamikor?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
tsiga18
tag
válasz Fitzgerald #8439 üzenetére
Defyhez a miui/wiui romokban alapból benne van. Sokkal jobban szól tőle headset-en a zene, viszont hívásoknál gyakran fc-zik, sőt defyn a telefon is behülyül tőle egy idő után.
-
Monyos
aktív tag
válasz Fitzgerald #8439 üzenetére
JetMOD Romnál a Volume+ van helyette, kb. ugyan azt a célt szolgálja.
-
szabacsik
őstag
válasz Fitzgerald #8563 üzenetére
ugyan ilyen fóliám van nekem is szerintem csak én 500ért vettem...6db-ot
(és én is elrontottam és alul nem fekszik rá teljesen, de nem zavaró )/\____/\
-
martin555
aktív tag
válasz Fitzgerald #8629 üzenetére
32 gigás kártya, sztem elég felesleges hacsak nyomós oka nincs.
-magyar nagykerek beszer árához hozzáférek, elég "luxus" kategória egy 32-es ára.
-nekem már esett le nem magasról 1 méterről zsebbőlkonyhai járólapra HTC wildfire, a teló massziv fém boritású házas nem lett baja de a 16 !!! gigás kártya megszűnt létezni nem formatálható stb kaputt lett. ekkor baxxhattam volna a belső mentéseket is (titanium backup stb ha nincs feltöltbe dropboxra) persze az örök garral kicserélték de adataim pápá ezt is meg kell gondolni mivan ha ellopják , leesik, stb ilyenek? nem jobb 2 db 16-os? akkor a másikat rakhatod közbe fényképezőbe, spy kamerába stb ,, csak példa hamár ennyi microSD-t akarunk vásárolni.
ójaj basszzus mikó jönmá hivatalos frissités német advancémra.. :-)
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
tomcool
csendes tag
Én pl. azért vettem ezt a 32GB-at, mert kevesebb mint 3000 Ft-al volt csak drágább egy 16GB kártyánál, és hosszabb távra ez érte meg....
Amúgy meg tényleg elég a 16GB is. :-) -
törölt tag
Egyrészt pendrive helyett, másrészt hogy ne kelljen konvertálgatni a filmeket (ha a lejátszó amúgy viszi)
Nekem is csak 8gigás kártyám van, de általában van rajta olyan 5-6giga mp3. Rippelt cd-k, szoktam a rádióval is felvenni műsorokat, könnyen összegyűlik az. -
Monyos
aktív tag
válasz Fitzgerald #8737 üzenetére
A GO Launcher-hez van TouchWiz téma: [link]
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #8737 üzenetére
Ha a fejlesztői beállításokban kikapcsolod az animációkat ez is piszok gyors. Csak az animáció lejátszási ideje ami miatt lassúnak tűnik.
-
eastsider
nagyúr
válasz Fitzgerald #8885 üzenetére
ontosabb a funkcionalitás az esztétikumnál
ezt így nem mondanám, annyit az esztétikumról, hogy a TW-t lecserélik a trebuchet launcherre rendszer szinten (olyan mint a stock android holo launcher), amit bármikor lecserélhetsz bármilyen launcherre. )szerintem szebb is pl. egy nova, mint a TW...
vannak benne profilok, JB képernyőzár, ami szintén praktikus, lockscreenre időjárás, cpu governorok, I/O ütemezők, csendes órák stb...
jelenleg én is CM10-et használok igaz xperia minin (4.1.2).
és sokkal gyorsabb, mint a gyári rendszer (modnjuk ez a mininél nem igaz, de itt egy froyo kernelen alapul az egész tehát ez nem is várható el). minden bloatware kiszedve stb stb stbhetente érkező frissítés az unofficial változatoknál stb...
egyébként lesz hivatalos CM vajon a SGSA-ra?
[ Szerkesztve ]
-
beccyboy
aktív tag
válasz Fitzgerald #8885 üzenetére
Én anno pont azért használtam Bladen cm romokat, mert a funkcionalitás és gyorsaság mellett, joval szebb volt, mint a stock.
Az akkuidö meg nem egy irányba változik. Egyik cm romnál jobb, másiknál roszabb. Viszont figyelnek a visszajelzésekre, és ha sokan tapasztalnak rossz akkuidot, akkor megprobálják javitani. Általában elég gyorsan.
Caffeine addict.
-
keke69
őstag
válasz Fitzgerald #9553 üzenetére
Az volt az első amit elolvastam!A szövegértelmezéssel lesznek gondjaim!
Lehet dixleksziás vagyok!Még jó,hogy most derült ki 40 felett!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
gusthy
veterán
válasz Fitzgerald #9549 üzenetére
1, flash feltehetően viccelt :-)
2, a garanciát akkor vonhatják meg, ha VALAKI bizonyíthatóan mókolt a készülékkel, tehát nem kell, hogy te legyél az.
3, jut eszembe, a nem hivatalos unlock meg bűncselekmény is.
@keke69: fog az menni :-)
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
Én nem használok vezetékes fülhallgatót màr egy ideje: vetten egy se mw 600-as bt fülest, és azt hasznàlom minden telefonhoz. Nagyon jól szól, és van beépitett fm ràdiója is. Agybadugós, csrélhető gumikkal. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
eastsider
nagyúr
Nagyon szuper a Jack, illetve a hangchip. Xperia minim volt, hát nem hallgatnek zenét azon újra.. Pedig az sem volt olyan gáz...
Xears xe200pro-Val használom, ami azért egész jo és poweramppal. A gyári füles kibontatlanul van a dobozban. Azért majd kipróbálom
az odintol ne féljetek már. Meg ez a root is milyen egyszerű már.... Sonyn sokkal sokkal rosszabb a helyzet ott más kernelnél már bl-t kell nyitni stb stb...
Szájbarágósan leirta Sheep és még ezer helyen le van írvaEgy kérdés tőlem is:
A kijelzo szuper. Az a fekete az nagyon durva az ips-és Dell monitrom elmehet a p...ba.
Mennyire kell félni a beégéstől? Statusbar azért jó dolog, nem szívesen kapcsolnám ki[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Fitzgerald #9559 üzenetére
Igazából én nem vagyok zenész vagy egyéb vájtfülü ember, de nagyon sokat hallgatok zenét a telefonon, és nagyon fontos a zene minősége. Van aki azt mondja hogy a bt füles rosszabbul szól, de én ezt nem tudom megerősíteni. Sokszod próbàltam màr hogy bt nélkül jack-en keresztül hallgattam ugyan azokat a zenéket, de semmi különbséget nem vettem észre. Szóval szerintem ez egy nagyon minőségi hd füles, igaz nem is olcsó. Nagy előnye az is hogy így nem kell a jack csatlakozót koptatni, és a telefont taperolni a zene vezérléséhez.
-
eengir
tag
válasz Fitzgerald #9559 üzenetére
A levegöben máshogy jut el a jel a fülesig mint a dróton; más a kodolás is stb. Ezek nyilván rontják a jel minöségét (egy audiofil valoszinuleg meg is hallaná). Mivel azonban nem egy high-end wifiröl van szo, hanem "csak" egy telefonrol, igy - ugy ahogy sheep is emlitette - nem nagyon fogsz különbséget érezni. Ebben az árkategoriában nagy kulönbség nincs és ha az ember rászán 6-8000 Ft-ot egy márkásabb fülesre akkor nem lehet nagyon mellényulni. Természetesen egy drágább kicsivel jobban fog szolni.
Én személy szerint a drótra esküszöm, de valoszinu én sem hallanám meg a különbséget.
-
eastsider
nagyúr
válasz Fitzgerald #9624 üzenetére
angliából jönne (ebay), az egy hét. de már másikat keresek, írták, hogy gagyi
fóliát milyet ajánlotok?
-
eastsider
nagyúr
válasz Fitzgerald #9626 üzenetére
ez vajon jó lehet? 1200-ből megvan angliából (gyorsan), 6 darab
tokból tud valaki normális, igéyneset?
-
vazzz
őstag
válasz Fitzgerald #9626 üzenetére
Kb ezer éve az omniámra vettem invisible shieldet, valami 7900ft-ért , épp a napokban dobtam ki a spray-s flakonját és a cuccait. Nem volt egyszerű felrakni, viszont befedte az egész készüléket. Cserébe 1 hónap alatt besárgult az egész, otrombasz@rul nézett ki, de karcmentesen adtam el az i900-at. Emlékeim szerint ilyen ragadós izé volt a tapintása, de tényleg jól védte a telót.
-
Kapanyél
őstag
-
a man
tag
válasz Fitzgerald #9819 üzenetére
A barnától lehet berosálni? Vagy ezt már megcáfolta a MythBusters?
-
sheep
addikt
válasz Fitzgerald #10088 üzenetére
nekem azt írják hogy sajnos nem szállítanak Magyarországra
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #10088 üzenetére
Az alus még be is jön.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #10097 üzenetére
Talán valamilyen adapterrel lehetséges, de nem vennék rá mérget.
-
eastsider
nagyúr
válasz Fitzgerald #10135 üzenetére
szerintem ég és föld a kettő.. talán a sennheiser jobban illeszkedik a fülbe.. de az xe200pro eléggé "high end" főleg az árához képest (8-ért vettem, garival, sőt kaptam mégegyet ingyen (bontatlant a gyártótól, véletlen gariban kettőt küldött) 1 hét alatt megjött gariba...
én is járattam mindkettőt.. de az xe200pro alapból jobb volt... járatás után meg főleg....
én a sennheisert is 6-8 körül vettem...1 évig bírta -
eastsider
nagyúr
válasz Fitzgerald #10139 üzenetére
hát nekem nincs bajom az xe200proval, bár az első 1 hét után megpusztult
többet nem adnék érte, úgyis megtörne a kábel, bármi.... akkor meg szívnám a fogam... meg így,h van kettő, így azért jó...sunyijanika:
nem találok egy normális tokot
olyan kellene, mint az S-line, csak szerintem irtó ronda rajta a minta, sima matt kellene belőle[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz Fitzgerald #10098 üzenetére
Korábbi hsz-eket olvasva láttam,hogy esetleg valami 3,5-es kábellel ki lehet rakni TV-re.Valaki próbálkozott ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok