Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz Aryon87 #23297 üzenetére
Koszi... jo latni ezeket a kepeket... vajon a S9+ 12Mp f/1.5-2.4 es az S10+ 12Mp f/1.5-2,4 kameraja miben kulonbozik? :-)) :-)
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
e-zoli
tag
Egy kis segítség kellene a CSC váltáshoz THL-re szeretnék átállni. Guide: [link]
A combination odin telepítésnél re-repartition hibával elakadok. A telefon factory reset után, usb debugging engedélyezve lett csatlakoztatva.Telepített ROM G960FXXU2CSB3. Próbáltam több féle romot is telepíteni mint AP, de semmi.
-
kelly416
veterán
válasz geryboro #23293 üzenetére
Én ezt az üveget vettem, és tutira tokbarát. A képek rettenetesek, részben szöszösek és bocsánatot kérek érte, de vaku nélkül ez alig látszott. Másrészt meg csak egy öregecske Sony Z1C volt itthon fényképezni, de a lényeg hátha átmegy. Remélem ezzel segítettem valamennyit egy-két embernek. Persze mindez szemből egyáltalán nem látszik, mármint az, hogy a kijelző szélére éppen egy hangyányit nem takar rá az üveg, tehát simán használható, csak aki felrakja, figyeljen oda nálam jobban és ne hagyja a ragasztót a szélére rákötni, mert úgy gyűjti a szöszt, mint ahogy a képeimen látható.
-
Aryon87
félisten
válasz Reverting #23303 üzenetére
Na azt mar nem probaltam ki, mar igy is egett a pofam hogy mennyit pepecselek a telefonnal, raadasul a biztonsagi kabel is nehezitette a dolgomat
De akarhogy nezem, semmiben sem jobb az ujabb szeria, csak a szokasos minimalizmust adja hozza.
Egyedul a szeleslatonak orulok, hogy az osszes marka hasznositja az LG utan.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Maxxy10
addikt
Pite alatt lehet tiltani a magán/rejtett számokat?
-
Reverting
őstag
válasz Aryon87 #23307 üzenetére
Igazabol arra gondolok h a hardver, valtozott e S9/+ ota... Igen az a szeles latoszog neha jol jon, de ezert valtani nem fogok, ugy latom...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
proly01
őstag
Én nem tudom de nekem ez a telefon úgy merül mint a nyeletlen fejsze. Eszméletlen. Nektek is ezt produkálja? Nekem ez az S7 után nagyon fura. Az azért stabilan vagy stabilabban hozta az 1 napot. Most vettem le a töltőről és kb fél óra nyomkodas után már 94% on áll. De délután is elvittem edzeni a gyári JBL fulessel 2 óra alatt youtubbal 38 ről 17 % ra merült.
....Pr:)ly....
-
.Szaki.
addikt
válasz Aryon87 #23297 üzenetére
Az szimpatikus, hogy kompaktabb az S9+-nál, de a kameralyuknak e kép alapján nem sok értelme, mivel emiatt az értesítési sáv mérete nőtt. A képen nagyon precízen helyezted egymás mellé a két telefont, ez alapján a hasznos felület mm pontosan ugyanakkorának tűnik. Így egy kicsit sok hűhó semmiért eset ez nekem.
-
Aryon87
félisten
válasz .Szaki. #23313 üzenetére
Igen, pont ez lett volna a celom, de igy is alig tartottam meg a 2 telot, mert az S10+ biztonsagi kabele huzta vissza a telot, az S9+ meg felig lelogott a kezemrol, es emellett meg figyeljek a bal kezemben levo S10-re, amit szinten rantott vissza a biztonsagi kabel
Sungoo: elozo tulaja hagyta fent, es amig meg nem jon a carbon mintas folia, addig rajta hagyom, csak az imei matrica hulyeseg nem ertem minek van ott
Mar csak az elolapival kellene kezdenem valamit, mert ugy szedi a hajszalkarcokat, hogy siralom, pedig karcmentesen vettem at + a hozza kapott 360°-os folia szetcseszte a felso kavan levo reszt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
esbii22
őstag
válasz proly01 #23312 üzenetére
Azert abban a fel órában nem mindegy hogy nyomkodod. Másrészről nekem bt fülessel meg chromeon keresztül online rádió 1et hallgatva közel 3 órán át merült 22 % ot kb. De közben volt facebook is meg instagram is. Szóval szeritnem a folyamat 2 ora youtube-al nem vészes a 20 % pláne h nálam kikapcsolt képernyővel volt ez az egész de engem nem érint ha úgy érzem radugom a powerbankra és kész
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
B4ZSO86
csendes tag
Hali. Más tapasztalt olyat hogy az értesítési led halványabb lett Pie-on? Ha töltőre van dugva akkor minden ok,de értesítésnél gyengébben pislog.
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Gondolkodik valaki S10-re áttérésen? Én nagyon agyalok rajta. Most egy 3 hónapos sima S9-em van és a sima S10-en elgondolkodtam. Viszont nem hiszem, hogy megérne plusz 130-140 ezret. Lehet csak egy S9+ kellene. Egy zsir új S9 plus-ra csak olyan 30eFt-ot kéne rádobnom. Meglenne a 6GB RAM és a 2x-es optikai zoom, meg a +500 mA. Ezeknek most majd lenne haszna, mert idén messze megyünk és hosszan nyaralni, sok fotó lesz. Lehet az S10-el érdemes lenne várni egy fél, háromnegyed évet.....Vélemények?
Zoli
-
TheMajor66
tag
válasz davtsik #23025 üzenetére
Hááát, mégsem ez az. Beállítottam egy tól ig intervallumot, 23:00-tól 06:00-ig, majd hozzáadtam, hogy kapcsolja ki a sync-t és a mobil adatot, elmentettem, majd alul a 3szöggel elindítottam. Este 11kor a sync-t kikapcsolta, de a mobiladatot nem. Szóval kuka. Még jó, hogy csak 700 forint volt, de ez is két sör
S20 Ultra Dual 5G +JBL Endurance Peak
-
kiskeni
aktív tag
válasz Indiant #23294 üzenetére
Igen, és bizonyára a témában picit sem jártasak ismernek efféle módszereket. Míg te az előnyeiről beszélsz, amit én nem is vitattam, addig én inkább a felhasználási köréről beszéltem. Arról, hogy a nagy többség számára nem igazán hasznos, mivel nem kell nekik custom ROM, nem kell nekik cache ürítés, nem érdekli őket a fent lévő Android verzió, mert a működés a lényeg stb. Márpedig az efféle finomságok nélkül is viszonylag nagy élettartama lehet egy telefonnak, sőt, nem is igazán tudod befolyásolni az élettartamot még custom ROM-al sem.
Ám jól látod, egy szinten "instant párti" vagyok, mivel nem szeretem feleslegesen bonyolítani a dolgokat, ha egyszer vannak kinézet módosító launcher-ek, lehet Android-ból is FR-elni stb stb. Ha már kockáztatok, akkor tudni akarom pontosan, hogy valóban szükségem van-e erre, illetve hogy valóban javíthatok vele bármin is.
Mindegy is, eredetileg csak az FR és az FRP volt a téma és attól kezdünk elkanyarodni Részemről is téma lezárva.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Napster82
tag
Üdv. Ha jelenleg ez a verzió van (G956FXXU2CRLO/G965FOXM2CRLO/G965FXXU2CRLI ) akkor az xeh vagy az xeu frissítésnek kell otán érkeznie?
[ Szerkesztve ]
-
Napster82
tag
Üdv. Van egy s9+-om amit a telekomtól vettem és a vásárlás óta az odinnal felrakott xeh rommal használok. A februári frissítés még nem jött meg rá. Lehet amiatt mert az odin frissítéskor a home csc-t választottam és emiatt az aktív csc ország xeu az xeh helyett.
[ Szerkesztve ]
-
lcdtv
tag
válasz TheMajor66 #23322 üzenetére
Ez így van. A mobiladatot nem kapcsolja. Erre tud valaki megoldást?
-
mazsiii92
aktív tag
válasz SeatZola #23320 üzenetére
Szia!
Nekem is 3 hónapos S9-em van, nagyon imádom. Eleinte S9+ volt a kiválasztott de a kompaktsága miatt lett S9, ez nagyon fontos volt nekem. Ha ez neked is szempont, akkor válaszd az S10et.Ha a teljesítményt nézzük akkor szvsz az S9 is elég lenne a következő két évre, az akksi használat pedig elfogadható. Nemrég csináltam vele videókat, miután lejátszottam otthon a 4K Tv-n, párom alatt nedves lett a kanapé, szegénynek iPhoneja van.. De sima fotós képességekben is odaver az egy kamerával is.
Ha speckó fotós vagy, esetleg kihasználnád azokat a plusz dolgokat amiket a két kamera ad, akkor válts, de ellenkező esetben én nem tenném.
És mindenképp várj meg pár tesztet meg nyomkodd meg őket személyesen, én egyelőre nem vagyok barátságban a lyukas képernyővel és nem tudom valaha is leszek-e.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Indiant
addikt
Óra visszahelyezése jobbra PIE alatt.
(ha valaki nem szereti ,hogy a "vállalat" dönt helyette)1. Telepíteni kell a System UI Tuner-t (és csatlakozni a béta programhoz a frissítéshez - ez gondolom később kihagyható)
2. Meg kell adni ADB-n a jogokat:adb shell pm grant com.zacharee1.systemuituner android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
adb shell pm grant com.zacharee1.systemuituner android.permission.PACKAGE_USAGE_STATS
adb shell pm grant com.zacharee1.systemuituner android.permission.DUMP
3. Status bar > Custom és nyomj az Add item-re. Írd be a "right_clock_position"-t. Nevezd el. Létrejön az új elem. Kapcsold OFF-ra.
Ha mégsem tetszene a "middle_clock_position" visszateszi középre.
Forrás:[link] -
Rinocerosz
őstag
válasz proly01 #23312 üzenetére
Igazából a 2 óra youtube meg tudja izzasztani a telefont
De ha úgy érzed gyorsan merül érdemes lehet megpróbálni egy gyári adatok vissza állítást.. Én amikor meg kaptam a telefont akadt 1-2 bug vele pl: billentyűzet,gyakran akadozott és hát akkor mondom nyomok egy fr-t és utána minden apróbb hiba eltűnt.
Esetleg még azt nézd meg, hogy nincs e valami app beragadva..
A nfc,bluetooth,gps,auto szinkronizálás ha be van kapcsopva ezek mind meritik.
(Ha a telefonon mobilnetről vagy és ha a wifi be van kapcsolva akkor az is merítheti)
Vagy még azt is javasolnám, hogy hagyd a telefont lemerülni teljesen aztán pedig töltsd fel teljesen 100% ra.Ha megnéznéd, hogy mennyi a kijelző idő abból is lehetne levonni következtetéseket
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly81
aktív tag
sziasztok, ezt a bixby gombot nemlehet teljessen kikapcsolni úgy mint oreon? mindig bekapcsol ha 2* rányomok, ha lehet én teljessen inaktivvá tenném elég zavaró mert ha zeneét hallgatok és véletlenül azt nyomkdom zene hallgatás közben, hangerő gomb helyett , minidg megakad a zene lejátszás ( nem gyári program)
-
.Szaki.
addikt
válasz csorbajeno #23334 üzenetére
Én ennek a gombnak a létét sem értem, amikor a "Hi Bixby" felszólításra ugyanúgy feléled, főleg, hogy ezeknek pont ez lenne a lényege, hogy távolról lehessen vezérelni. A nagyobb gond inkább az, hogy ezek a hangvezérléses dolgok nem nagyon mennek neki, érteni sem igazán érti amit kérek tőle, magyarul a diktálás pedig gyalázatos. Sok szót nem ismer, ha pedig azt mondom, hogy pont, vagy vessző, akkor leírja.. Ezeken a dolgokon azért még bőven volna mit fejleszteni, mert jelenleg inkább nem is használom őket.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, fekete témát használok. A napokban érkezett frissítés óta, ha lehúzom az értesítési sávot, ott annyira sötét betűkkel jelennek meg pl a Viber üzenetek és minden egyéb szöveg, hogy olvashatatlan. Próbáltam már témát váltani, újraindítani a telefont de semmi nem használ. Illesztenék ide be képet, de nem sikerül. Tudnátok valamilyen tanácsot adni? Előre is köszönöm!
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Napster82
tag
válasz csorbajeno #23332 üzenetére
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Mióta megjött az új frissítés, ha értesítést kapok és lehúzom, nem mutatja a részleteket. Mit kell állítani? Előre is köszönöm.
-
crane75
senior tag
válasz csorbajeno #23338 üzenetére
Szia, azt hol tudom beállítani?
-
stickrs
senior tag
válasz SeatZola #23320 üzenetére
Nekem S9+rol nem fordult meg a fejembem a váltás, számomra nem hozott olyan változást ami miatt elgondolkodjak..eleve a 2 kamera, több ram és nagyobb aksi miatt vettem a pluszt, és nem csalodtam, pl 600km navigálás után volt még 40% az aksiban, szoval nekem böven elég amit nyujt.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
paolinho
őstag
válasz Aryon87 #23316 üzenetére
ÉN előlre hátulra egyelőre EZT a fóliát tettem fel. 2 nap alatt megérkezett, és mindenféle mikrokarcoktól maximálisan védi a telót. Nyilván a tok, és az üvegfólia jobb, de átmenetinek szerintem hibátlan, és a gyári nejlonnál szerintem praktikusabb, na meg szebb is.
1-2 csepp mosogatószeres vízzel kell feltenni, kiszorítani a vizet, és halál komolyan mondom, mint a gyári, úgy illeszkedik mindenhol a telefonra. Ha megjön a tok, sem fogom a hátsót levenni. Nyilván elől nem lehet rátenni az üvegfóliát így az ugrik majd le. De aki nem szeret se tokot, se üvegfóliát, annak maximálisan ajánlott kategória. -
crane75
senior tag
válasz csorbajeno #23338 üzenetére
Így nem rossz, de a böngésző nekem gáz így. Külön a böngeszőben ki
lehet kapcsolni az éjszakai módot?..... Meg is van, világos mód 😊[ Szerkesztve ]
-
Napster82
tag
válasz csorbajeno #23348 üzenetére
A magyar telekomnál vettem gyárilag függetlenül. Akkor a sima csc-t válasszam az odin használatakor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest