Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Arra lettem figyelmes, hogy rendszeresen nem érnek el telefonon. Ez úgy derül ki, hogy jön az sms a nem fogadott hívásról. Mintha ki lennék kapcsolva. Volt már valakinek ilyen problémája? Van ötlet? Küldjem vissza? (telekom)
Köszönöm szépen! -
Silenzio
addikt
válasz paolinho #22909 üzenetére
Oreo alatt is törölhető az összes Telekom app. Pie-nál semmilyen T-s appot nem tesz fel automatikusan! Csak a telepítés legvégén felajánlja, mint plusz opciót. Amúgy a kifejezés helyesen írva en bloc. Franciául van.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
kiskeni
aktív tag
válasz fzboxx #23036 üzenetére
Igen, máris.
Xda bejegyzés: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78518998&postcount=250
Ahonnan én szedtem le: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ - itt a GCam_5.1.018.177470874.41362666_IDan_N6_4.1_fix.apk nevű fájl kell neked.
Tapasztalatom az appal kapcsolatban az, hogy ez borzalmas... Már bánom azt is, hogy kipróbáltamKét rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kiskeni
aktív tag
Az S10e-vel óvatosan, a pletykák szerint oldalra kapja az ujjlenyomatolvasót. Csak a maradék két modell kap képernyőbe ágyazott ultraszonikus leolvasót. Ha nem tudnád ez mi, hanghullámokkal térképezi fel az ujjad barázdáit (igen, ezt 3D-ben teszi), ráadásul a véráramlást is képes észlelni, tehát csak megfelelő mintázatú emberi ujjra old fel. Most hirtelen nem találom hol olvastam, hogy véráramlást is észlel. Ami még nagy előnye, hogy koszos ujjnál is könnyedén felismeri a lenyomatot.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
válasz paolinho #23054 üzenetére
Ok, további tippem:
A Beállítások/Alkalmazások alatt válaszd ki az Összes alkalmazás-t, a 3 pöttyös menüben a Rendszeralkalmazások megjelenítését, majd ugyanitt válaszd ki hogy Rendezés méret szerint.
Mivel az Odinnal telepíthető frissítés mérete kb. 4GB, annak az appnak is hasonló helyfoglalása lehet, ami "tárolja" a már letöltött frissítést.
Ha megvan, töröld annak az alkalmazásnak az adatait (Tárhely/Adatok törlése).
-
Silenzio
addikt
válasz Tibor7878 #23052 üzenetére
Hello! Nem mint felhasználó, hanem mint ex Telekomos értékesítő írom ezt: szolgáltatói probléma lehet. Nagyon kicsi rá az esély, hogy a telefon a ludas. SIM csere szokta megoldani a dolgot, vagy hálózati reset. Ez utóbbi azt jelenti, hogy újra regisztrálják a SIM-ed a hálózaton. Az adott ügyintézőnek a műszakot kell hívnia, ahol általában kiröhögik, mert mit tudhat egy hülye telekomos értékesítő a műszaki háttérről. Ha az ügyintéző kellően rámenős, nyomnak egy resetet. Ez általában megoldja a problémát.
Nekem volt olyan ügyfelem, aki nem tudta hívni a saját házastársát egy ilyen fasz probléma miatt. Annyira összevesztek, hogy majdnem szétköltöztek, mert nem hitte el, hogy a férj nem tiltotta le a számát a telefonján. Mint kiderült, egyszer bebugzott egy hívás, és utána úgy maradt. Úgy 1-2 hét telt el, mire eljutottak odáig, hogy bejelentsék nálam a hibát...
-
Linkin1994
senior tag
Valakinek jött februári update?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
alcapone386
őstag
válasz kiskeni #23058 üzenetére
Nem akarom megint beindítani a kijelzővédő támogatói és ellenzéki veszekedést, de addig szép és jó, amíg nem akarod védeni a kijelződet. Ha a fólia felkerül akkor marad az írisz. S11ben már remélhetőleg egy továbbfejlesztett változat lesz, ami elbánik a plusz védelemmel.
-
viewdetails
addikt
válasz Linkin1994 #23061 üzenetére
Még nem, de a függetlenekre országonként most megindult a CSB3, szóval 1-2 nap és itt lesz XEH-ra is.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
dvarw.mtl
tag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz viewdetails #23066 üzenetére
DBT-re már múlt héten.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Linkin1994 #23071 üzenetére
Semmi értelme, olyan béna lesz tőle a telefon, tudod mit szeretek az iphonokban? Azt a jó kis 60fps-ses animációjukat. Bármit amit megnyitnak, bezárnak, olyan jó a szemnek, de itt pl ha mappákat nyitok meg, számomra nagyon béna no animáció, sőt 8.0-án ha edge panelről indítottam a hívást annak is volt animációja, hát 9.0 alatt ez sincs már.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
mati12
senior tag
Ma este 20 órakor elvesztjük a "zászlóshajó" címet...
-
Reverting
őstag
válasz Tiger. #23072 üzenetére
Akkor mert nem veszel inkabb egy jo iphone-t..
Nem mindegy h 250 vagy 400...? Aki arra vagyik az fizesse ki es kesz... tenyleg csak annyi h ki kell fizetni...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
törölt tag
válasz csorbajeno #23068 üzenetére
Akkor lehet azért nincs a menüben nálam, mert független XEH rom van a telón?
Mondjuk az érdekes, hogy az alkalmazás kezelőben ott van, és meg is van minden engedélye...[ Szerkesztve ]
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetoseg, hogy zarolt kepernyon , always on.. funkcio bekaocsolasnal a kijelzo elforduljon? Vettem egy tamasztot es az ejjeli szekrenyen a telefon elfektetve tok jo óra lenne... Csak nem tudom elfektetni az orat... valami otlet? Koszi
K.M.
-
LoGeN90
aktív tag
Skacok. S8+-rol S9-re? Erdemes?
-
nylacika
aktív tag
Üdv! Újra segítségre lenne szükségem! Tud valaki Android 9 alatt működő hívásrögzítőt? Az eddig használt Boldbeast Recorder tökéletesen futott, de a 9-es frissítés óta a másik fél hangját nem rögzíti...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
Silenzio
addikt
válasz LoGeN90 #23080 üzenetére
S9-re vagy S9+-ra? Utóbbinál több a RAM, több a kamera, a teleobi nagyon hasznos tud lenni. Mást semmi újat nem tud. S9-re nem érdemes váltani, hacsak nem szempont a kisebb méret, meg a jóféle slo mo.
(#23085) tapaizo: A Wi-Fi hívás miért jó? Ingyen van, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
-
nylacika
aktív tag
válasz alcapone386 #23093 üzenetére
Köszönöm! Ahogy kutakodtam, azt olvastam, hogy 9 droid alatt sehol sem támogatja...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
nylacika
aktív tag
válasz gersejoe #23096 üzenetére
Nagyon szívesen! Vannak olyan munkahelyek, szituációk, ahol komoly következményei lehetnek annak, ha valaki nem tudja bizonyítani a saját vagy a másik fél állításait... Hidd el, hogy én is sokkal boldogabb és nyugodtabb életet élnék, ha nem lenne szükségem ezekre a dolgokra...
-
nylacika
aktív tag
válasz gersejoe #23098 üzenetére
Nem, nem perdöntő, mert nem polgári vagy büntetőper során használnám fel... Megjegyzem, hogy a bíróságot nem szokta érdekelni, hogy a felvétel jogszerű volt vagy nem, simán elfogadja bizonyítéknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest