Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFence
tag
válasz Tiger. #22394 üzenetére
Plusz egy jó tanács, körömmel nagyon vigyázz hogy véletlen ne hogy végig húzz a fólián mert ott marad, elvileg tud öngyógyítást ha rá melegítünk, próbáltam. Nem sikerült, bár lehet kevés volt az idő, én vagy 20 másodpercig nyomtam egy helyre a meleg levegőt, de mindenhol 1-2 percet írnak. Tehát lehet az ilyen nyomódást el tudná tüntetni, de ha a kijelző be van kapcsolva észre sem veszem, csak kikapcsolva látszik ha úgy esik rá a fény.
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
Aryon87
félisten
válasz DeFence #22403 üzenetére
Megtaláltam. Egész jónak tűnik. Szerintem élni is fogok ezzel, mert hiába rendelek kínából, kaksi úgyis, és nem is fog védeni rendesen.. az edge panel egyik hátránya...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Lenne még egy kérdésem. Valahol hozzá lehet jutni az Experience ui/ Dream UI ikonkészletéhez? Mert az One UI ikonjai nem jönnek be, és lecserélném, a téma áruházban meg vacakok vannak. Csak emiatt nem akarok launchert feltenni (nova)...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vipi45
újonc
válasz csorbajeno #22388 üzenetére
igen.
végül ugy állitottam én is , jobb hilyán...
próbálom megszokni.
aztán mire megszokom a fassza fejlesztők majd ugyis megint lecserélik...:-D -
Aryon87
félisten
válasz dvarw.mtl #22406 üzenetére
Épp erre szeretnék választ kapni, hogy egyáltalán lehetséges-e? (más márkáknál ez lehetséges akár külsős megoldással is)
[ Szerkesztve ]
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz csorbajeno #22388 üzenetére
Hol lehet bekapcsolni mert nekem is van alul három vizszintesv vonal.
-
Sungoo
addikt
válasz kisdobos0111 #22409 üzenetére
Ugyan ott, ahol a gesztusvezérlést, csak görgess lejjebb.
-
Tiger.
nagyúr
válasz DeFence #22399 üzenetére
Amúgy nem rossz, stabilan rajta van, csak ott lent picit ferde.
Aryon87 Én azt mondom jó.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
veterán
-
Fecogame
veterán
Csak nekem nem nyílik meg az összefogalóban linkelt "Package Disaber pro" nevű alkalmazás?
Ha nem jó ez az URL, akkor mi a helyes?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Aryon87
félisten
válasz Donki Hóte #22417 üzenetére
A clearplex foliat kellene latni, csak a fokuszt bezavarta a tukrozodes
-
DeFence
tag
válasz Tiger. #22420 üzenetére
Case friendly fóliát rakattál rá te is?
Nem tudom milyen lehet s9en egy full ebből a fóliából. Csak az a baj akkor nem lehet tokba rakni mert azt mondták az okospultban is a srácok hogy azt nem garantálják hogy nem nyomja fel a tok a full fóliát.
Igazán szép úgy lehetne ha hátul is csak fólia lenne és elől is a full cover. Széle nem lenne biztonságban, de sokkal szebb lenne a teló. Csak hát ebből a fóliából nem biztos hogy jó ha hátra rakok, ez a puha nem az igazi, ha így a köröm nyom is látszik benne.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
samu74
addikt
válasz Parallaxis #22416 üzenetére
A samsungos widgetekre gondoltam. Pl. zárkepernyőn az időjárás, a naptár ikon napjelzése, stb. Lehet rosszul tudom de ha a launchert lecseréled ezek külsős appokkal mennek csak.
Mondjuk az S7 óta nem használom a novát, lehet hogy rosszul tudom...[ Szerkesztve ]
-----------
-
samu74
addikt
-
-
Aryon87
félisten
válasz e-newsee #22426 üzenetére
Tud olyat, csak teljesen mas a kamerafelulete, ami egy Samsung felhasznalonak elso nekifutasra ismeretlen.
Nem kell pro mod egy ilyen kephez, mindossze a fokuszpontot kell megadni neki, mig a lenyeg nem lesz eles, jelen esetben a telefon elere kellett volna bokni, es megtalalta volna a megfelelo fokuszt is, nem pedig a tukorkepet elesitette volna
A telo jol vegezte a dolgat, azt nem tudja hogy mit szeretne a hasznaloja fotozni pontosan[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Eredetileg M10pro-hoz rendeltem, amit időközben ugye váltottam a Samura, de legalább tudom, hogy ezt a cuccot nem képes DEX-ként kezelni az S9+, csak sima képernyőkivetítőként. Pedig leírása alapján képes rá, sőt egy Samu vásárló képe is igazolja ezt.
Samu képes hasonló eszközzel PC-módba váltani, vagy szigorúan a DEX állomás kell neki? (mert a Huawei bármilyen ilyesmivel átvált + már vezeték nélkül is tudja a PC-módot)[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz kisdobos0111 #22409 üzenetére
Beállítások->Kijelző->Navigációs sáv. Ott legalul lesz egy opciód, hogy szeretnél-e segédvonalat vagy sem.
-
Aryon87
félisten
válasz csorbajeno #22434 üzenetére
Megprobaltam meg egyszer. Mukodik, de szukseges, hogy a tolto is ra legyen kotve, maskepp csak kepernyomegosztas van. Tok kiraly igy
-
Krisz1000
tag
válasz dkovizoli #22086 üzenetére
szia! a többi csúcsmodellel hasonlitottam össze, köztük s8 is, ahogy írtam. igen, jól kérdezed, a csúcsmodellek 4,5-4,8 körül kapnak mivel az adott kor szintjén egy olyan általános minőséget, felhasználói élményt adnak, amitől még a kisebb hibák ellenére is elájulnak az emberek. ezért lepett meg hogy az s9nek csak egy kerek 4-es osztályzata van. nem fikázni akartam, mivel hetek óta ebben a telóban gondolkodom.
-
Krisz1000
tag
válasz MunezXBK #22079 üzenetére
igen, a sima 9-re értettem, nem a pluszra. azt már vágom hogy plus-nak nagyon jó az akku élettartama, de nekem a hétköznapokban túl nagy az a telefon. otthon tabletet használnék mellette és asztali gépet, nincs szükségem akkora telefonra, a sima 9 nekem pont jó méret. árban is jelentős a különbség.
-
Krisz1000
tag
válasz Punike #22080 üzenetére
nagyjából én is ezeket gondoltam, csak szerettem vna meggyőződni hogy itt a fórumban nincs e egy "fanclub" effektus... tehát hogy elsiklotok a telefonnak olyan dolgai felett amit egy átlag user kritizálna.... akinek teljesen közönbös hogy milyen márka.
bár akkor nyilván felmerül a kérdés h mi jöhet szóba. mint vetélytárs.
engem a p20-p20pro nem gyűzött meg, halovány a képernyője, gyenge a fényerő, ami nekem nagyon fontos
OP6 nem vízálló (nekem fontos mert sokat vagyok víznél)
új mate-ek még extra túlárazottak. (és nem is lesznek már a huawei-ek olcsók soha)
LG g7 nem lenne rossz, de az olcsóbb árhoz jelentősen gyengébb kontrasztszegény képernyő társul ami mellbevágóan semmilyen az s9 mellé téve.
egyedül a pixelek a vetélytárs csak azok meg iszonyat drágák.
...hmmm. -
Aryon87
félisten
válasz Indiant #22436 üzenetére
Olyan mintha számítógéppé változna a telefonod
Tech2 Laci itt szépen elmagyarázza egy kis bemutatóval
csorbajeno nem tudtam, Huaweinek nem volt szüksége töltésre az átváltáshoz (csak a töltéshez).
Külön örülök, hogy ez a cucc képes átadni a gyorstöltést is, de kicsit hektikusan működik, mert vibrál a kép, ill hol elmegy, hol visszajön, vagy teljes képernyőn megy a tv-n, vagy összemegy. Mintha a csatlakozó kontaktos lenne (jó, egy kínai cuccostól csodát nem is várok), de legalább tudom, hogy használható alternatív módon is, és nem kell emiatt külön megvegyen a DEX állomást (annyira nem lenne kihasználva annyiért amennyibe kerül)Bocs ezekért a kitérőkért, még újdonságok nekem a másik márkához képest
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz Aryon87 #22441 üzenetére
Első szándékból én is csak azért vettem meg, hogy filmlejátszásra használjam a DeX által, de a vezeték nélküli billentyűzet/egér kombóval hamar kiváltotta nálam a laptopot. Ha nem játszol PC-n, akkor simán elég a DeX is. Nekem bejött és utólag azt mondom, hogy megérte a 24.000Ft-ot a DeX.
-
Aryon87
félisten
válasz csorbajeno #22442 üzenetére
Magát a lényegét ismerem, a Huaweivel már használtam ezt a módot. Simán kivált egy netezős, filmezős alapgépet és funkcionalitásban mind2 márka ugyanazt nyújtja, csak más-más felülettel és módon.
Remélem az S10 család már képes lesz erre vezeték nélkül is, mert a M20Pro már tudja ezt, az elődje is megkapta ezt a képességet a Pitével, csak ez akkor jó, ha van okos tv (Nekem meg még buta lapostv van )Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz csorbajeno #22444 üzenetére
Ezt jó tudni, köszi
-
viewdetails
addikt
válasz csorbajeno #22444 üzenetére
De mennyivel menőbb mondani, hogy Hey Google, play the XY from Plex on Cast.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
esbii22
őstag
Fényképezőnél melyek a legjobb beállítások? Gondolok itt a felbontásra stb. Lassításnál nem lehet állítani a felbontást? Videóstabilizálást nem tudom bekapcsolni sehol csak szürkén van és nem tudok rányomni.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
csorbajeno
veterán
válasz viewdetails #22446 üzenetére
Az lehet, de nekem Plex-en pár perc után kimerevedik a kép és onnan csak tölt.
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #22449 üzenetére
Köszi! És esetleg melyik a jó felbontás videóhoz illetve képekhez?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest