Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz Zsozsoka 74 #22100 üzenetére
Próbáld ki a Fluid-ot, kiváltja a gesztus vezérlést is és tudja azt is amit keresel.
[link][ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
A Chrome-ban, ha nézek egy oldalt, ami nem mobil nézetben van (pl én ezt a fúrumot is normál nézetben használom ), akkor mindig feldobja alul az értesítést, hogy váltsak egyszerűsített nézetre.
A Chrome beállításainál van egy olyan, hogy egyszerűsített nézet felajánlása. Na most ez mindegy, hogy ki van kapcsolva, vagy sem, mindig feldobja a kérést. Rohadt zavaró. Van valami módja, hogy eltüntessem, vagy ez egy Chrome bug?[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
DeFence
tag
válasz CTraktor #22092 üzenetére
Jól fel rakták? Nem rontották el a pozíciót?
Nálam csak a szélén érződik a fólia, ott bele tud akadni az ujjam, viszont egyáltalán nem akadályozza meg az edge panel használatát.
Case Friendly miatt gondolom, a full cover az szélesebb kicsit és teljesen a kijelző tetejéig ér.
Nekem is ferdén rakta fel picit a srác de nem zavaró, alig észrevehető.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
csorbajeno
veterán
válasz Shadowbull #22093 üzenetére
De neked automatára van állítva a fényerő?
-
mati12
senior tag
Mivel nem voltam megelégedve a Sammobile oldal nyújtotta lehetőségekkel ezért más alternatív firmware letöltési lehetőségek után néztem. Ekkor botlottam bele a Play áruházban a [link] alkalmazásba. Mivel idáig még nem találkoztam vele itt a fórumon gondoltam megosztom veletek,hátha másnak is jól jön valamikor. A letöltési sebesség viszonylag gyors,és gond nélkül vissza frissítettem az innét letöltött fájlal a Német Pie-ről Magyar függetlenre a készülékem.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van olyan opció, hogy az AOD mondjuk 19-09 óra között folyamatosan aktív legyen, 09-19 között pedig csak érintésre?
S9+ android p
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Zsozsoka 74
senior tag
Most frissítettem Pie - ra ota - n. Azóta néha a messenger nem küldi vagy nehezen az űziket.
Újra install volt de talán úgy vettem észre hogy akkor csinálja inkább amikor az alkalmazás váltóból rálépek újra a messengerre és küldenék írnék valamit. Tegnap frissítettem Pie - ra és utána volt wipe chace és restart is.Parallaxis : köszönet a fluid NG bevált
[ Szerkesztve ]
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Shadowbull
addikt
-
kelly416
veterán
válasz e-newsee #22108 üzenetére
Szerintem ez nem telefonfüggő, és gyanítom gatyán van megírva a chrome, de A8-on ha a jobb felső sarokban a három pöttyöt megnyomom és asztali nézetet kérek, akkor legalább azon az egy lapon többet nem kiabál. Ugyanúgy nézem vele a lapcsaládot, ahogy Te is írod. De ha valamit új lapon nyitok meg, minden lapon újra kell nyomni az asztali nézetet. Tényleg rohadt idegesítő, de legalább ha egy lapon belül mászkálok ide-oda, akkor lapon belül nem dobja fel.
-
Kékes525
félisten
Most kaptam egy SMS-t a szolgáltatómtól, hogy kezdeményezhetek 4G hanghívásokat. Ez milyen felárral jár és hol tudom bekapcsolni ezt a funkciót, szolgáltatást?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
spider80
őstag
válasz Zsozsoka 74 #22116 üzenetére
Tegnap pont rosszalkodott a messenger. Én pl laptopon nem tudtam üzenetet küldeni, telefonon néha igen,néha nem. ma már jónak tűnik,de várj vele egy kicsit,szerintem nálad is messenger hiba lesz ez,nem telefon.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
samu74
addikt
Abban a menüben ami a képen is van ott ha lentebb görgetel, lesz olyan hogy segítség a kézmozdulatokhoz. Ha azt bekapcsolod 3 vízszintes vonal lesz lent, és tudod hogy hol kell simítani amíg nem szokod meg.Mondjuk én kikapcsoltam, tök jó hogy ott nincs semmi .
-----------
-
Zsozsoka 74
senior tag
Nektek is megjelenik mikor írtok jobb szélén alul egy ikon. Elforditható a képernyő. Nos ezt szeretném látni. Hol tudom kikapcsolni?
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
colonia
aktív tag
Szerintetek ez jó S9-hez is?
[link]Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
TheMiller
tag
válasz colonia #22130 üzenetére
Pont ilyenem van, kettő.
Gearbesten 2500-ba kerül. (és tuti h máshol ennek feléért is van) - Szokásos kínai minőség, egyik tök tuti, gyorstöltést is tud fixen mindig, másik eléggé "hullámzó" teljesítményt ad.OFF: Itthon tuti nem vennék kínait, pénzkidobás.
The World is Yours
-
TheMiller
tag
válasz colonia #22133 üzenetére
Az eredeti összecsukható, ez szerintem nem (és ha jól tudom ventis hűtése is van +eredeti doboz, stb).
MADcat: nekem is van két ugyan ilyen kínai töltőm (otthonra + irodába). Ennyiért pénzkidobás, pláne hogy nekem csak az egyik tud stabilan gyorstölteni, a másik valamiért gyengébb, csak simán tölt. E mellé szerettem volna jelezni, hogy a Gearbesten 2500 Huf ez a töltő..
The World is Yours
-
malna88
tag
Sziasztok!
S9+ vásárlás előtt vagyok és eléggé hezitálok az itt (is) található SOT-ok miatt. Az idő múlásával mennyit romlottak nektek kb az értékek? Őszintén, ez az átlag 3,5 óra nagyon nem győzött meg és ha még veszít is a kapacitásából az idő múlásával, akkor az még inkább elkeserítő. Mennyire elképzelhető az, hogy mondjuk egy év múlva se kelljen azon aggódnom, hogy kihúzza e estig?
Köszi előre is.s9+
-
Ronam
addikt
válasz TheMiller #22136 üzenetére
Ilyen töltőt te hol láttál Gearbest-en? Linkeld már be pls. Ez egy eredeti Samsung töltő, csak csomagolás nincs hozzá....
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz malna88 #22137 üzenetére
en is filozok egy extended battery case-n mert atlag 3-5 ora SoT fekete temaval,
energiatakarekos profillal meg ilyenekkel is botrany.
en is tobbet vartam, szerintem amint megjelenik es turheto lesz az s10+ ara, boltolom is.
4000mAh-os keszulekeim voltak korabban, meg egy 3400mAh szinten, de az a -500mAh
nem gondoltam volna hogy ennyit szamit.
raadas filozok meg egy mate 20 cseren, de a huawei rendszere nem eppen egy samu szoftverezes, eg es fold.meg amugyis masfel ev utan kezdi vesziteni a kraftot, nem fogok en sem 2 orankent toltot keresni, meg powerbankkal rohangalni meg a wc-re is..
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Yasuo
aktív tag
válasz geryboro #22139 üzenetére
Hogy-hogy lecseréled egy Mate 20-ra?
Mert én eléggé sokat gondolkodtam az S9plus, és a Mate 20 között, de végül úgy döntöttem, hogy S9+-t fogok venni. Viszont ha te így gondolod, hogy váltanál egy Mate 20-ra, akkor kíváncsi lennék az okára. A szoftveres dolgot hogy érted? Nekem most Honor 8-am van, amin ugyebár emui van, de nekem nagyon bejön, a Samsungtól félek inkább kicsit. -
-
kisselandras
senior tag
Üdv Emberek becsatlakoztam ismét a samsungos csoportba le váltottam a huawei p20 egy gyönyörű galaxy s9 re gyors kérdés nincs véletlenül még benne olyan funkció hogy időzített kikapcsolás s bekapcsolás ?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
-
mSchumi87
senior tag
válasz kisselandras #22142 üzenetére
Csak ujrainditas van ilyen
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Reverting
őstag
válasz kisselandras #22149 üzenetére
Idozitett restart van, ki be kapcs, nincs.
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest