- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz
Zsolaf #18944 üzenetére
Nagyjából minden. Képet készíteni lehetetlen. A nyitás-csukás az agyamra megy. Egyszerűen mindkét kezed kell, hogy használni tudd a telefont. Arról nem is beszélve, hogy e bazári féltégla lesz tőle. Nem vagyok már fiatal, de úgy érzem, ezt nem tudnám megszokni.
(#18946) zsolez76: Rákerestem. Ilyen az enyém is, csak fekete.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Zsolaf #18909 üzenetére
Ez lényegében úgy működik, hogy USB-C csatlakozón keresztül adok neki tápot, HDMI-n rákötök egy monitort, vagy TV-t, A két USB-A csatira egy klaviatúra és egy egér, és rádugom a telefont a helyére azonnal működnie kell mindennek? Hogy néz ki ez pontosan? Azért kérdezem, mert a napokban tervezek rendelni egy DeX padot. A kimeneti feszültségnek és áramerősségnek mennyinek kell lennie a DeX táp esetében? 5V/?A, vagy 9V/?A ?
-
-
-
csorbajeno
veterán
válasz
Zsolaf #16670 üzenetére
Szerintem ő arra gondol, ami még az S6 környékén az 5.0 vahy 6.0-val jött. Ugyanúgy mint most a névjegyképet egy keretes körrel jelölted ki. Ha kerested a névjegyet, akkor kicsiben a kört láttad, ha hívtak, akkor viszont a négyzet játszott és a fél kijelzőt kitöltötte. És nem a felbontás miatt van, mert ha belépsz egy fotós kontaktba ész a fotót lehúzod, akkor teljes méretben, és élesen látod a képet, mint korábban híváskor.
-
T0mcs
tag
válasz
Zsolaf #16063 üzenetére
Na még ez is...
Már így is kivagyok tőle megfogni sem merem mert mindig felold a képernyő zár! Vagy azért mert belenyúlok a új lenyomat érzékelőbe. "túl kézre esik sajnos" Vagy a biztonságos hely miatt. Vagy egyszerűen csak az arcfelismerés miatt. Most meg megmozdulásra is felold??? Minek rá bill zár akkor ? Legalább a felébredést nem kell könnyebbé tenni az azonosítás az oké. Az AOD -t is azért fogom kikapcsolni mert mindig belenyúlok a megjelenő ikonokba...Tényleg jó hogy ilyen patent módon vill. gyorsan működik rajta minden
De már bosszant is.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsolaf #13307 üzenetére
Az akku jobb a plus-ban. (Szerintem a kamera modul is es a 6 gb ram miatt is erdemes lehet valtani.)
Hogy mennyi a hasznalt ar?
1 sim-esek elvileg csak a vodasok es a telenorosok.
A szolgaltatosok eleve olcsobbak, mint pl. a media marktban vasaroltak.
Szoval ezek fuggvenyeben kaphatoak kb. 160-190e kozott. -
jksx
senior tag
válasz
Zsolaf #10367 üzenetére
Köszi.
Nekem gyári "ütésálló" tokom van. Elég vastag a hátlap felőli rész (na meg a többi része).
Ezért kérdeztem, hogy a DEX-re csatlakoztatva nem fog-e feszülni a csatlakozó a tok miatt.
Ezt a tokot nem lehet csak egy mozdulattal leszedni a telefonról, tok nélkül meg nem szívesen használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest