Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philipe
tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy az edge panel Partner jelzést ha lezárt állapotban használom, akkor ne kelljen választani, hogy hívás vagy üzenet, és ne kelljen feloldani a kijelzot.. Nekem az s6 on alapból így működött, de itt az S9 en nem találom a megoldást...
Köszönöm. -
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #17363 üzenetére
Csak a Brazzers-en ...
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
dvarw.mtl
tag
válasz Donki Hóte #17363 üzenetére
Van aki ott is azt ütné be a keresőbe "assistant"
[ Szerkesztve ]
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
gegekutas
aktív tag
Folyamatosan figyelemmel kísérem a topicot, ha a telekomnál veszem meg, függetlenül, mégis TMH-s rom lesz rajta. Ez mekkora hátrány, a XEH ROMHOZ KÉPEST? Vagy hátrány e egyáltalán? Előfizetés megújításával jó áron van.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz gegekutas #17366 üzenetére
Nincs komoly hátránya. Általában valamivel később kapja a szoftverfrissítéseket a TMH-s rom, mint a független (a biztonsági frissítésekre ez kevésbé vonatkozik, azokat nagyon hamar küldte a Telekom eddig), ami 1-2 hetes csúszást jelent többnyire. Illetve nehezebb lehet eladni az ilyen készüléket, ha nem egyben veszed és nincs róla nullás számlád.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz csorbajeno #17369 üzenetére
Ez nem feltétlen hátrány, mert ha esetleg van benne valami kellemetlen hiba, addigra sokat tudsz olvasni róla és nem frissítesz fel
-
gegekutas
aktív tag
válasz csorbajeno #17369 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors választ. Karácsonyra veszek egyet a telekomnál. 😁
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz philipe #17374 üzenetére
Ahhoz, hogy zarolt kepernyon ne kelljen feloldani a hasznalathoz, az alap "partneljelzes a széleken" panel beallitasok résznel engedelyezd a zarolt kepernyot.
Kell hozza a "Direct call" panel, hogy csak a hivasra redukald le a funkciot.
Ezt toltsd le a panelek kozul, majd az alap "partnerjelzes a szeleken"-t kapcsold ki.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nrb263
tag
Sziasztok! PAN romra szeretnék XEH et rakni. Le tudná írni valaki ennek a lépéseit? (Telenor beépített faszságai miatt, és mert újabb build) utoljára S2 t romoztam nemmostanában volt... /G965F/
-
-
Manka76
senior tag
válasz nrb263 #17378 üzenetére
SamFirm-el letöltöd, ODIN-ba betallózod, telefon DOWNLOAD módba teszed (előtte mentés) és és nem a HOME_CSC-vel felrakod.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
e-newsee
addikt
Ma jött meg az s9-em. Mivel csak délután tudom átszabatni a SIM-eket a régi telefonomból, gondoltam megosztom a mobilnetjét. Minden király, sikerült is, megy a net az új telón. Csak épp a Play-ből nem engedi frissíteni az alkalmazásokat. Arra hivatkozik, hogy vár a wifire. Az áruházban úgy van beállítva, hogy mobilnetről is frissíthet. Mit kell még engedélyeznem, hogy működjön? Köszi!
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
stickrs
senior tag
Hello, s9+-on van olyan problémám, hogy a smart lock sokszor nem oldja fel a képernyőzárat amikor a beállitott helyen vagyok..néha igen néha nem.. mitöl lehet ez? Gps be van kapcsolva.. csak helyhez és bluetooth eszközhöz lehet beállitani mint biztonságos eszköz, vagy pl otthoni wifihez csatlakozásnál feloldja, vagy hasonlo? egyébként eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, black friday-en sikerült beszereznem egyet
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
tomasz79
tag
Üdv.
Lehet hogy már volt róla szó, de mi a véleményetek a led view tokról?
Illetve hol lehetne beszerezni jó áron?
Vagy egyáltalán érdemes e -
törölt tag
válasz tomasz79 #17391 üzenetére
PindurAnnánál láttam S9+-ra orgonalilában....
Szokatlan, de lehet meg tudnám szokni. S7-en Clear View-t használok, azt pár hónappal a telefon vásárlása után vettem, azaz kb 26-28 hónapos. Nem kímélem, kapja a hajtogatást, nyomást, stb, de ez a Led View tokot kb hasonló tartósságúnak éreztem ha a kialakítást nézem. Az, hogy a mágnes/led/vezeték nélküli töltés része mennyire tartós azt nem tudom.
Kedvezőbb árért talán a Speedshopot érdemes nézegetni. SES listaár kb feléért vettem ott S7-re backpack-et, minden akció nélkül. -
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Akkufogyasztásban eléggé eldurvult az Android OS, ez micsoda? Esetleg lehet valahogy mérsékelni a éhségét? Eleinte olyan 5-6%ot csípett le egy nap alatt, de most már pár napja kezd elszemtelenedni. Optimalizáltam, újraindítottam, törölgettem alkalmazásokat is, amiket mostanság telepítettem, hátha amiatt, de semmi javulás :/
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
davtsik
tag
Sziasztok,
Facebook alkalmazásban már szinte minden zavaró hangot sikerült kikapcsolnom, de mikor elküldök egy kommentet vagy like-olok valamit akkor még zenél. Ezeket hol tudom kikapcsolni?A világító szélek idejét lehet növelni?
A led jelzést csak ki/be lehet kapcsolni gyárilag, testreszabás nincs, csak külön appal?
-
forgonati
őstag
Hello!
A Pie Beta 3 azzal szivat hogy a sötét módot pár óra után visszaállítja világosra. Ez másnál is így van? Vagy van rá valami workaround?
Illetve az órát nem lehet visszarakni jobb oldalra? Nekem bal oldalról hiányzik a szolgáltatói felirat nagyon, ezt vissza lehet rakni valahogy? Vagy ez már így marad a véglegesben is?Keelah Se'lai!
-
veterán
válasz davtsik #17396 üzenetére
Az értesítő LED színét nekem külső appal se sikerült megváltoztatni
Az egyik app szimplán nem működik, a másik működik de az AOD-vel nem megy együtt, a harmadik együttműködik az AOD-vel is de az meg nem hagyja aludni menni a telefont
Ha találnál egy jót, akkor add itt közre a nevét.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Reverting
őstag
Pie Beta
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest