Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz csorbajeno #16698 üzenetére
Én 256-ost rendeltem. Samsung Micro SD 256GB Class 10 EVO Plus 2017 New Model R100 W90 Elég lesz ekkora?
Donki Hóte + (#16704) Isten88
A szállítás mibenlétéről és a nyomkövetésről nem találtam információt és a visszaigazolásban sem volt benne. Tudsz erről valamit?
Valószínűleg regisztrálnom kellett volna előtte. Utólag regisztráltam, de értelemszerűen az a fiók nem tartalmazza a vásárlást.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
Kékes525
félisten
válasz csorbajeno #16669 üzenetére
Szerintem kicsit drága. A 256GB-os 16 349 forint volt (szállítással együtt).
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
|AP|
veterán
ha ilyen is lesz, az amoled képernyő miatt biztosan eltüntethető lesz szoftveresen. Akkor meg ugyanúgy fog kinézni, mint most az S9-ek. Szerintem nincs ezzel nagyobb baj, de azért várjuk ki a végét, milyen lesz.
Ha emiatt kicsit veszít a telefon a magasságából, számomra az már pozitívum.
-
veterán
-
veterán
-
|AP|
veterán
válasz Donki Hóte #16714 üzenetére
erre gondoltam
-
Kékes525
félisten
válasz Donki Hóte #16715 üzenetére
Köszi, megjött.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Linkin1994
senior tag
Ha változtatom a felbontást akkor utána érdemes újra indítani a telefont?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Linkin1994 #16718 üzenetére
Felesleges.
-
törölt tag
Valószínűleg az általam belinkelt kép az s10+ lesz...és ha minden igaz marad még a jó öreg Jack (-Sparrow)is.🎧
-
mSchumi87
senior tag
Az mitol lehet hogy nem csatlakozik a mobilnetre a telo? Tegnap meg mukodot ma mar nem.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
mSchumi87
senior tag
válasz aprokaroka87 #16723 üzenetére
Hát van olyan hogy semmibol semmi nem mukodik? Semmit se állitottam azota rajta, ja elfelejtettem béta2 pie van fent, hogy tudnam factory reset nelkul valahogy resetelni, nincs kedvem ujra rakni mindent
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Macskasy
tag
válasz Reverting #16707 üzenetére
Nem volt mivel full a "hivatalos" modszerrel volt OTA-en. Nemet vodas telo, allando nemet simmel,dbt lett csak rahegesztve a sok bloatware miatt.
Közben amugy megoldotta a telefon. Az a 14 app lefrissitette magat kb 4-5 óra alatt
Tehat ha valaki esetleg így jár akkor csak rengeteg türelem és idő kell hozzá Köszönöm a segítségeket ! -
Tiger.
nagyúr
Ez a routines benne van az android 9.0ban?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
geri005
tag
XDA thread kiegészitve ADB sideload instrukciókkal, ha a kolléga szeretné az összefoglalójába beleirni.
[ Szerkesztve ]
-
73egon
tag
Mi a módja a visszatérésnek Oreo-ra.
Pie update 2 van fent...
Valaki leírná részletesen, linkeket is szivesen fogadok. Előre is köszönöm.Az Úr azért adott eszet nekünk, mert azt akarta, hogy használjuk.
-
Mr.Silkó
veterán
Vettem egy Xiaomi Mi Band 3-mat, nagyon szépen együttműködik az S9+-szal, ha valaki esetleg ennek a kiegészítőnek a megvásárlásán töri a fejét, akkor jó szívvel tudom ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
válasz 73egon #16733 üzenetére
SamFirm-ről vagy ami már helyette van, letöltöd a legfrissebb Oreo FW-t és Odinnal flasheled. HOME_CSC-t meg se próbálj használni, sima CSC-vel flashelj.
Innen tudod a legfrissebb Oreo FW-t letölteni.
És Odin 3.13.1-et használj, ne 3.12-t ahogy az instrukciók között van.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz Tiger. #16736 üzenetére
Ha ez segít valamit én is BIP-et használok és EMUI után sokkal jobban megy Samuval.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz geri005 #16735 üzenetére
Miért nem lehet használni a HOME CSC-t?
Ha XEH-n van, és XEH romot tesz fel, akkor mi lehet a gond?
Vagy a factory reset miatt írtad, hogy ilyenkor minden képpen szükséges?
Ugye a sima CSC flash-sel megcsinálja a resetet, míg a HOME-ossal nem..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz geri005 #16739 üzenetére
Akkor egyre gondoltunk, vagyis a factory resetre.
De te próbáltad, hogy a ha nincs factory reset, akkor visszafele (9->8-ra) bootlop-ot kapsz?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz geri005 #16741 üzenetére
Én sem próbáltam még visszalépést itt pieről oreóra.
Bootlop egyébként kernel probléma (kompatibilitás) miatt szokott lenni, itt meg ugye ha 4 fájlos rendszert tesz fel, abban a kernel is felülíródik...ha felülíródik.
Jobb a tiszta alap, az a biztos. Régebben még flash után nyomtunk még egy factory resetet, hogy nehogy visszamaradjon valami az előző rendszerből.
Furcsa dolgok ezek a partíciók, vannak olyan esetek (főleg LG-re volt jellemző) hogy nem sikerült a flashnél a partciókat gyári módon kiosztani. No akkor kaptunk ám bootlop-ot...
Visszatérve a samsungra szervizben is állandóan sima CSC-vel húzzák újra a telefonokat, hiszen az a biztos(abb)." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
9.0 alatt meg mindig nem kapcsolja be magától az energia takarékos módot?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
nylacika
aktív tag
válasz #72630400 #16705 üzenetére
Személy szerint nem értem, hogy miért ragaszkodik minden gyártó az első kamerához. Én pl. életemben nem használtam, nem vagyok az a szelfizős típus... De biztosan másoknak lételem! De! Ha már készül 3-4-5 változat a telefonból, nem lehetne esetleg egy olyan változat, aminek a kijelzőjét nem csúfítják el? Tudom, hogy találgatás ez a kép is, de nagy valószínűséggel valamilyen formában csak ott lesz a kamera... Biztos vagyok benne, hogy sokan megvennék az első kamera nélküli változatot is!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
geri005
tag
válasz HUTCHDB #16742 üzenetére
Lehet kernel, lehet az új rendszer más struktúrája... a lényeg, hogy nem működik, és nem is ajánlott főverzió csere fr nélkül.
"Régebben még flash után nyomtunk még egy factory resetet, hogy nehogy visszamaradjon valami az előző rendszerből."
Ilyen problémánk is volt. Egy kolléga odm partition error-t kapott update közben, kiderült, hogy a személyre szabott rendszere miatt (font overlays etc...) Újra flashelt (sima CSC-vel), és továbbra sem volt jó, kellett neki még egy FR, pedig elvileg első bootkor sima CSC-vel ugyanazt csinálja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs