Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki kell vegyek egy dual sim-es telefont, ezért elgondolkodtam az S9 / S9+ DS ( meg Mate 10 Pro / P20 Pron, főleg az akkuidő csábító ) vásárlásán.
Jelenleg S7em van, nekem nagyon bejött, januárban cseréltem le egy újra a 2 éves ugyanilyenemet, ezzel most kb 3ésfél - 4 óra kijelzőidőket tudok produkálni( szeretem az AOD-t rajta, tehát be van kapcsolva ), de van mikor naponta többször töltöm, mert délutánra már lehervad( gyenge térerős helyek, mobilnet akár stb ), 12-14 óra távollét háztól házig, másnap reggelre meg megint fullosan kell nekiindulni.
Gondolom tudásban, gyorsaságban, fejlettebb / gazdaságosabb belsőben mindenképpen lenne javulás meg persze a kamera terén is, viszont az akkuidő az hogy alakulna szerintetek a mostanihoz képest, mert ahogy nézem ugyanúgy 3000es van benne, mint ebben, de a kijelzőé azért nőtt, valamint a DS nem tudom mennyit számít. Jó lenne, ha a töltőt / powerbankot nem kéne pluszban cipelgetnem, mert bírja a telefon a napot. A +500mAh és a több RAM megérheti a felárat( 20-30 ezret nekem megér, ha mondjuk fél órával tovább bírná, és 2-3 évig szintén nem kéne gondolkozni a cserén, mert nem lassul be )?Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz MADcat #15967 üzenetére
Ezen most nagyon elgondolkoztam ( online is lehet rendelni ), ahogy elnézem a kínálatot jobb vétel mostanság nem nagyon lesz( még a BF alkalmával sem ), már ha magyarországi 2 év gyári garanciával adják( no meg bontatlant ).
[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz dani786 #16000 üzenetére
12+12 hónap Samsung mobiltelefon szervízben ír... megrendelem személyes átvétellel akkor azt már át is vehetem ma?
Emagon 190k. Amúgy ezt nem is értem, mert bent van a samsung honlapján, hogy honnan szerezhetem be, és fel van sorolva az Emag is, akkor ők most milyen Garanciát adhatnak? :/
[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
válasz samu74 #16015 üzenetére
Jó lesz nekem a SEStore féle 200k-s úgy érzem :/ Be is rendeltem, de látom euronics, edigital, mediamarkt, mindenhol ennyi. Lehet vissza is mondom, ha lehet, mert ezért fel kell utaznom Pestre, ha ma kézbe akarom venni( pont 5 nap szabin vagyok, nem nagyon akarok várogatni napokat heteket futárra, legalább tudom nyomkodni is ), ha esetleg van valamelyik másikban is mai átvétellel, inkább azt választom.
-
-Bandi-
tag
No sziasztok. Sikeresen lecserélődött az S7-esem S9+-ra. Remélem csak pozitív lesz minden téren.
Kapásból 1 kérdésem lenne is, már jó ideje készültem a telefon cserére, bevallom a huawei is játszott a jobb akku miatt, rendelgettem is pár plusz kábelt, mert ez fogyóeszköz nálam, így 2db 5A-s is becsúszott( lila belső PZOZ? ), ezeket szereti a Samu, vagy tiltakozik ellene? Bevallom kapásból egy olyat dugtam rá kikapcsolt állapotban, és megjelent egy sárga háromszög benne ! jel meg rezgett ütemesen, ez normális reakció, vagy a kábel lehet sz.r( csak hogy kukába dobjam e vagy odaadjam huaweies barátomnak )? Nem igazán merem még egyszer kipróbálni
-
-Bandi-
tag
válasz HUTCHDB #16302 üzenetére
Én nem nyertem sajna, de ezen meg se lepődök.
Ahogy barátaim szokták kérni tőlem, mivel olyan szerencsés szoktam lenni, játsszam meg a lottó 5ös 85 számát, a maradék 5el meg telitalálatuk lesz... de nem teszem meg nekik ezt a szívességetMivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
Sziasztok. Volna egy jelenségem a dualos S9+ ommal... van benne egy Telekomos, és egy Telenoros SIM ( sestore független készülék ), a Telenorról megy a net( korlátlan, sim2 ), viszont valami katasztrofális teljesítménnyel, baromira ingadozik. Beállításoknál már beállítottam mindent vagy 10szer, visszaállítottam, újra be apn net re, de lefele még általában van sebessége, viszont feltöltése kritikán aluli ( 0.01 meg 0.56okat és hasonlókat mér a készülék :/ ). Barátomnak is van ilyen kártyája, készülékébe berakva neki jól működik, a telefonomban viszont az övé ugyanolyan kaka, mint a sajáttal. Mikor csak a Telenor van benne, akkor szintén szép eredményeket ér el, lehetséges, hogy valami baja van magának a készüléknek, vagy valamit nem állítok be pluszban, amit kéne, még sose volt dualos telefonom. Ja és felcseréltem már a kártyákat is, úgy se jó...
Érdekesség, hogy ha a Telekomos kártyára állítom a netet, akkor megint elfogadhatót mér.
Helyileg mértem mindenféle, szabadban, vidéken, városban, pest, székesfehérvár, balatonpart stb...
Ritkán vannak szép eredmények amúgy, tehát rndkm az egész. Csak idegesít, hogy pl messengeren nem képes elküldeni sokszor az üzenetet csak olyan 5-10 mp késéssel, képet meg huhhh... van, hogy 1 2 perc is.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
Sziasztok, valamiért a két kártyám összeveszik az S9+ omban, a jelenség az, hogy van egy telekom és egy telenor Sim, az elsőn van a hívás és az sms, másodikon a net.
Ha mindkettőnél be van állítva az lte használata, úgymond blokkolja a netem a trémobilos, nagyon gyenge teljesítményre képes, lassu, késik, stb, ha a telekomot max 3g re állitom, akkor megjön a sebesség, de így akkor valszeg bukom a voLTE t( ha csak ezt a támogatást kapcsolom ki, nem javul a helyzet ), plusz ha olyan helyen vagyok, hogy lemegy a telenoros is 3gre mondjuk, gondolom megint összeakadhatnak.
Ez a telefon ennyit tud, normális jelenség, esetleg valamit be kéne állítanom( még nem volt dualos telefonom ), vagy szerviz gyanús?[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
Szia, én S7ről jöttem S9+ra, 3 hét használat után már gyerektelefonnak érzem a méretét( hát még párom A3 a ), mikor a kezembe kerül, pedig azt hittem nem fogom tudni ilyen könnyen megszokni ezt. Üzemidőre tudja azt, mint az előd, olyan 3-4 óra kijelzőidővel estig kibírja töltés nélkül, ugyanazzal a beállítással, ugyanazokat nyomkodva, még talán kicsit többet is, de hát új készülék. Ja és én 2 SIM kártyával használom, 1el talán olyan fél - 1 órát lehetne nyerni ( nem otthon wifin lóg a telefon ).
S9ben én nem láttam akkora előrelépést a régihez képest, hogy azon gondolkozzam egyáltalán, de 1 kártyásként tudhatja azt akkuban, mint a mostanid.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz Apone33 #17220 üzenetére
Tegnap állitottam be először ezt a funkciot, és otthon nekem is egyből feloldotta, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert a képernyő elsötétült, és röviddel utána meg is nyomtam, egyből feloldott, gondoltam van időkorlát. Amúgy benne van nekem is, a google maps en el van mentve a lakásom címe, gondolom azt másolhatta át.
-
-Bandi-
tag
Én is "féltem" kicsit a méretétől, de nem olyan nagy az, pedig nekem még benne is van egy Spigen Neo Hybridben. Ujjlenyomat érzékelővel feloldod, állapotsávot le tudod húzni vele ( ennek a hiányára pl panaszkodik barátom P20 Pron, mert előtte az Oneplusa tudta ), tehát úgy igazán fent nem is kell matatnod.
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Akkufogyasztásban eléggé eldurvult az Android OS, ez micsoda? Esetleg lehet valahogy mérsékelni a éhségét? Eleinte olyan 5-6%ot csípett le egy nap alatt, de most már pár napja kezd elszemtelenedni. Optimalizáltam, újraindítottam, törölgettem alkalmazásokat is, amiket mostanság telepítettem, hátha amiatt, de semmi javulás :/
-
-Bandi-
tag
Nekem valamiért nem tölti be az oldalt, de a firstphonenál 190ezer Ft lenne az S9+ 2 év hivatalos garival?
Elég jó vételnek tűnik.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz Jack Oneill #18164 üzenetére
Mate 20 vagy a Pro? Mert a sima 20on egyáltalán nem gondolkoznék, eleve az IP védelme szinte 0 a Samsunghoz képest, 6 helyett 4 gb ram, kijelzője is IPS nem Amoled( bár ez lehet valakinek jobb ) stb.
Én is vacilláltam amúgy csak a P20 Pro volt a kiszemelt, de Samu nyert, pl az AOD-t szeretem( ezt nem nagyon fejlesztik ), ez az új One Ui is felkeltette az érdeklődésemet, plusz én csak felkapom a telefont és "lövöldözök" képeket, ebben jobb.
Bár most nem vagyok jóban vele, mert ez az Android OS 30%okat nyaldos le az üzemidőből, így meg épp 3 óra SOTok jönnek ki, késő délután már nagyon kéri a tápot, hiába raktam újra a rendszert, ugyanaz :/ ( Bár kivételesen tegnap csak 13%ot kért, így 4ésfél óra SOT jött ki 24 óra alatt, de ma már megen nyaldossa )
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Van valami jó kis app a led lámpa fényerejének állitására( pl nem millió reklámmal )? Vagy tudja ezt a rendszer amúgy is, csak nem találom? Még 8.0 n vagyok.
-
-Bandi-
tag
válasz dvarw.mtl #18885 üzenetére
Remélem majd én is látok ilyen üzemidőket, ha végre kijön XEH-ra, jelenleg a 3at se érte el 1nap 2 óra üzemidővel, igaz 2 kártyával és wifin sosincs, de átlagosan ha reggeltől estig lemerítem akkor szokott 4.5-5 óra kijönni. Mondjuk nem csinálok semmiféle "bűvészkedést", AOD is megy, nincs röptetés éjszakára meg ilyenek.
-
-Bandi-
tag
Nekem vásárlás után egyből felkerült egy Spigen Neo Hybrid a telefonra.
S7esemen egy MSVii féle kínai tok volt, amit nagyon szerettem, azért rendeltem ehhez is, pár napja megjött, igaz, hogy kb 0 védelme lehet leeséskor, max karcolás ellen, de fent hagytam, sokkal jobban kiadja a telefon formáját, fogásra is nagyon jó. ( igaz van egy fólia a hátlapon, hogy ha véletlenül bekerülne a tokba por, ne karcolgassa össze, lehet amiatt )
Bár ahogy nézem, gyári S9+ fólia mintha vastagabb lenne a kijelzőn, mint a tok pereme alul felül.
Elméletileg vásároltam töréskárra garanciát, max ha leejtem beélesedik[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
válasz nyesix #18997 üzenetére
Szia. Nekem S7nél volt S8 vezeték nélküli töltőn, rátettem és 1-2 percen belül elkezdett villogni a led a töltőn, és nem csinált semmit. Ilyenkor kihúztam a csatlakozót, úgymond "újraindítottam" és egy jó darabig elvolt vele.
Másik, meg hogy nem volt mindegy, hova tettem rá a telefont.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz csorbajeno #19362 üzenetére
Nekem az van beállítva de a névnapot nem írja, csak hogy nincs esemény. Naptár beállításait már végignyálaztam, AOD-ben se találtam, hogy lehetne "bekapcsolni"
-
-Bandi-
tag
válasz whatwhatwhat #19413 üzenetére
Mondjuk legalább van normális lassított felvétel mód, ami nem csak 3mp-eket vesz. Lehet is szerkeszteni, hogy 1/2, 1/4 vagy 1/8 lassítással legyen a felvétel, ilyet nem találtam annó oreo-n.
-
-Bandi-
tag
Nekem picit rosszabb, 9 órája lett levéve töltőről, 52% és 3óra 10 perc kijelzőidő( face, samsung internet, kis játék ), de így elsőre ez is sokkal jobbnak tűnik, mint ami eddig volt( kb reggeltől estig merült 4ésfél óra kijelzőidővel 15% alá ).
Más: Az Edge panelra nem lehet valahogy visszavarázsolni az eszközkarbantartót? Oreo-n be tudtam rakni, itt meg nem találom, widget meg nem jön be.
-
-Bandi-
tag
válasz PedroPascal #19730 üzenetére
Nekem ilyen van már több mint 1 éve, és nagyon szeretem. Nem műanyag hatású, aminél olyan érzésed van, hogy 2 perc alatt szétesik, hanem massziv, súlya is van.
Van egy ilyen huaweiem is, de ki se bontottam, mett ez annyira bejött, viszont lehet holnap kipróbálom. Igaz csak kábellel tudom.Szerk.: Van olyan samsungom is( 1 ), de azt se próbáltam még azóta
[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
válasz PedroPascal #19739 üzenetére
Szerintem is más, azért se foglalkoztam vele. Nekem a huawei kábelével is meggyűlt a bajom, aminek lila az usb je, 4 vagy 5.0? Fene tudja, kiírta az S9+, hogy ez neki nem tetszik, rezgett folyamatosan meg megjelent sárga háromszög kijelzőn benne felkiáltójellel.
Amúgy most nézem enyém régebbi lehet mint amit linkeltem, az 2 sima usb csatlakozós, ez nem tudom miért lett type C s :/
Van egy gyári Samsungom is, ha még megtalálom, de mivel ezek 1 usb sek nem foglalkoztam velük.[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
válasz Sungoo #19981 üzenetére
Nekem Pie első töltés után sikerült S9+-al előcsalogatni a 6 órát, Oreon még 5öt se láttam, 4ésfél szokott kijönni fél nap után és töltőért könyörögve ( 2 kártyával, főként mobilnet ):
[kép1]
Előbb raktam fel tölteni, most épp ez jött ki:
[kép2]Hozzáteszem nem volt extra bűvészkedés, mobilnettel meló közben letöltöttem, és egyből telepítettem is fel, nem volt FR meg hasonló
[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
válasz PedroPascal #20718 üzenetére
A vezeték nélküli töltő lassabb lesz mint a vezetékes, ezt nem hiszem, hogy fel tudod "tuningolni".
Amúgy érdekesség nekem 2 Telekomnál vásárolt gyári S8 féle( 2017es ) vezeték nélkülim van, ugyanabban a konnektorban, ugyanazzal a kábellel, töltőfejjel majdnem fél óra különbséggel tölti fel, és kb fél - 1 órával tovább is tart, mint kábelen.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest