- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UfoZoli
aktív tag
-
Probert75
addikt
Ezzel tilthatod, Bixby Remap. Van mástól is hasonló, de nekem pitén ez müxik.
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
degec
senior tag
rájöttem mi a gond !
Reggel telefon restart, és persze az utolsó crc7 vagy melyik frissítésig azonnal dobtam is fel valamelyik töltőre..semmit sem vártam..tehát még rebootolt meg stb...de már töltőn volt..
Most megvártam míg kékfényszűrő életbe lép kiszöttyögi magát szépen.. és úgy raktam fel, hibátlanul tölt, wireless és gyári kábelen is.. -
Mr.Silkó
veterán
Mondjuk a RAM pont arra való, hogy benne tartsd a gyorsan megnyitandó appokat, de ez nem tartozik a problémádhoz alapvetően..
Próbáld ki egy másik gyorstöltésre képes USB-C-s töltővel, hátha csak a gyári töltőd ment gallyra. Egyébiránt nem általános a fent felsorolt hibalistád a Samsung modellek kapcsán, példának okáért nálam csak az S3 vacakolt, pedig az S4-en kívül minden S szériás csúcsmodell (+ az Alpha) megvolt nekem is. Vannak egyszerűen olyan peches emberek, mint te is, akik benyelik az összes lehetséges hibát, egy kollégám is ugyanígy van minden telefonjával.
-
racerx
őstag
Nem nagyon van. Legtöbb csak a szélén ragad, az meg ragad vagy nem rendesen, aztán nem érzékel néhol, hamar elmegy a ragacs, oszt alámegy a por, méretügyileg szarok stb stb. Vannak ilyen ragasztóval feltehető üvegek 60 dolcsiért, meg teljes egészben ragadók szintén ennyiért (de hogy jók arra nem vennék mérget, mert pár youtube videon kívül nem sokat lehet tudni róluk). Gondolom ha lenne normális megoldás, emberi áron, akkor az már megjelent volna, hisz jópármilliós eladott darabszámú telefonról beszélünk.
-
polonic
félisten
Ezekről nincs tapasztalatom.
Ez az első telefonom, amihez tokot és fóliát vettem. Eddig max egy becsúsztathatós bőrtokom volt.
De az a kombó, amit írtam eddig nekem teljesen bejön.
Ide is csak azért vettem, mert az iphone-om összetört, és tudva, hogy elől hátul üvegből van, nem akarnám összetörni. -
lanszelot
addikt
Teljes uveggel csak a carbon hatlap vedo es hasonlot tudod.
Amugy tokba nem sok ertelme a teljes uvegnek, mert a szeleket a tok vedi.
Ha tok, akkor tokhoz valo uveg.
En a 3ik fele uveget tesztelem. Ez alapjan tok mindegy melyiket valasztod, mind jo a tokhoz ha azt irjak hozza. -
-
-
-
HaliGab23
senior tag
Igazán nincs mit!
Tegnapelőtt beállítottam rajta egy dolgot, már negyed órája azt keresgélem, hogy hol volt, mert ki akarom kapcsolniEl van rejtve rendesen néhány opció..
Szerk:
Éééés megvan! Ez most speciel majd kiszúrta a szememet. Ez van, ha az ember úgy gondolja, hogy bonyolultabb...
-
racerx
őstag
Én azokat az üvegeket nézegetem (igaz ebay , ali) ami case friendly. De aztán kérdéses, hogy mennyire azok. A leírásuk szerint direkte kisebbre vannak vágva, hogy felmenjen a tok. Valszeg ezek is olyanok,ami csak a szélén ragadnak (szvsz semmit se ér ez a fajta ragasztás). Esetleg olyan kellene ami teljes felületen ragad, még azon az áron is, hogy a széleit nem védi (arra ott pl a spigen tok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Proxmox VE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged