Új hozzászólás Aktív témák

• sgeza

veterán

válasz gordonfreemN #56904 üzenetére

Semmi nem csinálja úgy meg 100%-ig, ahogy elvárnád! A smartswitch sem sajnos. Én a belső tárhely mentését csakis saját kezűleg végzem el, ezt nem bízom semmire. Mondjuk feleslegesnek is tartom, le bírom én másolni. E tekintetben csak arra kell odafigyelni, hogy az MTP kapcsolaton történő másolás kihagyja a rejtett fájlokat. Azokat utólag pótolom FTP kapcsolattal.
    Adatok - nem teljes - mentésére és néhány beállításra jó a Google fiókos mentés. SMS, híváslista és egyéb apróságok mentésére pedig a Samsung fiókba történő mentés (belső tárhelyről szerintem ezzel ne ments állományokat, dokumentumokat, képeket, stb., mert azt nagyon bénán csinálja, csak azt menti le, amit ismer). Kiegészítésképp ments le mindent, amit lehet a Helium backuppal!
    Még egy apróság: a belső tárhelyre a fájlok visszamásolásakor azok létrehozási dátuma a másolás pillanata lesz. Ez képeknél nem vészes, mert azokat a galéria a metaadatokban rögzített dátum szerint teszi sorba, de a videóknál például ez már nincs így. Ezért azok készítési idő szerint nem sorrendben lesznek láthatók. Illetve igaz ez minden egyéb fájlra, ahol számít neked az eredeti időpont. Persze erre is van megoldás, ha érdekel!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés